Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 232
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Пепи,

Скрит текст:
Не че искам да се бъркам, но защо не пробваш с други методи да се оправиш, а не веднага оперативно. Има много случай с кисти, които са се оправяли с бял равнец например или хомеопатия или други такива неща. Верно, че аз съм си твърдо против операциите и традиционната медицина, нооо все пак реших да кажа.

Скрит текст:
Направиха ми туморен маркер, според който трябваше да се определи дали да се лекувам медикаментозно или оперативно. Е моя показа че трябва да се оперирам. Ако не се оперирам има вероятност да се увеличи и да стане по-сериозно. Нямам нищо против алтернативната медицина, но ако се оставя така може да се стигне до премахване на яйчника и  до безплодие. То и така лечението може да продължи до половин година, та не мога да си представя ако се лекувам с билки колко време би отнело.

# 706
Здравейте, дали е възможно да ми препоръчате програма за упражнения в домашни тесни условия. Имам 20-тина килца за сваляне и мога да отделям по около час 3-4- 5 дни седмично. Ако се сещате за нещо подходящо, моля споделете, предпочитам малко по-високо натоварване, доскоро ходех на фитнес.

# 707
Много сте изписали и не мога да смогна да ви прочета.
За днес тренировката е ден 17 ниво 2 , ниво 3 и ето https://www.youtube.com/watch?v=XAyeZgP3UOs#t=2107 накрая.Обаче такава мускулна треска имам.Уж не се натоварих вчера много и не усетих но днес едвам се движех сутринта.Сега малко се пооправих де .Ох имам някаква мания към тренировките вече.Мога да тренирам часове и не ми омръзва и само търся нови и нови.Нещо за това 90Х може ли да ми кажете.Аз искам по слабички крака.Имам си все още лек брич и не мога да се гледам Simple Smile.

# 708
littlemoon, виж тренировките на Румяна Илиева на първата страница. Не ти е нужно особено много място. С времето ще започнеш и сама да виждаш навсякъде място за трениране Grinning Дори има една тренировка, която е снимала в тоалетната/банята, не съм сигурна къде беше Grinning А за сваляне на килцата - харесай си диета от сайта й Simple Smile

Вив, аз не мога да се отърва от МТ на дупето  Laughing а днес имам и на раменете, по-скоро към врата отива. И аз знам, че 90 дни ще набляга яко на дупе Grinning така че си на правилното място  Wink

Има хора, които доста често ни четат, но не пишат, наблюдавам ги аз  Laughing Bis?

# 709
Здравейте, дали е възможно да ми препоръчате програма за упражнения в домашни тесни условия. Имам 20-тина килца за сваляне и мога да отделям по около час 3-4- 5 дни седмично. Ако се сещате за нещо подходящо, моля споделете, предпочитам малко по-високо натоварване, доскоро ходех на фитнес.
Руми тренира навсякъде https://www.youtube.com/watch?v=ZZ0KBfW53hQ&list=UUEwykgJD6XgzkkBWjZKBS2Q Имаше едно видео с тренировка в килер, но не успях да го намеря.
Ще ме прощаваш, аз съм на чело на оперативно-издирвателната дейност в темата, та си позволих да прегледам последните ти публикации. Две неща изглеждат смущаващо - това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=774241.0;topicrefid=20 и факта, че килограмите за сваляне от първия до последния пост са се увеличили. Защо не дадеш шанс на някой хранителен режим, в който има храна и няма да стресира организма ти? Така и така хилядите диети изключват любимите прегрешения, поне да не гладуваш като цяло.

# 710
Ох, темата е доста болезнена. Отговорът е големи хормонални нарушения. Опитвам да се храня здравословно, без да се вманиачавам, ходя по йоги, фитнеси и т.н. Обаче истинате е, че трупнатите килца нарастват. Отчайвам се, мотивирам се, като видя спадане на теглото се радвам, мине не мине известно време и хоп кантара пак е нагоре и пак се отчайвам. Направо ще се побъркам скоро. Две години се боря с качените в рамките на 3-4 месеца килограми. Явно нямам достатъчно упорство, не знам, може и не мога да си изградя навик за постоянен спорт. Като се отпусна за седмица-две почвам да се обвинявам в несериозност, в моменти на мотивация се претоварвам. Сигурно звуча доста нестабилна, но се опитвам да се владея. Като ученичка бях вейка, никога не съм била 50кг., но бях вейка, после тези хормони и рязкото качване и сваляне се заредиха. В момента искам да си изградя навик за трениране, гледам да хапвам леко - плодчета, зеленчуци, кисело мляко по малко и начесто.

# 711
  • София
Здравейте!  Laughing Стана ми смешно след поста на Мери и реших да се представя.
Чета ви от два-три месеца и тренирам от януари тази година с Румяна. Първо бях на нейния индивидуален режим, после останах само на тренировките и минах на НВ ВМХ. Откъм тренировки се поотпуснах малко лятото и имам да наваксвам. Започнах 90ДП, две седмици правих второ ниво, а от тази седмица минах на трето и вчера ми се подпали д-то  Laughing. Може би трябваше да почна от начало трето ниво, но ще видим. Лицевите са ми голям зор, не се отказвам обаче  Crazy
От януари до сега съм -10 кг и доста сантиметри. Ако се престраша може и да пусна снимки, но след 90ДП  Simple Smile
Само да спомена, че преди това не съм спортувала нищо и дори не съм очаквала от себе си да съм така сериозна. Чета ви и много ме мотивирате   bouquet

# 712
А така, виж че нищо страшно нямало  Grinning Тъй като гледам, си на правилното място и си тръгнала в правилната посока, така че можеш само да продължаваш  Peace След 90 ДП ще чакаме снимки, да знаеш, записано е  Mr. Green

# 713
В момента искам да си изградя навик за трениране, гледам да хапвам леко - плодчета, зеленчуци, кисело мляко по малко и начесто.

Създай си навик на истинско ядене  Peace
Плодчета и чайчета не са такова. Ще свалиш някое кило и после ще го върнеш. И ще увиснеш междувременно.

Щом искаш да тренираш, почни и да се храниш подходящо - задължително е да ядеш белтъчни храни - всяка клетка от тялото ти, днк-то ти, мускулите, кръвни тела са всъщност белтъци, така че не пропускай този елемент в храненето си. Източници на белтъци са два вида - растителен и животински. Първият е по-труден за усвояване от човешкото тяло, защото просто не сме растения, а и нямаме стомаха на преживните животни. Вторите са за предпочитане - намират се в млечни, яйца, месо, риба, авокадо и т.н.

И тук идва моментът да си избереш, откъде ще идва енергията ти - имаш два варианта - въглехидрати или мазнини. И двете имат своите за и против. Ядеш ли и от двете в по-големи количества, ще качваш килограми, защото ще ти се получи излишък от енергия. Има доста информация по темата - можеш да отделиш малко време и да почетеш  Peace

# 714
Аз си мисля, че проблемът идва от седенето зад бюро по цял ден и предвижването с кола/автобус, поради голямото разстояние. Т.е. липсата на движение, което гледам да компенсирам с по-малко набавени калории. Въпреки това гледам да правя нещо за тялото си, но пък не знам дали 3 - 4 часа седмично упражнения, фитнес или каквото и да е компенсират ходенето и най-простите двигателни упражнения, дори и да компенсират, резултатите са ми бавни и това ме демотивира. Мисля да пробвам този 90-дневен режим на Руми, ниво 2. Стана ми смешно, защото пространството, с което разполагам е горе-долу като това от видеото по-горе на Руми - 1 м2 между спалнята и вратата, удрям си краката в гардероба, но не е невъзможно. Мисля довечера да си направя снимки и да се поизмеря, за да видя разликата след известно време.

# 715
И аз имам мускулна на гърдите и раменете от упражненията, но ще мине- клин, клин избива, хаха
За днес отчитам обичайното- йога 1 час и ден 17. Това упражнение с летящия "airplane" скок и клек, само мен ли ме затруднява? Ново ми е, миналият път, когато го правих ми беше още по-трудно. Всъщност нещо не мога да си изпъна хубаво краката при самия скок..

# 716
  • UK
ОХ, ама много бързо пишете Mr. Green

Мери, аз съм изпуснала! Какъв курс караш?! Thinking

Щото аз сега съм на един курс по здравословно хранене (заради тапията), пък и е доста интересен! Nutrition, Health & Lifestyle. А живот и здраве след няколко месеца почвам и курс за пилатес инструктор!  Party

Днес отчитам ДЕН 1 от Руми, ниво 2. Доволна съм! Много хубаво структурирана тренировка! Simple Smile

# 717
Miss, успех с твойте курсове   bouquet
Аз ще ходя на английски, бях на входно ниво, ще започвам от B1, както се води по европейските стандарти. Така ми изглежда по-ниско, спрямо ниво 4 (от 6) според школата  Laughing

# 718
Би, поласкана съм! Благодаря ти!

Фъстък, ТиЛи, Люба, МегиHug

За днес - клубно с пудовка.

Само дето на 30-тата от 45 мин., по време на подколянна осморка се праснах с пудовката по лявото коляно. Не знам какво направих, ама уцелих точно коляното, на което имам дългогодишна травма от балета. Добре, че имах вече залепен КТ тейп, че иначе щеше да е още по-зле...

# 719
  • София
Фея, внимавай де  Hug Бързо да ти минава! И аз те поздравявам за прекрасната форма, която показваш  Hug

Аз днес се записвам с 4 обиколки на стадиона, 10 мин. скачане на въже и 12 пъти качване на бегом по стълбите на стадиона. В това хубаво време не ми се тренира на закрито  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт