Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 256
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 120
  • Beyond the stars
а и без светкавица ли трябва да е снимката
явно трябва да прочета по-добре

Без отражение на светкавица  Peace

# 121
Не мога да се регистрирам.Започна ли вече регистрирането,защото нищо не ми се отваря?

# 122
Значи викате да се усмихваме леко Simple Smile

# 123
mmilityy, е добре,как тогава е декларирала такава голяма сума в сметката си,като казваш,че нямаш права почти никакви за работа (впрочем,защо е така? и това само за тези,които учат ли е или?) наистина искам да разбера,няма от кого другиго да получа отговори на тази информация..
Парите повечето си бяха нейни спестени от 2-те бригади.Останалите пари ги прати майка ми, за да може да вземе бележка, че ги има по сметка.Правата на работа са ограничени, тъй като това е виза за учене, при това в редовна форма на обучение.Как и от къде имаш пари за семестъра тях не ги интересува след като си декларирал 15-те хил. в сметката си, т.е., че си финансово стабилен.
Не знам дали за всеки колеж сумата е точно същата, но я има навсякъде.Специално за този е така.
Има право да работи на половин ден мисля беше в кампуса, но сещай се дали за всеки студент има работа там.А и на половин ден там не е като тук на 4ч., там пълния раб. ден на повечето хора е не повече от 5-6ч., не като при нас по 8ч..Те и затова там много хора бачкат на по две места.Е за всяка професия е и различно сигурно.
Сестра ми специално работи през ваканциите неофициално, което не е разрешено обаче.
Иначе може да се спечели стипендия, но не е лесно, но пък за от порядъка на 500-4000$ прим. за нейния колеж.Тя взе голяма, която обаче се отпуска на 3 части за 3 семестъра, не се дават ей така на куп.И предвид, че семестъра е 3000$, останалото трябва да си го осигури тя.
Това е, което знам аз от нея.

Благодаря ти много. Значи щом си със студентска виза,наистина правата ти откъм работа са ограничени и трябва да имаш готови пари... което пак не е никак оферта

# 124
Наистина сайта не се отваря нещо,имате ли идея защо ? newsm78

# 125
Здравейте, тази година съм 4 курс и ме интересува какво трябва да отбележа в графата за образование.
High school diploma или Some university courses? newsm78

Благодаря предварително!  Peace

# 126
  • Beyond the stars
Здравейте, тази година съм 4 курс и ме интересува какво трябва да отбележа в графата за образование.

Some university courses мисля аз  Peace То си отговаря на  незавършен университет според инструкциите на бг  Wink

# 127

Some university courses мисля аз  Peace То си отговаря на  незавършен университет според инструкциите на бг  Wink

Благодаря, и аз така предполагах, но реших първо да попитам.  Simple Smile

# 128
защо трябва да се ходи на фотограф newsm78
Никъде не е записано, че ТРЯБВА да се "ходи на фотограф". Всички пространствени и композиционни изисквания за снимката са описани на сайта, където се подават заявленията. Един средна ръка фотоапарат, малко четене и най-прост софтуер ти трябват и това е.

Вече, за когото е сложно, ТРЯБВА да "ходи на фотограф".

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 13:26 от nofelet

# 129
  • Beyond the stars
защо трябва да се ходи на фотограф newsm78
Никъде не е записано, че ТРЯБВА да се "ходи на фотограф". Всичи пространствени и композиционни изисквания за снимката са описани на сайта, където се подават заявленията. Един средна ръка фотоапарат, малко четене и най-прост софтуер ти трябват и това е.

Вече, за когото е сложно, ТРЯБВА да "ходи на фотограф".

202uu

Именно  Wink

# 130
А за завършен колеж с диплома,но за професионален бакалавър предполагам,пак трябва да се отбележи : Some university courses ?  Thinking

# 131
Може ли някой да ми каже защо не иска да се отвори страницата за да се регистритаме за участие?

# 132
Може ли някой да ми каже защо не иска да се отвори страницата за да се регистритаме за участие?
В момента се отваря  Peace

# 133
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
mmilityy, е добре,как тогава е декларирала такава голяма сума в сметката си,като казваш,че нямаш права почти никакви за работа (впрочем,защо е така? и това само за тези,които учат ли е или?) наистина искам да разбера,няма от кого другиго да получа отговори на тази информация..
Парите повечето си бяха нейни спестени от 2-те бригади.Останалите пари ги прати майка ми, за да може да вземе бележка, че ги има по сметка.Правата на работа са ограничени, тъй като това е виза за учене, при това в редовна форма на обучение.Как и от къде имаш пари за семестъра тях не ги интересува след като си декларирал 15-те хил. в сметката си, т.е., че си финансово стабилен.
Не знам дали за всеки колеж сумата е точно същата, но я има навсякъде.Специално за този е така.
Има право да работи на половин ден мисля беше в кампуса, но сещай се дали за всеки студент има работа там.А и на половин ден там не е като тук на 4ч., там пълния раб. ден на повечето хора е не повече от 5-6ч., не като при нас по 8ч..Те и затова там много хора бачкат на по две места.Е за всяка професия е и различно сигурно.
Сестра ми специално работи през ваканциите неофициално, което не е разрешено обаче.
Иначе може да се спечели стипендия, но не е лесно, но пък за от порядъка на 500-4000$ прим. за нейния колеж.Тя взе голяма, която обаче се отпуска на 3 части за 3 семестъра, не се дават ей така на куп.И предвид, че семестъра е 3000$, останалото трябва да си го осигури тя.
Това е, което знам аз от нея.

Благодаря ти много. Значи щом си със студентска виза,наистина правата ти откъм работа са ограничени и трябва да имаш готови пари... което пак не е никак оферта

Ми че то и в университетите в ЕU  е така , т.е. нещата са подобни за студентите .

# 134
Или просто бачкаш на сиво и толкова. Аз лично все още не съм срещал човек в САЩ, който да има виза, ограничаваща правото му на труд и..... който да спазва това ограничение Simple SmileSimple SmileSimple Smile Работодатели, които да дават пари под масата, има навсякъде и интересното е, че са най-много точно там, където имигрантските власти правят най-много проверки и рисковете са най-големи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт