КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 197
  • 374
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Мама_Вили страхотни възглавнички
miros1974Maria_Dr, момичета прекрасни нещата сте показали
Момичета, подобни бижута биха ли се продавали? Лакирани са с лак с UV филтър и не биха се повредили при обичайна употреба.

G&B имахме няколко подобни бижута на един от базарите харесаха ги хората Simple Smile

И нещичко о т мен за базара в Бургас
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 151
# 152
Тини7, антом,
Скрит текст:
какво лепило ползвате за свещите. Искам да пробвам и аз. Задължително ли е да  е специално за свещи или може и С200?  Blush Отгоре слагате ли лак?  Виждала съм и декупаж върху  сапунчета. Имате ли опит? За тях имам  същите въпроси. Извинявайте, че разводнявам темата.
  bouquet

Редакция: голямо дърво съм! ooooh! Много красиви и вдъхновяващи неща!

# 153
какво лепило ползвате за свещите. Искам да пробвам и аз. Задължително ли е да  е специално за свещи или може и С200? Отгоре слагате ли лак?  Виждала съм и декупаж върху  сапунчета. Имате ли опит? За тях имам  същите въпроси.

mama Barba, става и така  Wink

или така

# 154
  • Бургас

mama Barba залепям салфетката с пистолет за горещ въздух, но може и по начина , който е показала esme_bolger
Иначе има и специално лепило за декупаж върху свещи. Ползвала съм го , но там изглеждат по различно.
Със сапунчета нямам опит  Sick

# 155
  • пловдив
mama Barba освен с пистолет с топъл въздух, става и със сушоар / малко повечко пари на пръстчето, но му се хваща цаката

https://www.youtube.com/watch?v=_Ug_v9dlQ5M

ето поредните ми свещи- половината съм лепила с лъжица, половината със сушоара / при лъжицата пробрема е, че свеща става малко на неравности, защото лъжицата е избомбена и при натискането на места вдлъбва свеща  Peace

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

г-жа Стихийно бедствие супер елхички си направила  Hug

tini7  с теб сме на една вълна- пироманска Simple Smile))))) многоготини свещи  Wink

Мама_Вили възглавничите са уникални!  smile3501

# 156
Благодаря за  отговорите!!!  bouquet За  съжаление вкъщи  е мноооого весело и не знам кога ще мога да се пробвам, но са ми първи в списъка.

# 157
  • пловдив
Днес получих колетчето от Валя Стоицева  Hug Прекрасни неща!
Качила съм ги в албумчето на базара  Wink

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152478941946374.1073 … 261373&type=1

# 158
мерси antom, дано да се продадат   bouquet !

# 159
  • Пловдив
Още малко книгоразделители:
Скрит текст:

висулки за телефон:
Скрит текст:

Имам гореща молба към жената направила бродираните книгоразделители за звено Пазарджик - дали е възможно да ми изпрати схемите, една жена откликна да направи и за Пловдив - мога да й осигуря необходимите материали, но не и схеми...дори и някой друг да има някакви ще съм благодарна да ги сподели с мен /тук или на лично съобщение/.

# 160
Може и за мен схемички,че колежката ми е първа бродирачка за базар Laughing
Мама Вили - за Пловдив ще има ли нещо от  сънената серия  Wink

# 161
# 162
  • Плевен
Здравйте, момичета! Първо искам да ви поздравя за всичко, което правите  bouquet Аз не съм голяма майсторка, но обичам да се занимавам с декорации и много ми се иска да се включа във вашата кауза. Миналата година  правих ето такива кутийки, в които подарих малки подаръци на приятелки, мислите ли че биха намерили купувачи?

# 163
На мен ми харесват, а и много вървят малки красоти с по-скромни цени за хората с по-скромни възможности.

# 164
  • Пловдив
esme_bolger, благодаря, препратих ги на жената   bouquet

Подкрепям мнението на mama Barba, че е хубаво и да има неща за хора с по-скромни доходи, но все пак с желание да помогнат  Peace

Тук е мястото, където искам да изкажа благодарностите си към Виолета Палагачева, която откликна на моя молба и се включи към нашия базар с прекрасни неща:
3 такива платняни играчки
Скрит текст:

и весели плетени книгоразделители
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт