КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 202
  • 374
  •   1
Отговори
# 120
mama Barba-хитра идея-най мразя да шия ципове, с копче би следвало да е о.к

Аз не се  сещам как може да се  направи с цип, но това  е  супер лесно  и  красиво.

# 121
  • пловдив
Страхотни неща се сътворили момичета  Peace Аз малко съм кът от към време в момента , но по малко творя Simple Smile понаправила съм свещи, но снимката малко по нататък, защото и за снимане нямам време към момента  ooooh!

Мора, мисля, че ботушчето и камбанката над него ще станат за декупаж, останалите си ми харесват и така. С една червена панделка ще са си супер. Имам панделки, ако искаш когато ми носиш от фигурките донесипо една и от другите видове да ги огледам в реален размер , ще ти дам и панделка  Peace

Деси, не мога да преценя размера на ламинираните книгопоказателчета.... но, ширитчето е заменено с панделка  не виждам проблем с него да се отбелязват книги.... Това ширитче, което си показала ми се струва дебеличко... знам ли... на снимка винаги изглежда по различно от реално....

Понеже за пръв път се включвам в базара, имам две питания: кога е крайният срок да се изпратят нещата и има ли изискване за минимално количество от нещата? Rolling Eyes

А първите чорапчета за базара вече са готови ......

Валя, чорапчетата са страхотни! Относно срока, добре е да пристигнат до звеното, което си избрала десетина дни преди базара. Няма изисквания за бройка- кой колкото, с каквото може помага-  и океана е събран от капки  Wink

# 122

...Мора, мисля, че ботушчето и камбанката над него ще станат за декупаж, останалите си ми харесват и така. С една червена панделка ще са си супер. Имам панделки, ако искаш когато ми носиш от фигурките донесипо една и от другите видове да ги огледам в реален размер , ще ти дам и панделка  Peace

Ще изчакам да ми донесат и останалите фигурки, ще подбера и ще ти звънна да ти ги дам, вероятно другата седмица.  Hug

# 123
# 124
  • пловдив
Добре, Мора, ще чакам да ми звъннеш  Hug

Този път изби рибата  Crazy страхотни чорапчета, малииии Луна, много ми харесват Wink

Аз понаправих малко пана
Скрит текст:

и малко свещи
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

борбата продължава  Joy   redecoration

# 125
  • Пловдив
От сега да се разберем, престанете да творите бухльовци, че ще трябва да започвам да пестя от сега  Twisted Evil

Ани, много точно си видяла, ако ми кажеш сега как да направя панделката  newsm78 щот нали ръцете са ми леви и акъла малко  Mr. Green

# 126
http://www.fynesdesigns.com/handmade-bottle-brush-trees-yarn-twine-garland-rope/

Скрит текст:

панделки
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 08:39 от esme_bolger

# 127
Тези елхички много ми харесват ама нещо не мога да схвана как тела се закрепва.

# 128

усуква се.
както се прави конец за мартеници- въртиш единия край в едната посока, а другия в обратната.
в случая се прави с клещи, щот' е тел , а не конец и с голи ръчички ще е болезнено  Mr. Green

# 129
Еха "Одна голова хорошо, а две лучше" мерси много!

# 130
готови за изпращане

Скрит текст:

antom има ли промяна в адреса от миналата година?

# 131
  • пловдив
готови за изпращане

Скрит текст:
antom има ли промяна в адреса от миналата година?
   още не са ме изгонили от къщи Simple Smile))

# 132
# 133
  • пловдив

В момента не откривам клипа но рускините постигат такива елхички режеки четка за бутилки после оцветяват със спрей  Peace

# 134
  • пловдив
ох... писането от таблет не е моето силно място Simple Smile)))

Стихийно бедствие, сега съм на нормален комп и ровя из нета да открия МК на елхички....

ето ти вариант със сезал-

http://new-year-party.ru/elka-iz-sizalya-master-klass-svoimi-rukami-foto/

тук е пълно с оригинални елхички

http://amorez.com/home-sweet-home/4677-ornamental-christmas-trees.html

а ето ти и МКто с четки за бутилки  Peace

http://ta-lulla.livejournal.com/62385.html

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 20:47 от antom

Общи условия

Активация на акаунт