Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 274
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Отчитам ден 12 от 90П, хареса ми, много силово и брутално.

Пепи, прегръдки и кураж от мен  Hug нищо не мога да кажа за проблема обаче.
Merry., честито за теста!   bouquet Явно съм пропуснала какво що, но щом се радваш значи е добре  Grinning

Опитах да си снимам ръката, но изглеждат плашещо  Laughing затова се отказах да споделям засега.

Народни танци мразя, мога да ги правя само ако са в тренировка за кардио, но иначе не ми носят никакво удоволствие.  Whistling

# 676
Thank you people  Hug Laughing

Отчитам ден 16, направо ми взе акъла, как направих всичките бърпита с лицеви, не знам, ама на края бях на ръба да се откажа от последните 10 броя  Crazy краката ми треперехаааа  newsm57

Туй много ме изкефи  Joy

# 677
Body beast - Build back and bis отчитам днес, за да стана като Фея.

# 678
не мога ....  tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 679
Laughing  Laughing  Laughing

Пратих снимките и на сестра ми. Реакцията й беше "Ууу, че си грозна!" Laughing

Пепи, мога да помогна само с искрени пожелания за най-доброто, което може да ти се случи!

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 19:55 от Фея Кръстница

# 680
Отчитам 12 мин. Румяна с пазещите колене, butt workout 4 и уоркаут 10. Пробвах 5-тиците, много добре  Blush

Диана мерси за инфото за меда. Ще го пробвам това скоро, че имам повод Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 20:02 от RainDanceMaggie

# 681
И аз като Мери отчет с ден 16.  Mr. Green

Бтв, Мери, честито за теста, зубаре.  Hands Clap

Не можах да си го довърша, щото приятеля ми на всяко припукване на стола ме гледаше изпод вежди. Накрая вече ми избираше нов стол, на който да съм скачала, щото не можело Руми да тренира на стол за 30 лева, пък аз да счупя нашия, дето струвал 100.  ooooh!  Joy Избра ми същия като нейния ама черен, утре отивал да ми го купи, за да спаси този О време.  Joy Мъже!  Crossing Arms

# 682
Мери, браво на теб!
Оффф, момичета, отидох на гости при мама и ето го резултата- едва дишам ядох домашен кекс с ябълки, хляб ужас.....
От утре съм бетон с храната и това е!
Лека вечер!

# 683
Къде отиват килограмите, които сваляме? http://www.youtube.com/watch?v=NGKLpYtZ19Q Нямах представа и затова реших да споделя.

# 684
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ей, подмами ме Фея, нямаше как да я изпусна  Hug  Фея, страхотна си, искам като порасна (в тренировките) да стана като теб  Hug  Гръб, ръце, че дори и гърдите ти харесах, как си развила горния мускул (не им знам имената).

Аз тренирам в зала по програма на Юли, доволна съм. Чета си обичайните неща, общо - взето бивам.
Прекарах един вирус, записах се да уча втора магистратура "Софтуерно инжинерство", с това мога да се оплача/похваля.

Лидси както винаги с интересни постове, отивам да гледам   Peace

# 685
Hug Hug Hug Hug Hug

Изгледах видеото на Лидзи, беше забавно Grinning Само че тоя акцент...  Twisted Evil

# 686
Браво , Мери!

# 687
Ей, подмами ме Фея, нямаше как да я изпусна  Hug  Фея, страхотна си, искам като порасна (в тренировките) да стана като теб  Hug 

... записах се да уча втора магистратура "Софтуерно инжинерство"

Laughing Милата ми сладка тя!  Hug

Успех в ученето!
Скрит текст:
ММ е със същата специалност и имам слабост към програмисти Wink

# 688
Бързам да пиша, докато на Суед не са и купили стола  Laughing Влез по спортните сайтове и за тези пари си избери пейка (bench) . Ще можеш да изпълняваш сума упражнения на нея. За гърди, трицепс, корем.. и любимия ще е доволен, защото ще си абсолютно безшумна  Peace

Мери браво   bouquet Абе намира ми се един млад учител по английски, ама много си проклета  Mr. Green  Joy Joy Joy  Hug

Фея, представих си реакцията на сестра ти. Моят мъж пък ми прави забележка за този мускул, който е горе между раменете зад врата (не му знам името).
Аз на мускулести ръце го докарвам, ама има и там за чистене, за да изглеждам баш като Фея. Диета ми трябва, но не мога и немога. Да му се невиди става въпрос за 5-7кг, половината от които със сигурност са мазно и са по дупето и вече 1година и кусур не мога да се справя. Несериозна работа. А блузките ми стягат в ръцете и не ми харесва.

ТДИ, чакаме резултати и снимки  Hug Браво за сложната (за мен) специалност  Peace

Отивам да видя и аз къде да ги дяна тия мазнинки  Mr. Green

# 689
Абе намира ми се един млад учител по английски, ама много си проклета  Mr. Green  Joy Joy Joy  Hug
Готвя, пера, чистя, подреждам, тренирам, чета, умна съм (и скромна!), аааа, проклета ще ми вика!  Joy Който ме иска, ще се оправи  Whistling Hug  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт