Перилни препарати и омекотители - 25

• 52 889
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Миризмата на изсушени на слънце дрехи, отдавна не е това, което беше. Спомням си преди години как излизах навън и покрай простора ме лъхваше божествена миризма на Ариел и чисти дрехи. А сега като прибера дрехите, миришат отвратително, идва ми да ги изпера повторно.

Понеже споменахте сушилни, вие как ги почиствате и дезинфекцирате?

# 376
  • София
Чистя всички филтри от мъховете, мия ги, бърша с влажна кърпа остатъците от власинки - вече го правя след всеки цикъл. Изхвърлям водата от контейнера.

Ако и за сушилни има препарат за почистване, направо fight fight

(Наистина в София, особено в по-хладно време, сушенето на открито е отвратителен смрадлив процес!)

# 377
Чистя всички филтри от мъховете, мия ги, бърша с влажна кърпа остатъците от власинки - вече го правя след всеки цикъл. Изхвърлям водата от контейнера.

Ако и за сушилни има препарат за почистване, направо fight fight

(Наистина в София, особено в по-хладно време, сушенето на открито е отвратителен смрадлив процес!)
И аз така!

# 378
Купих си препарата за почистване на перални от Лидл. Да попитам Гес цялото ли шишенце се слага. Ако можеш,Гес, да обясниш. Благодаря.

# 379
  • Русе
Купих си препарата за почистване на перални от Лидл. Да попитам Гес цялото ли шишенце се слага. Ако можеш,Гес, да обясниш. Благодаря.
На шишето отзад пише  Peace
Тъкмо ме подсети да взема да накисна чекмеджето. Вчера извадих препарата да го виждам, за да пусна снощи почистващ цикъл. Къде 12 часа се сетих, но въобще не ми се чакаше до сред нощите да кисна чекмеджето и да бърша уплътнението.

# 380
  • Сливен
В ДМ къпичките брайт са с код 380,сега забелязах че дм също имат свои 24бр за 5.76лв,те добри ли са?

# 381
Взех си цветоулавящи кърпички на ДМ, но не съм ги ползвала. А в лидл го нямаше изобщо препарата за перални на промоцията  Crossing Arms
Да похваля бинго прах за бяло - доста добре се справя за цената си. Изпра и петна от храна, прането е бяло и без натрапчив аромат. Сенситив варианта обаче не се справя изобщо с бебешките петна. На него няма да му давам друг шанс засега.

# 382
Момичета,сигурно сте си взели вече,но да попитам за промоцията в Кауфланд на Ариел за бяло кой вариант предпочитате,че трябва да си взема днес  newsm78

# 383
  • София
В ДМ къпичките брайт са с код 380,сега забелязах че дм също имат свои 24бр за 5.76лв,те добри ли са?
Кърпичките на ДМ /тяхната марка/ са добри, ползвам ги в момента.

# 384
  • Сливен
мерси

# 385
  • София
Момичета,сигурно сте си взели вече,но да попитам за промоцията в Кауфланд на Ариел за бяло кой вариант предпочитате,че трябва да си взема днес  newsm78

Взимала съм си от този Ариел и въобще не бях доволна. Въобще Ариел от наш магазин не пипам.
Само от 3ните капсули съм доволна.

В момента пера с Персил за цветно от супера - не е лош, но като че ли избелва малко.

Донесоха ми малко Формил за цветно - ще го тествам и ще пиша.

# 386
  • София
В момента пера с Персил за цветно от супера - не е лош, но като че ли избелва малко.
Хм, странно  newsm78 От доста време пера с прахообразния (вече 3-4 пакета опуках) и не съм забелязала нищо такова.

# 387
Благодаря , L`Agent , май ще си взема Омо-то тогава  Peace

# 388
  • София
Хм, странно  newsm78 От доста време пера с прахообразния (вече 3-4 пакета опуках) и не съм забелязала нищо такова.

Може и аз да се вглеждам прекалено. Говоря за черни тениски.

# 389
Черните дрехи май трябва да се перат с прах специално за черно, не за цветно.

Общи условия

Активация на акаунт