ПЪРВИ клас - 2 тема

• 42 861
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
За стикитата - мъка. Имаме едно, бях го скрила в очакване да се сдобием с още едно. Но вчера ми се примолиха и им го дадох. Такава радост падна първите 5 минути, дори не се скараха за него. Та ако някой има за подаряване някое стики, с радост ще го отърва.

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 12:41 от Узи

# 61
  • софия,ст.град
здравейте, записвам  се да следя темата че и аз съм с първокласник

# 62
  • Sofia
Здравей, Нена! Simple Smile

Мей, бързо оздравяване!

Жас, понеже не намирам другаде сборниците, освен в линка на Светлето, пък те са Варна, ти от другаде ли ги поръча? Кажи, да не поръчваме от тях.
А сборникът по БЕЛ колко страници е, че е скъпичък?!
Честити ти придобивки!  Grinning
И аз днес очаквам доставка на сборниците и моя пъзел.
Аз винаги си проверявам предварително доставката, не оставям да ме изненадват. Сайтове с доставка над 5лв не ползвам. А най-обичайно до 3-4лв. Толкова е в стор.бг (3лв за мен де), който тъкмо вчера похвалих в книжната тема. Много ми е приятно от тях да поръчвам... само да правеха и промоции...
Скрит текст:
Пуснах поръчка на 26.09 и последваха почивни дни, после един артикул беше заявен от доставчик и докато се очкаваше, аз си ровя и си поръчах още веднъж и още веднъж през това време, две по-малки поръчки (не ми се случва за 1ви път). Добавят ми ги към голямата.  Simple Smile Не ми се е случвало обаче в друг сайт, а е супер удобно и практично.  Следенето на поръчката е страхотно.  На телефона и мейла са много любезни и отзивчиви. Пък са и умни - БД е за 50лв. Прекрасен млад екип са. Препоръчвам ги с две ръце!  newsm10

Dive, умница е Машенката!  Laughing
Брей, много сте напред, Светла, на кое издателство?

# 63
И ние започнахме втората учебна тетрадка по БЕЛ, която е доста дебела още в началото на седмицата.

# 64
Жас, понеже не намирам другаде сборниците, освен в линка на Светлето, пък те са Варна, ти от другаде ли ги поръча? Кажи, да не поръчваме от тях.
А сборникът по БЕЛ колко страници е, че е скъпичък?!

И от Варна ги поръчах, но от там не ми отговориха и ги поръчах от Пловдив. Сега остава и от Варна да ми ги пратят и ще имаме 2 комплекта.  Laughing
Иначе, от Стор.бг пазарувам от години, там има всичко. Също съм много доволна, добавяла съм неведнъж продукти и аз. И много ми харесват опаковките им, всичко е обвито във фолио и сложено в картонени кутии, няма как да се смачка, докато тези днешните ги получих насипно в плик и им се бяха огънали ъглите.
Ръководството по БЕЛ е 123 стр., формат А4.
Иначе, ние направо започнахме от Тетрадка номер 2 по писане, номер 1 я бяха минали в ПУК.

# 65
# 66
А за София, това е сайтът с най-изгодни цени и доставка: http://www.bgbook.dir.bg
Винаги поръчвам от него, когато имат налична книгата, която търся. Хем продават с намаления до 30%, хем 0,99 лв. е доставката за София. Днес чакам пратка от тях - 4 книги от Нийл Геймън.

# 67
аз поръчвам от издателство фют-безплатна доставка с бг пощи  Peace

# 68
Аз съм поръчвала и от Фют, и от Егмонт от детските издателства, и откъде ли не - стор.бг; Буктрейдинг, Букпойнт, Българска книга, понякога от Ориндж и Хермес и от още доста, за които не се сещам в момента.

# 69
  • Sofia
А за София, това е сайтът с най-изгодни цени и доставка: http://www.bgbook.dir.bg
Винаги поръчвам от него, когато имат налична книгата, която търся. Хем продават с намаления до 30%, хем 0,99 лв. е доставката за София. Днес чакам пратка от тях - 4 книги от Нийл Геймън.
И аз.  Grinning  Тези също - http://www.book-bg.com/
Мерси, Жас!  Hug
Невидима, Фют са си само Фют обаче, издателство.  Simple Smile

А снощи пък си поръчах и "Тайнственият път" (добре, че Светлето пак я спомена, че се бях отнесла) и "Вълшебството на кислорода".  Grinning

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 11:43 от Morena

# 70
  • Русе
Да попитам, всички говорите за гумените батушки от Лидъл, до кога е промоцията, утре, дали ще има, че чак утре ще имаме време да отидем с детето до там?

# 71
  • София
vesssrusss има промоция, докато свършат наличните ботуши. Има телефон магазина и на него можеш да попиташ дали има вашия номер в удобния за теб магазин.

# 72
  • В светлината на слънцето
Това е! Хората неслучайно казват: "Не казвай голяма дума". От снощи сме горди собственици на стикита. 2 броя. Продължението е очаквано: "Искаме ощееееее".  Crazy Ама като се хваля и доволствам, че манията ни подмина този път, така ми се пада. Mr. Green
С книгите съм малко тежък случай, особено детските. Искам да ги видя и пипна, да видя какви са илюстрациите, ако има такива и т.н. За мен - директно от издателствата, тъй като работя с повечето и така ми е по-удобно. Peace

# 73
  • Перник
При нас стикитата са между другото. Голямата мания са чиповете от кроасани Чипикао с Аngry Birds. Всеки ден се купуват кроасани и за мен, и за баща му  ooooh! В училище даже се върти размяна - 3 хартиени за 1 метален чип. Трябвало да съберем 70  Rolling Eyes

...Брей, много сте напред, Светла, на кое издателство?

Ако въпросът е към мен, че май сме няколко адашки в темата  Grinning - на Булвест 2000.

# 74
  • В светлината на слънцето
Аааа, това с чиповете и при нас тръгна - първокласникът се зариби, и като ми дойде музата го изненадвам с кроасан, който после баща му изяжда с охота, а нашият брои чипове. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт