Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 257
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Ето по кое време се разписвам, да разберете кога мога да се добера до форума  Wink

Късно е, но просто не издържах със снимките, които видях. Напълниха ми се очите! Фея, отличник си ти, отличник  Heart Eyes Hug
Скрит текст:
И аз си отглеждам програмист в къщи, зодия козирог. Чуден е  Heart Eyes  Joy

TDI, може ли да споделиш други начини за "подмамване", за да те имаме по-често тук  Hug

По първия калкулатор съм със 22% мазнина , а по Любомировия 17,5 % хм... а по набитото ми око поне кило още да не кажа две искам да ги няма  Mr. Green

Вчерашно отчитам с Кристин едни много добре уползотворени 30 минути с 2 по 5кг. гири - https://www.youtube.com/watch?v=RL3kcQ-lfqo&index=7&list … yaIPwmhbjjQ_km55P

Дели, само да се похваля, че последния сътворен от мен домашен крем стана чуден. Кожата ми е като на бебе  Heart Eyes Замислям се сериозно, дали пък няма връзка с това че имам прабаба билкарка и какво ли още не. Влече ме и това си е  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 01:33 от ~Би~

# 691
Би, харесах и това и ще го правя. Много по мой вкус структуририрано  Peace Правих вчера с ластици на Кристин и днес усещам ефекта в страничните мускули на корема, зона, която рядко товаря. Доволна съм и ще повторя ластиците. Благодаря  Hug

Мерка, добро дете си ти  Hug Знаеш, че се шегувам. Ама можеш ли да си ме представиш само свекърва-щангистка  hahaha Joy

# 692
Привет, момичета!
Днес по план от Шалийн екстрийм - Бърн ит оф. Комбинирам я с преходи, мешавица, ще има да си я правя така до другата година.
Нещо ме боли кръстът от нея, ще трябва да си купя някакво мазило.
Скрит текст:
Та ми се появи и гадене и виене на свят и със това закъснение - си викам айде на дърти години да забременея. Не се успокоих докато не видях само една чертичка на теста.

# 693
Фея евала - уникална си!!!

Мерии честито за изпита. Продължавай все така. И аз искам да опресня немския амаа нямам време...което не е хубаво ама...

Кой беше с процедурата не знам, ноо успех и по бързо възстановяване.

ТДИ защо ни изостави и не пишеш - пиши!

Днес съм почивка  Simple Smile

# 694
Нямахме ток досега, та поне се отдадох на книгочетене  Laughing
Пръстът на крака ми е по- добре, но му трябва още време. Затова след малко ще направя стретча на Шон.  Wink
Вчера се отдадох но чиит дей. Не мисля скоро да повтарям.  Peace

Мери, браво!!!

Фея, винаги оставам безмълвна като те видя!!!   Crazy В най- добрия смисъл.  Heart Eyes

Тяна, и  ти си ми сред любимките  Blush   Blush

Хубав ден, момичета! Днес мисля основно да се потопя в "Истината за случая "Хари Куебърт"  Wink

# 695
  • София

Абе намира ми се един млад учител по английски, ама много си проклета  Mr. Green  Joy Joy Joy  Hug[/size]

Аз знаеш ли каква съм добричка, направо душичка  #Silly
 Joy Joy Joy

Фъстъче, значи днес ще ни пишеш повече  Heart Eyes

Теде, добре че "си дойде"  Hug

Тили, имай хубав ден мила!  Hug

# 696
Добро утро!
ТДИ, радвам се че ни писа, пиши ни , винаги побликуваш много интересни неща и си ни голям стимул!
Мери , браво на теб !
Фея, ти си моят идол!
Отчитам ден 10 от предизвикателството.
Вив, не се чуди, а започвай Румяна, много са и готини тренировките!
Хубав ден от мен

# 697
  • Пловдив
Здравейте!  Най-накрая и аз с отчет  Laughing. Вчера не успях да се мобилизиран да стана в 5 часа, още бях в друго часово време. Отчитам Бак ту да Кор,  най- леката тренировка от Асайлъм, добре ми идва за влизане във форма. Претеглих се , като преди това си плю[[/b]х три пъти в пазвата и се оказа, че само кило съм качила, но всичко ми стяга и месата висят навън. И аз като Тяничка Имам 5 Кг.  Да свалям мазно, не са на дупето при мен, а в бедра и шкембе и паласки и тлъсти ръце.
Браво на Мери[/b! Бях сигурна Embarassed
Теди[/b, появявай сепо-често  bouquet
Фея Уникална Фигура! Респект! 
Вив[/b, Как Върви Инсенити? Добре ли е? Ти почти трябва да свърши първия месец?
Дели[/b, Ти Си Истинска Здравна Енциклопедия По Домашни козметики,  браво  bouquet
Пепи , успех с процедурата!  Зарежи тренировките, щом трябва, гледай си здравето, дано нещата са ок и се справиш със ситуацията бързо
Бобче браво, само така, ще се справиш Hug. Аз мога много хора, само че някой трябва да ми ги почне, че не ги помня наизуст,  иначе като бях при моя приятел навремето в общежитието на НСА, те учеха 30 хора и имаха изпит. И ние се събирахме на етажа и едно момче ни ги показваше, аз ги учен заедно с приятеля ми, че после трябваше да му ги показвам. Та тогава знаех всичките 30 хора, беше уникално. Най - трудна, но и най- красива беше сватбарската ръченица. Уникална! За съжаление я забравих вече.... а много ми се щеше да блесна някъде с хора. Grinning Та, боб, щом борци и боксьори научиха 30 хора, ти също можеш да научиш едно. Между другото на изпита му се падна точно тази ръченица, той си беше и е карък,  много лош късмет има. Та подскачал той, а изпитващия свирел с акордеон. И накрая му казал,  ами ти стъпките хубаво си научил, ама ако беше играл и с мелодията, цена нямаше да имаш. Голям смях.
За круиза ако някой се интересува, само да ми цъкне на лични,  ще споделя опит с удоволствие. Ние бук на ме вече трети круиз, януари, на Канарите,  та съм май голям круиз фен Joy Благодаря за милите думи за дебелогъзата ми особа, много приятно ми стана.   bouquet

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 08:56 от luba_rizova

# 698
Аз знаеш ли каква съм добричка, направо душичка  #Silly
 Joy Joy Joy
Сакън да не останеш назад!  Whistling hahaha

Ама можеш ли да си ме представиш само свекърва-щангистка  hahaha Joy
Оставяме мъжете и отиваме заедно на тренировка, пък те да шетат вкъщи хахахаха  Joy Joy Joy

# 699
  • Stavanger,Norway/ Varna
Така, сно6ти рипах до 12 4аса, но го заковах това мити 4и4иво хоро. Само дето немога да му се насладя, смао си гледам в краката и съм концентрирана да помня, кое след кое следва  Mr. Green ММ направо си е изгони от хола и ми се скара, 4е съ пропала на ком6иите  Crazy
Довера 6те видим какви 6те ги свър6а на танцовата.

# 700
Вив така като гледам за сега нямам работа иии мога да ви пишааааа романии амаа не знам какво да ви пиша - вие сте уникални, много ви се радвам, евала на всички ви правя. Не се отказвайте и се борете.

Аз утре ще се разбивам с тренировка за крака - ама още не знам коя да бъде - много ми харесва тази от 21 дей фит, но ми липсва задно бедро и си мисля да добавя 1 мин мъртва тяга 15 сек почивка и 1 мин хип тръсетери и това два пъти. Както е там интервала. Какво мислите. Ако някой има предложения за добра силова за краци, в която има и задно бедро щеее се радвам да чуя и видя и направя хахаха малее от сега изтрещявам какво ще стане до края на работния ден не знам.

Спешно трябва да кажа на шефката, че нямам работа. Да вземе да ми намери, че да се успокоя. hahaha

# 701
  • София
Фъстъче, я метни два пъти двуминутните интервали на Румяна и ще спрат натрапчивите мисли   Joy

Мерче, път на възрастните, знаеш как е  hahaha hahaha hahaha

Любче, нещо го зарязах Инсанитито, до края на втората седмица, взима ми силата на мускулите и после на силовите съм направо много зле, а това ме побъркваше. Не мога да се отдам тотално на кардио, взимат ми се резултатите, някак си ... та сега започнах Руми и аз, барабар Петко с мъжете. Ама си е друго.

Отчитам днешния ден на Руми, също и мускулна треска от вчера на рамене и гърди, която малко ми попречи да направя 5-тте минути максимум повторения за корем. Раменете ми буквално отказваха  Sad
За сметка на това след тренировката си добавих 3 серии х 20 повторения махове от стол с дефицит, в суперсесии. Да си довърша започнатото от Руми, дет се вика. Пламна ми задника  Mr. Green

# 702
  • София
pepi_mdi, не знам за каква лапарскопия точно става въпрос, на мен са ми правили и след това някъде поне 20 дни не трябваше да вдигам нищо по-тежко от дамската си чанта. Мисля, че към месец поне ще трябва да се въздържаш от силови тренировки. Надявам се да не е нищо сериозно!  Hug

Ми колко да е сериозно, според АГ имам ендометриоза(вид киста) на яйчника, която трябва да се премахне оперативно. Уж всичко трябва да е наред, пък ще видим. Ама ще продължавам да ви следя

# 703
Пепи,

Скрит текст:
Не че искам да се бъркам, но защо не пробваш с други методи да се оправиш, а не веднага оперативно. Има много случай с кисти, които са се оправяли с бял равнец например или хомеопатия или други такива неща. Верно, че аз съм си твърдо против операциите и традиционната медицина, нооо все пак реших да кажа.

# 704

Отчитам днешния ден на Руми, също и мускулна треска от вчера на рамене и гърди, която малко ми попречи да направя 5-тте минути максимум повторения за корем. Раменете ми буквално отказваха  Sad
За сметка на това след тренировката си добавих 3 серии х 20 повторения махове от стол с дефицит, в суперсесии. Да си довърша започнатото от Руми, дет се вика. Пламна ми задника  Mr. Green

Вероятно тогава си чула, че ще набляга 90 дни на дупе и ще го тормози, както тя каза.  Mr. Green Точно за теб се сетих.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт