Да дарим коса?

• 100 803
  • 352
  •   1
Отговори
# 210
В Дара Хелп имат изискване да е на пет опашки с дължина поне 25-30 см,
Скрит текст:
в Крез нямат изискване за дължина и връзване.

нямаха такова изискване. Peace
помолиха косата да е на опашки, а не в насипно състояние, но не са изисквали брой опашки.
на синчето беше над 10 опашчици, моята беше на две.
дължината на никоя от опашките не е била 30см.
нищо не са върнали. Peace

Пише го в сайта им. Не съм си го измислила.
Ето тук.

не е ли по-добре, който се интересува да проври на място или да се обади на хората и да уточни всичко?

Аз лично с Крез точно така постъпих.

# 211
Алина, мисля че малко буквално си приела частта за броя опашки.
"Връзване на една опашка или сплитане не са желателни". Това ми се струва по-важно, не толкова броя опашки.

# 212
Реших. Направих го. Споделих ви, не за да се хваля, а за да покажа на други хора, които се колебаят, че не е страшно.
Нищо не съм приемала буквално. Отворих няколко сайта и прочетох кое е най-добре да се направи и го направих, след това го споделих тук.
Нужно ли е да се заяждате за всяко нещо?
На 1 или на 5, какво значение има? Решаваш и го правиш, това е.

# 213
Извинявай, но малко не схващам реакцията ти и не знам защо реши, че се заяждам..
Тъй като аз също съм избрала Дара хелп, отворих отново сайта им и прочитайки условията, ги разбрах по малко по-различен начин и ти го споделих. Не съм казвала, че броя опашки има значение, това ти го твърдиш.
Това че по времето на st. Dobri са нямали изисквания за дължина и аз го отчетох малко по-назад.

# 214
Здравейте! С голямо нетърпение чаках май месец, за да мога отново да се върна към късата прическа. Последно бях с коса малко под ушите през 2011 (тогава отидох за връхчета и се върнах на каре, та докато се усетя дори не съобразих, че можеше да се дари, косата вече падаше по пода) и заради бързия растеж до 2014 пак беше стигнала почти до кръста. Отново я скъсих, но не толкова много и сантиметри не се събраха. От януари месец насам си бях набелязала салон Магама, не съм се свързвала с тях, просто изчетох изискванията, видях, че не ми стигат няколко сантиметра и реших да изчакам до май. Сега когато вече имам косата си (и се чувствам супер заради промяната) е време да преразгледам опциите, тъй като написаното за Магама хич не ми допадна. Виждам, че за момента са спрели и да приемат дарения. По това, което виждам от коментарите ви се колебая между Крез и ИСУЛ, като везните клонят към вторите. Но както някой горе спомена- не можем да контролираме всичко, остава да се надяваме, че косата ще отиде там, където трябва. Днес ще пиша на ИСУЛ за моите 30-32 сантиметра и ще споделя с вас. Поздрави на всички  bouquet

# 215
Аз се подстригах преди две седмици. Имах голямо желание да го направя и то отдавна, но сядайки на стола и особено докато чувах ножицата, се разплаках Mr. Green
Иначе много бързо свикнах с новата прическа, даже след няколко дни отидох за още малко скъсяване. Фризьорката ми направи пет опашки като само три от тях бяха по 28см, защото косата ми беше доста по-къса отпред. Все пак запазихме и по-късите кичури, изпратих косата на Дара хелп и на другия ден ми звъннаха да ми благодарят Simple Smile

# 216
Влизам за да ви кажа, че преди малко ми се обади жената, на която са дали перуката, в която е използвана моята коса, която дарих.
Много емоционално ми подейства този разговор.
Толкова добре се чувствам сега. Някак всичко намери смисъл, не мога да го обясня точно чувството.

# 217
Аз вече дарих косата си в ИСУЛ - Дара Хелп. Свързах се с тях, хареса ми отношението и това ме накара да я пратя там. Точно както се коментираше на предните страници- заплащането за перукар е задължително, така че очевидно няма място, на което да се дари без сума за самоучастие. Ето и кореспонденцията ни-

https://gyazo.com/14eb0484a33242744f8bfb55cbf96982
https://gyazo.com/db7ff80d4864dde01de4ceb032d230ba
https://gyazo.com/1ba806d73ae92cb9a61530af06193b1f
https://gyazo.com/268156d7cae47cdb139a8c0ca7c062b1

На следващия ден жената от клиниката ми се обади, за да ми потвърди, че косата е получена и да ми благодари отново. От тук нататък остава да се надявам, че дарението ще стигне до този, който има нужда от него. Както една дама каза в предните страници- няма как да се контролира всичко, ние даряваме, а ако някой е решил да злоупотребява- нека тежи на неговата съвест  Wink

# 218
Здравейте,

И моята дъщеря изяви желание да се присъедини. Аз също бих искала да я подкрепя, но моята коса е доста увредена от изрусяване и сега опитвам да я съживя, след това да израсне здрава коса и чак тогава бих могла. Не знам обаче, при положение, че се боядисвам някой ще иска ли да вземе боядисана коса. Знам, че има разни обезцветители на косата и примерно като порасне и преди да я резна ако я обезцветят, дали е вариант?
Насочих се към Дара Хелп и им писах мейл. Като прочетох темата и се поотказах от Магама.
Искам да попитам и още нещо. Някой знае ли в района на Младост или Дружба фризьор, който може да отреже косичката на детето?

# 219
Здравей, в Дара хелп не е проблем косата да е боядисвана.

# 220
И в перукерско ателие КреЗ вземат боядисвана коса.

# 221
Здравейте,

Благодаря за отговорите. Дара ми върнаха отговор. Сега чакаме още мако да порасне косичката.

# 222
Здравейте, къде може да се дари коса? Peace

# 223
Здравейте! Върнете няколко страници назад и ще разберете за поне три места!

# 224
И в перукерско ателие КреЗ вземат боядисвана коса.
Те всичко взимат и дори по 700 лв от болните за перука от дарена коса

Общи условия

Активация на акаунт