Чудна есен вън настана,Януарска мама,все по-нетърпелива става...8 тема

• 39 265
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
Да, абсолютно е така .. Praynig

# 661
Момичета от началото на бременноста до сега не ми е прилошавало но днес ми стана лошо и затичах до 00 и ......дали ми има нещо много се уплаших в 28 седмица съм   bouquet

Нищо ти няма, не се бой! Нормално е да ти е лошо понякога, не е задължително да е само първите 3 месеца  Hug. Дори на мен никак не ми беше лошо в началото, а сега киселините ме съсипват.

# 662
  • Ямбол
Отново да благодаря на всички за пожеланията.
Можем да се замисляме вече за заглавия за следващата тема,както и да си изберем 3-4 вестителки, може тук или на лични да предлагате,но вие си изберете ,да не решавам  аз Simple Smile
Хубав уикенд,почивайте си и бъдете спокойни.

# 663
Здравейте маминки , относно креватчето ,ние с ММ уж нямаше да бързаме с покупките за беба , а онзи ден влязохме във ВисВиталис и си купихме креватчето . остават матраче и спално бельо и дранкулки . иначе ето как изглежда :

в тон със спалнята и е с  люлка  дано да е и удобно newsm53
и на мнооого добра цена .съжалявам не знам как да кача снимки по друг начин без директно да се илюстрира .

# 664
Добро утро, дами  Hug

Деси, много хубаво креватче сте взели, да си го ползва бебка със здраве  Simple Smile И цветовете са много сладурски!

Ванче, не знам дали в 31 г.с. 1550 гр. е малко, защото ние бяхме малко повече, но доки каза, че се развиваме със седмица напред. Затова не се притеснявай, мисля, че сте си в норма.

# 665
Здравейте,

Може ли и аз да се присъединя към вашата групичка, с термина 26 януари съм. Засега всичко е наред при нас, чакам момченце, другата седмица сме на преглед да видим колко сме пораснали.

И ние с ММ се заглеждаме вече по кошарки и колички, а уж щяхме да изчакаме до декември месец, засега нищо не сме купили още де.

Иначе и моя хемоглобин започна да спада предния месец, сега ще видим как е на следващия преглед и дали ще ми предпишат желязо допълнително.

# 666
Здравейте момичета! Бих желала да се присъединя към групичката ви. От доста време ви чета, но все имаше по някой проблем с бременността и не се престрашавах да се включа. Термина ми е на 24 януари.

# 667
  • Ямбол
Новите мамчета, моля пишете ми на ЛС, данни ,като за в  1-ви пост,ако желаете да бъдете добавени.

# 668
Ванче, не знам дали в 31 г.с. 1550 гр. е малко, защото ние бяхме малко повече, но доки каза, че се развиваме със седмица напред. Затова не се притеснявай, мисля, че сте си в норма.
Ами явно различно при всеки .. Пък и ехографите не мерят абсолютна истина, както и зависи от лекаря, който измерва, дали му е правилна преценката  Hug

# 669
ей момичета как се прави това с линията на която пише колко дни остават , имам в предвид това което ви е   
в подписа ?

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 18:17 от Десислава Д

# 670
Не се тревожете толкова за размерите, те си варират. Аз например изобщо не ги знам и не ги следя, не ми ги и казват даже при преглед с видеозон, а последния път не ме гледаха изобщо. Относително е и по друга причина. Може да се водите в определена седмица, но да сте малко по-назад или малко по-напред, ако цикълът ви е бил на малко по-големи преиоди, например през 30-35 дни. Не всички сме като часовници също така. При някои жени идва на точно опрелен период, при други - варира всеки месец, защото са по-чувствителни към разни външни вълнения, нерви, и притеснения. Затова няма как за всяка да се определи с такава голяма точност кога е станало зачеването, та да ни водят с такава точност седмиците от бременността.

# 671
  • Разпиляна във въображението
Само аз ли не виждам подписи?

# 672
  • пловдив

Аз също не виждам подписи.

Добре дошли на новите мами.  bouquet

# 673
ето мацки за това питам как става

# 674

Аз също не виждам подписи.

Добре дошли на новите мами.  bouquet

Влизате си в профила и там махате отметката за скриване на подписи, ако искате да ги виждате.  Simple Smile

ето мацки за това питам как става

Виж Тук и си избери.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт