Чудна есен вън настана,Януарска мама,все по-нетърпелива става...8 тема

• 39 384
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
desislavassАз мисля,че е напълно нормално да се е обърнала Hug
За бибероните,аз също съм против  Crazy но не се знае  Mr. Green Зависи си от детето,всяко е различно.
vanchetoo Знам как е  Sad Аз съм постоянно сама.ММ работи много,до 1.30 всяка вечер.Съответно на следващия ден докато си почине ... то дошло време пак да тръгва  Sad Разхождай се по често Rolling Eyes разглеждай бебешки неща  Crazy Аз така правя  Mr. Green
За обличането–обувам си всички дънки и повечето панталони от преди бременността  Naughty но не ги закопчавам  Blush С по–широки блузи или тениски е добре  Mr. Green
Иначе моят бебок е много активен. И сутрин започва да рита почти в едно и също време newsm78 като се замисля то май има определени часове,когато е по активен  Crazy
И да попитам  Mr. Green Имате ли нови покупки за бебчовците ? Приятен ден  Hug

# 541

За мамите от Пловдив,които са първескини като мен или ако Ви е скучно и няма какво да правите
в къщи,аз ще ходя на училище за родители в Селената
http://www.agselena.com/novini/drugi/136-uchilishtezaroditeliselenapreznoemvri
ето линк на програмата и часовете.
Много се вълнувам и нямам търпение.
Приятен ден на всички Heart Eyes

Това звучи много добре , бих дошла с удоволствие стига ММ да си е в Пловдив  Heart Eyes Mr. Green

# 542
И на мен ми се виждат интересни тези лекции,дано да успея да посетя поне някоя от тях...

# 543
  • Пловдив
И на мен ми се струват интересни, но няма да успея да ги посетя - все във вторник, а аз тогава съм на курс.  Crossing Arms

# 544
Имате ли лек дискомфорт долу ниско? Не говоря за болка .... 

Нормално ли е един ден да усещам бебето повече (по- активно), друг ден- по- малко?

Simple Smile

# 545
  • пловдив
Имате ли лек дискомфорт долу ниско? Не говоря за болка .... 

Нормално ли е един ден да усещам бебето повече (по- активно), друг ден- по- малко?

Simple Smile

Мммм да, дискомфорта ниско долу си го имам от една две седмици, притискане, схващат ми се краката като поседя или полежа повече на една или друга страна. Постоянно имам чувството, че ми се пишка. Ужасно е, но някак си съм се примирила, че ще е така. В началото се притеснявах много, но няма как и се успокоих.
При мен бебка е различно активна, ту е луда, ту спокойна. Вярно е, че напоследък ударите стават все по-силни и вярно има земетресения.

# 546
И аз имам лек дискомфорт от известно време  newsm78 Мисля,че е нормално.Нали бебето е вече голямо и затова предполагам Rolling Eyes
И моят бебок има дни в които е послушен и дни в които е по активен  Hug

# 547
Май при всички е така.До деветия месец сигурно ще ни блъскат здраво Simple Smile

# 548
И аз така смятам, че бебетата са ни вече големи и са по- силни Simple Smile Затова така ни разтърсват, но нека това да са ни тревогите ! Аз не само имам чувството, че ми се пишка, но много силно ми се припишква, едва стискам и отивам и пишкам две капки  ooooh!

# 549
Здравейте мами Simple Smile имам много странни болки отдясно под гърдата или по скоро в ребрата незнам от какво е имам чувството, че вече е рана  Laughing понякога едва се търпи дали е от бебето направо не мога да си го обесня

# 550
  • София
Здравейте, убавици!
Bakla, тази болка под гърдите я имам от месец и половина. Гадно е, но лекарство май няма Simple Smile
Ние почти приключихме с преместването. Друго си е на широко Simple Smile Има още неща за доизкусуряване, но са дребни.
Момичета, мнооооого ми тежат вече тия сополанковци. Не знам как ще го карам още 2 месеца и нещо. Иначе от днес съм в 7ми месец.
Хубав уикенд на всички Simple Smile

# 551
Нормално е да ни боли,бебето расте на височина и кг и си прави място Simple SmileНе знам за вас,ама аз имам чувството,че корема всеки ден ми е все по-голям и по-голям,а до сега не растеше кой знае колко...

# 552
Нормално е да ни боли,бебето расте на височина и кг и си прави място Simple SmileНе знам за вас,ама аз имам чувството,че корема всеки ден ми е все по-голям и по-голям,а до сега не растеше кой знае колко...

Моят корем пък ми се струва малък, не знам  ..... Grinning Simple Smile

# 553
  • Разпиляна във въображението
Моят е голям за месеците.

# 554
Miriel , откъде разбра , че е малък за месеците ?  newsm78 Аз търсих таблица с размерите на коремчето, но не намерих никъде  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт