Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 179
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Варна
Никога не съм искала да напускам България, но откак се роди дъщеря ми започнах с по-други очи да гледам ставащото в нашата държава. Вече се оглеждам на всички страни и след обсъждане с мъжа ми решението е взето. Ще се махаме. Ще пускам и аз.

# 2 026
Благодаря!   bouquet

# 2 027
И ние ще правим нови снимки, поне аз и децата със сигурност. Мм не се е променил много, та може би ще си кара със старото фото.

# 2 028
  • Бургас
За 4-та година ще се пробваме ние. Късмет на всички !  Hug

# 2 029
Приемете ме сред вас, моля  Flutter
Квотата е ниска, и без това сме много, недей идва.
Гадно е в Америка, казвам ти. Била съм там, в много щати...недей пуска апликейшън. Mr. Green

Майтап, добре си дошла и успех. Hug

# 2 030
  • Sunshine state
Гадно е в Америка, казвам ти. Била съм там, в много щати...недей пуска апликейшън. Mr. Green

hahaha
Някой информация има ли дали и кога ще отварят сайта? Сестра ми и приятелят й вече ми пратиха снимки. Момичето във фотото й казаша да си сложи косата зад ушите,защото така трябвало. Аз видях,че на моята снимка от миналата година не е така. Сестра ми дори се усмихнала,защото знае от мен,че може.  Grinning

# 2 031
 Joy Момичета, надали ще сме ви сериозна конкуренция, но и ние трябва да започнем отнякъде... убедихме се, че в България няма живот! Щом и бежанците не искат да са тук, добре сме се подредили  Mr. Green

# 2 032

hahaha
Някой информация има ли дали и кога ще отварят сайта? Сестра ми и приятелят й вече ми пратиха снимки. Момичето във фотото й казаша да си сложи косата зад ушите,защото така трябвало. Аз видях,че на моята снимка от миналата година не е така. Сестра ми дори се усмихнала,защото знае от мен,че може.  Grinning

По принцип за тези снимки трябва да си сериозен.Когато взехме гражданство и се снимахме за американски паспорти ,ни предупредиха никакви усмивки.

# 2 033
По принцип за тези снимки трябва да си сериозен.Когато взехме гражданство и се снимахме за американски паспорти ,ни предупредиха никакви усмивки.

За паспортите - да, трябва да си сериозен.

За лотарията - не.

# 2 034
  • Sunshine state

За лотарията - не.
Peace И аз така знам и за това си лепнахме по една усмивка - без зъбите, естествено.  Simple Smile

# 2 035
И ние с нови ще бъдем. Не много нахилени, но приветливи.

# 2 036

За лотарията - не.
Ей значи на новите ще се ухилим ,и уши ще покажем  Mr. Green

# 2 037
Аз ушаците и предния път ги показах

# 2 038
  • York
Тая година пак ще пускам. За незнам си коя година подред..... Simple Smile

# 2 039
Кога ще се чуе дали ще има лотария ,края на месеца ли ?

Общи условия

Активация на акаунт