Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 066
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 2 235
А валидирането става като си попълниш др данни...

Има линк само за валидиране на снимката. Иначе ако искаш ще ти пратя снимки на фикуса, котката или новия тиган и бас хващам на каквото кажеш, че снимките ще минат през валидатора.

# 2 236
Проблем няма, странно е някой да претендира за грамотност и същевременно да се остави, случаен човек да му попълва формите.

В случая по-скоро апела е към хората, които се колебаят дали ще се справят. Няма нужда от фирми и непознати, формите са елемантарни, ако някой има затруднения, да пита тук Simple Smile

Нито сме неграмотни,нито сме зле с английския.Просто не ни се занимаваше.И пак казвам,няма нищо лошо и срамно в това друг да ти попълни формата.

# 2 237

Има линк само за валидиране на снимката. Иначе ако искаш ще ти пратя снимки на фикуса, котката или новия тиган и бас хващам на каквото кажеш, че снимките ще минат през валидатора.
Можеш по същия начин да кандидатстваш и за лотарията.... наистина не ми харесва отношението ти, и те оставям да си мечтаеш как "фикуса, котката или новия тиган" ще спечелят.

# 2 238
Какво отношение, Титина? Отговарям на твърдението ти, че валидирането става като си попълниш другите данни. Не е така, защото можеш да провериш предварително дали снимката минава валидатора, което от своя страна не значи нищо, освен че снимката отговаря на техническите изисквания. Иначе да, аз по принцип имам странни забавления и сега мисля да се позабавлявам като кандидатствам за лотарията, изпращайки им снимка на кактус. Crazy

# 2 239
  • Fort Worth, TX

Ще минат разбира се.Те им следят май само параметрите.

# 2 240
  • Fort Worth, TX
Проблем няма, странно е някой да претендира за грамотност и същевременно да се остави, случаен човек да му попълва формите.

В случая по-скоро апела е към хората, които се колебаят дали ще се справят. Няма нужда от фирми и непознати, формите са елемантарни, ако някой има затруднения, да пита тук Simple Smile

Ако спечелите пак ли няма да ви се занимава?.Леко несериозно отношение според мен.

# 2 241
хора, помогнете защо не ми излиза формуляра, а само ми иска регистрационен номер
30 пъти пробвах и все това излиза - да си проверя статуса и да напиша регистрационния номер, не мога да стигна до обикновения формуляр
явно нещо не правя както трябва, но не знам какво - за пръв път ми е

# 2 242
хора, помогнете защо не ми излиза формуляра, а само ми иска регистрационен номер
30 пъти пробвах и все това излиза - да си проверя статуса и да напиша регистрационния номер, не мога да стигна до обикновения формуляр
явно нещо не правя както трябва, но не знам какво - за пръв път ми е

Пробвай тук https://www.dvlottery.state.gov/application.aspx и има нова тема така ,че по добре пиши там .Ето и линк към новата тема където може да задаваш въпросите си http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=875505;topicrefid=5

# 2 243
Пуснах и аз апликейшъна, хаиде да ни е на късмет тази година.

# 2 244
zdr nie maja mi iskame da probvame imame dve deca no nqmame brak kak togava se kandidatstva i trabva li snimki na vsichki

# 2 245
Снимки трябва на всички.

# 2 246
  • Beyond the stars
zdr nie maja mi iskame da probvame imame dve deca no nqmame brak kak togava se kandidatstva i trabva li snimki na vsichki

След като нямате брак партньорът не участва във вашето заявление, единствено децата.  Peace

# 2 247
Здравейте,
искам да поставя началото на нова тема и се надявам да открия отговори на въпросите ми.
Наскоро подписах граждански брак с моя приятел, след което приех неговата фамилия с тире. Въпроса е че притежавам Зелена Карта от 10 години и ходя всеки 6 месеца за по 15 дни там, тъй като до сега следвах и не можех да прекратя процеса на образованието си ( аз съм лекар). Сега сме решили с моя съпруг да се преместим в САЩ и тук идва големите въпросителни. Моята зелена карта изтича май 2015г. Аз трябва да под нова и да подам документи, но не знам в България ли да го сторя или да го направя в САЩ? сега трябва да подам документи за сключения брак и да може и съпругът ми да вземе Зелена карта, но не знам как да съчетая факта че съм със сменени имена, трябва тепърва да сменям паспорт и международен паспорт. В същото време трябва да пътувам в близкия месец до САЩ и се чудя откъде да почна.
1. да сменям ли паспорта и международния паспорт ( заради брака)
2. Кога да го направя това (С ПОДМНАТА НА ДОКУМЕНТИТЕ) преди или след като подам документи за  съпругатми и зелената му карта
3.Кога трябва да уведомя Американските власти за брака и за промяната на имената
4. Това ще повлияе ли върху подаването на документи за подновяване на картата ми, което искам да направя когато сам в САЩ
Ако някой може да ми помогне ще се радвам да чуя неговото мнение и съвета му, дори и по въпроси които  съм пропуснала да задам, но по един или по друг начин ме засягат.

# 2 248
  • Sunshine state
Скрит текст:
Здравейте,
искам да поставя началото на нова тема и се надявам да открия отговори на въпросите ми.
Наскоро подписах граждански брак с моя приятел, след което приех неговата фамилия с тире. Въпроса е че притежавам Зелена Карта от 10 години и ходя всеки 6 месеца за по 15 дни там, тъй като до сега следвах и не можех да прекратя процеса на образованието си ( аз съм лекар). Сега сме решили с моя съпруг да се преместим в САЩ и тук идва големите въпросителни. Моята зелена карта изтича май 2015г. Аз трябва да под нова и да подам документи, но не знам в България ли да го сторя или да го направя в САЩ? сега трябва да подам документи за сключения брак и да може и съпругът ми да вземе Зелена карта, но не знам как да съчетая факта че съм със сменени имена, трябва тепърва да сменям паспорт и международен паспорт. В същото време трябва да пътувам в близкия месец до САЩ и се чудя откъде да почна.
1. да сменям ли паспорта и международния паспорт ( заради брака)
2. Кога да го направя това (С ПОДМНАТА НА ДОКУМЕНТИТЕ) преди или след като подам документи за  съпругатми и зелената му карта
3.Кога трябва да уведомя Американските власти за брака и за промяната на имената
4. Това ще повлияе ли върху подаването на документи за подновяване на картата ми, което искам да направя когато сам в САЩ
Ако някой може да ми помогне ще се радвам да чуя неговото мнение и съвета му, дори и по въпроси които  съм пропуснала да задам, но по един или по друг начин ме засягат.
Тези въпроси отнесете в алл.бг

Aneta Pehlivanova, всеки от вас пуска отделен формуляр, в който включва само децата с техните си снимки, но не и партньор, понеже нямате брак все още. При евентуално изтегляне ще сключите брак и ще попълните ДС и за другия. Успех!  Peace

# 2 249
  • София
Къде изчезнаха всички мнения след 10 октомври, много странно  newsm78 Имаше полезна информация  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт