КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 143
  • 374
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Искам да благодаря на Христина Христова, която удовлетвори молбата ми без да ме познава и изплете/избродира някои неща за ДБМ-Пловдив.
Тези дни ще ги опаковам и ще са в завършен търговски вид, бродериите ще ги прикача към картон за да станат книгоразделители.
Скрит текст:

# 301
  • пловдив
Lily  топките са прекрасни, убедена съм, че ще се изкупят като топъл хляб  Peace

аз не мързелувам.... освен, че си навивам разни късмети и масурчета Simple Smile))) си лепя....

пана
Скрит текст:

подковки
Скрит текст:

бутилчици
Скрит текст:

и шампанските са към финала...
Скрит текст:

Деси   bouquet благодари и от мое име  Hug

# 302
  • Пазарджик
Вече имаме конкретна дата, само на която може да изпращате за наша сметка нещата за базара в Пазарджик.
Датата е 12 декември, а адресът:

Пазарджик
СПИДИ
ДО Поискване
офис Пловдивска
ОБИКНОВЕНА ПРАТКА
Петър Кондев
0887499722

Благодарим на нашите партньори, че и за този базар решиха да поемат разходите за пратките   bouquet

# 303
# 304
  • София
Страхотно писмо! С право те е разплакало!

# 305
  • пловдив
Прекрасно послание, Мора   bouquet

# 306
  • Пловдив
Здравейте, прекрасни момичета с още по-прекрасни сърца.

Чета темата от самото начало. Имах голямо желание да помогна, но уви не можах да се организирам. Искам да попитам кога и къде ще е базара в Пловдив, за да си взема нещо от там и поне така да успея да се включа в прекрасното ви начинание.

Желая Ви всичко най-добро!

# 307
  • пловдив
Базра в Пловдив ще се проведе на 19,20 и 21 декември в МОЛ Пловдив, 3 етаж.  Заповядай, ще те очакваме   Hug

# 308
https://www.facebook.com/dvbgm/media_set?set=a.920013901344217.1 … 1&pnref=story

част от опакованите днес красоти в София.

Признателна съм на всички ви, че за такова кратко време, ни направихте толкова много и толкова красиви неща момичета. Няма думи, с който да ви благодаря  Hug

# 309
  • Buffyworld
Вече имаме конкретна дата, само на която може да изпращате за наша сметка нещата за базара в Пазарджик.
Датата е 12 декември, а адресът:

Пазарджик
СПИДИ
ДО Поискване
офис Пловдивска
ОБИКНОВЕНА ПРАТКА
Петър Кондев
0887499722

Благодарим на нашите партньори, че и за този базар решиха да поемат разходите за пратките   bouquet

Ване, днес децата от нашето училище имат краен срок за предаване на коледни картички, рисунки, суровачки ........ Доколкото разбрах те са за ВАС - за ДБМ , а част от тях за Базар в Общината. Дечицата много се стараха , дано да Ви хареса какво са сътворили.  Hug И дано Базарът да е успешен ! Може ли малко повече инфо къде и кога ще се проведе в Пазарджик ?

# 310
  • Пазарджик
_Buffy_, базарът в Пазарджик, ще се проведе на 18, 19 и 20 декември във фоайето на Младежки дом от 9 до 19 часа, а концертът ще бъде на 19 декември от 18 часа  Hug

Сигурна съм, че изработените от детските ръчички творения ще са прекрасни   bouquet

# 311
Късно ли е вече за пратки за базара в София?  Имам готови 3 чифта терлици,1 к-т ръкавели с лента,1несесер,1подложка за топла чиния,и 10 ангелчета-всичко е ръчно плетено и шито

# 312
Късно ли е вече за пратки за базара в София?  Имам готови 3 чифта терлици,1 к-т ръкавели с лента,1несесер,1подложка за топла чиния,и 10 ангелчета-всичко е ръчно плетено и шито

не е късно, имаме цяла седмица и не отказваме на никое работливо джудже, само ми кажи как ще ги изпратиш Hug

# 313
по еконт за моя сметка-моля за  адрес и телефон ,ще чакам ,защото на обяд искам да ги пратя Simple Smile

# 314
по еконт за моя сметка-моля за  адрес и телефон ,ще чакам ,защото на обяд искам да ги пратя Simple Smile

давам на ЛС

Общи условия

Активация на акаунт