Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 306
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • Stavanger,Norway/ Varna
Как сте юначки  Grinning
Аз имах период на тотален мързел, лежане на дивана и гледане на сериали, пълна летаргия. Добре, че с храната съм стриктна, та няма големи поразии. В тази чест, днес се наказах с 10,5 К тичане, а по- късно и силова ще има.
Започнах по новата работа и съм много доволна. Дечицата и колегите са много приятни  Grinning

Мери, стискам палци   Peace

Фея, очарована съм от формата  Grinning

А да ви кажа това чичовото хоро колко ми е трудно, ония ден скачах посред нощите с ютюб в къщи цял час, що пот се проля, що цъкане с език изцъка ММ, как не съм била наред, но успях да го сХвана само половината. Днес пак ще се пробвам, имам спортна злоба, как ще ми се опре пък  Crossing Arms

# 661
  • София
На мен ми се струпала малко здравословни проблеми и не ми остава време да ви чета и за тренировки. За съжаление се налага да си направя лапароскопия и сигурно известно време няма да мога да тренирам, някой ако е бил същата ситуация може ли да каже колко време е добре да не се натоварвам , то ще си питам и лекаря де , ама ако все пак някой има мнение по въпроса

# 662
^Честито за работата!
Обожавам народните танци, миналата година ходих близо година и чичовото ми беше едно от любимите. Бързо се схваща Simple Smile) направо сега като се замисля си ми липсват доста, но тук в "Луксозенец" ми идваха прекалено скъпо и спрях :/

# 663
  • Сливен
Бобченка, това ми е едно от любимите хора, най-ги обичам тези скокливите, ще го научиш, сигурна съм  Hug

# 664
  • София
Бобче, ще го схванеш, как няма да го схванеш!  Heart Eyes

Пепи, късмет и успех! Всичко ще мине и ще замине, само спомена ще остане  Hug

Прегледах днешното видео на Руми ... много ми хареса и то! Нещо започвам да се замислям, дали да не се включа и аз в предизвикателството. Направо страхотни тренировки е направила, много ми допадат.

# 665
  • София
Да се включа и аз за народните танци, обожавам ги  Crazy Аз тренирам от 2-3 години ,  като лятото се прекъсва и сега скоро пак ще почна. Чичовото хоро е много хубаво и се играят две фигури, доколкото разбирам Бобчето е научила първата, ако ти се случи да го играеш някъде в кръчма ти стига да знаеш само първа фигура, никъде не го играят цялото

# 666
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз не мога да схвана реда, кое след кое следва, много е бързо и си оплитам краката, а с кординацията съм толкова зле, че и това, че научих първата част е супер Simple Smile. Трябва да го науча цялото до февруари, ще представяме България Simple Smile

# 667
  • UK
Фея, страхотна си! Възхитителна! Пу!

Бобче, еееее, и на мен ми се прави маратон със сериали, ама ще го отложа, че тъкмо се върнах към режима Mr. Green

Пепи, късмет с процедурата! Всичко ще е наред! Нямам представа колко време ще отнеме възстановяването..

Аз отчитам YOGA MELTDOWN с Джилиан. Ниво 1. Мммм, много приятно ми дойде, защото и много стриктно правех всичко, много осъзнато и точно!

# 668
Нямате изчитане! Не се и опитвам!

И Люба и Феята супер прекрасни!

Атти - при пиджъна задължително дръж в котрашпиц стъпалото на  сгънатия крак (мин 5-6 различни йога иструктора са ми го препоръчвали, аз имам същия проблем) и поне за мен работи това да не се опитвам да държа подберицата паралелно на късия ръб на мата - т.е. ъгълът при коляното ми не е 90 градуса, а по-остър, стъпалото е по-прибрано към тялото... в класическия вариант на позата имам чуството, че си разкъсвам всички връзки на коленете!

И кантарът ми, който мери % мазнини и при Любо излизам между 17 до 18% мазнини в момента. Любопитно ми е другите какво ще покажат.

Тренирах, преядох, отчетох.

# 669
Юхууу, аз съм направо гений!  Joy почвам от ниво 4 (B1 по европейския стандарт) (общо са 6)  newsm44 благодаря за палците!  Hug
Бобче, и аз много обичам чичовото хоро, а музиката ми изпълва душата Grinning има една завъртулка, която не мога да правя и в някои части на България е без нея дори Simple Smile
Вив, включвай се в предизвикателството и не се чуди, знаеш ли как ще напреднеш  Peace

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 17:19 от Merry.

# 670
Мери, супер си. Сега стискам палци да завършиш с отличие (ако имате оценки де)  Hug и да ти е лесно.

И аз като Вив както споменах по - напред се чудя, след около месец свършва БР и кое да захвана. Според вас след БР сега за 2-ро или 3-то ниво ли съм ако започна Румяна след това? Колебая се между нея и Плио-то, 25Т го изключих че много кардио, пък мен ме мързи  Crazy

# 671
Момичета, благодаря!

Тяна, изключително си мила! Много ми стана приятно, че намираш прилика между нас. Благодаря ти - не знаех за стискането на щангата. Тренирам със записи на Лес Милс и ако там са обяснили, значи съм пропуснала да чуя.

Бобче, твоето одобрение също е сериозен критерий за мен. Супер за танците! Аз откак се помня си гилам с едното право хоро и т'ва е.

Мери, браво, браво!

# 672
За днес- гръб и бицепс. Имам МТ на Д-то от вчера и някои упражнения за гръб, при които съм леко наведена ми бяха по-трудни от обикновено.  Mr. Green
Фея, страхотна! Как обичам добре оформени мускули!   bouquet
Тяна, ако ръцете ти са така оформени като на Фея, няма от какво да се притесняваш. Перфектни. Важното е все пак ти да се чувстваш комфортно.
Пепи,  Hug
Мери, бревоооооо!   bouquet
Лек ден!

# 673
  • София
Еее, Мери, браво! Генийче  smile3560

Май, май ще се присъединя и аз към Румитките  Mr. Green 
Много ми хареса днешното й интервю в ТВ7, много е мила и нежна, добричка ...

# 674
  • UK
pepi_mdi, не знам за каква лапарскопия точно става въпрос, на мен са ми правили и след това някъде поне 20 дни не трябваше да вдигам нищо по-тежко от дамската си чанта. Мисля, че към месец поне ще трябва да се въздържаш от силови тренировки. Надявам се да не е нищо сериозно!  Hug

Отчитам три пъти Спартакъс, много добре. Довърших се с 5км. тичане. и лек стречинг. Ох, днес много ми дойде.  Crazy

Аз не съм много по хората. Имам гаден спомен от една учителка по физическо в гимназията, която все ми викаше и ме пращаше най-отзад на хорото, понеже бях зле с координацията и само злобно подхвърляше: "Вие отличниците не си мислете че всичко можете, ето, едно Дайчово не можете да схванете"  #Cussing out tooth Уменията сега ми се изчерпват с право и "Бяла роза", ама нея я научих по принуда на едни тиймбилдинги, които водех - нямаше как  Tired

Мери, гуд джоб!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт