Златна есен е на път, а АВГУСТинчета растат ли, растат!

• 36 147
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Astined, мога да преживея пищенето ако виждам, че има ефект от дърпането на сополи. А сега хем пищи, хем после пак хъхри. Ще видя някоя по-голяма аптека, защото в малките наоколо няма.
Пипи, никога не ми се е случвало да прегракне от рев, а преди е ревал доста. Много странно newsm78

Я кажете, обмисляте ли коледа вече. Аз нямам търпение да идва декември и да започна да украсявам и да пека коледни сладки. За подарък на дреб съм решила да му поръчам одеалце от новозеландска вълна. Обаче за другите роднини въобще не съм мислила Laughing и мисля да му спретна фотосесия като коледен елф, само да намеря подходящи дрешки Grinning

# 646
Мами кажете вашите бебета как се държат сред хора? Имате ли вече някакви наблюдения? Когато някой им говори те как реагират - само слушат "внимателно", издават някакви звуци в отговор, усмихват се.
Забелязах моя, ако е сънен милия като му говорят стои и само слуша, ако пък е в настроение вземе че се усмихне "леко". А вие имате ли наблюдения относно това, много ще ми е интересно да споделите.

# 647
good_girl_and_mother човека си познава само нас, че навън все спи и още не знае, че има и други хора на тоя свят. Simple Smile Иначе на нас много и се хили - понякога само като ни види дори. Иначе ако почнеш да му говориш и го закачаш почва да издава и звуци с огромна усмивка и щастието е безкрайно. Simple Smile

danny_p няма да съжаляваш от Маример аспиратора. Реват, но върши много добра работа.
Коледата у нас отдавна е обмислена и решена. Вече имам купени подаръци, други пътуват все още. Имам готов план за всичко и действам по него. На каката сме поръчали календари в детската и ще добавя и негова снимка към тях, та да са двамата да радват бабите и дядовците. На него бях измислила подарък, но ще е другго. Той ми е най-лесен. То тази година всички са ми лесни, но отрано решиих на кой какво.

Пипи дано всичко мине добре с ваксината, то може и да минало вече. Аз с ММ веднъж съм ходила на ваксина и от тогава перкам сама. Няма с какво да ми помогне, освен морално, нно аз нямам нужда.

# 648
Много пъти е плакала до прегракване и е нормално,когато плача е бил силен. Иначе при нас се получаваше често  и от сами рефлукс,но там имаше и леко гъгнене.
Тя милата от толкова месеци рев и писъци ,та сега се усмихва и "говори" на всичко и на всички -дори като се обърнеш  с усмивка към нея. Само на  свекито почти не се усмихва  Mr. Green  Laughing
Даже заради проблемите чак сега започнахме с гостите и в събота се бях притеснила,че бяхме поканили шестима и да не се сбърка,ама тя дори спа повече и всички я подмятаха. Сигурно се е уморила от толкова много нова информация  Laughing

# 649
Благодаря за съверите за аспиратора, в крайна сметка взехме бейби вак - за прахосмукачка по препоръка на педиатърката. Изкара купища сополи, но още има. И понеже е по-бърза процедурата, и рева беше по-малко. Доволна съм  Grinning Педиатърката го преслуша и прегледа и каза, че всичко е наред. За сополите каза - кърма в носа. Обаче не каза колко и съм в чуденка малко. Аз нали се цедя, купих си пипета и капя като капки Laughing За кърмата в очетата четох, но в носа ме хвана малко неподготвена Simple Smile
Питах за петвалентните ваксини - казаха, че утре очакват да дойдат някакви, обаче не е ясно колко ще са - дали ще има за всички или само за тези, които вече имат предишен прием. Ние с тези сополи няма да слагаме скоро, дано има и за нас като стигнем. За шествалентните нищо не се знае.

Забравих да кажа - с мен и баща му е супер приказлив и се смее само като го погледнем - има един лукав вид, първо присвива очите и после пуска голямата усмивка. Но с хора, които не вижда често е супер сериозен, стои и ги гледа и слуша съсредоточено, почти не се усмихва и не говори. Дано не е наследил моята интровертност, по-добре ще му е приказливко като татко му.

И това е от мен, дреб е приспан и след малко и аз отнасям Simple Smile лека и спокойна нощ!

# 650
  • София
Всички бебета явно са така с чужди хора...и моя присвива вежди и направо все едно преценява. Много е подозрителен Simple Smile Трябва доста да поседят с него, за да има шанс за усмивка. На мен и баща си се усмихва веднага вече. Мисля, че и по-зле ще става.....минават през период в който реват от чужди хора и признават само най-близките. Майка ми най-страда от това, защото са на 600км и знае,че няма да я познае въобще.

Ох за ваксините аз вече писах какво е казала лекарката. Петък ще и се обадя да я питам какво става, че събота сме канени на РД на кръщелницата, която става на 5 години, а сестра и е на годинка и нещо. Ако ни слагат ваксина няма да рискувам да го водя, но ако няма да ни слагат мисля да отидем за малко....ще видим ....още не съм решила де.....днес даже чакам подаръка за нея да пристигне, че го поръчах онлайн. Не знам и дали ви се похвалих, че поръчах календари с малчо, големи и малки календарчета. Дано станат хубави Simple Smile че бая пари ръшнах, но ще има да раздавам яко Simple Smile

# 651
  • Пловдив/София
На нас ни се размина Синфлорикса заради прегракването.

А за 5 валентните според доки можем да бием Пентаксим след Тетраксим...И така още 2 приема и имало още един към годинка. Според вас ок ли е така? 4 от съставките са същите, та не би следвало да е проблем, освен че 5тата ще я има само 2 пъти, но тя затова каза за допълнителния прием...

Моят бебо раздава щедро усмивките, ако му се лигавиш, има за всички  Grinning Но най-много си говори и се хили на баща си. Вчера проведоха дълъг диалог- той казва "гхааа", после и малкият повтаря и така сигурно 20 пъти.

Качили сме 1 кг за третия месец (+ 3 дни) и сме пораснали с 6 см. Сега е 5700, 64см. Аз доволен. Оставаме си на кърма поне още месец, а аз мисля и два месеца, някъде около 5тия навършен да захранвам.

# 652
Добро утро, само на бързо да ви кажа, че в Комсед ще има -30% намаления в петък, събота и неделя.

# 653
Но с хора, които не вижда често е супер сериозен, стои и ги гледа и слуша съсредоточено, почти не се усмихва и не говори.

Охх. Именно. И ние сме така, въпреки че хич не ми се иска.
Онзи ден бяхме на гости на родителите ми и ми направи впечатление, че милият стои, гледа ги и ги слуша съсредоточено, но "дума" не обелваше. Вярно, че беше сънен, ама...
А и е един поспаливко, мързеливко. Не че за мен е лошо де. От няколко дни прави вече нощен сън цели 10ч.  #Crazy Т.к. с каката не ми се беше случвало такова нещо (беше си ревлива доста), та в първия момент си викам да не би да му има нещо на бебчо. ПОсле попрочетох на разни места, че на възраст около 3 месеца е нормално и толкова часа нощен сън да изкарва (без да се събуди нито веднъж). Разбира се то си е индивидуално. Май съм щастливка  Heart Eyes

# 654
Да се похваля - дребен току що заспа на гимнастиката - сам! За първи път му се случва Simple Smile
И да се оплача, ама много да се оплача. Падна ми камъка на пръстена и сега не мога да сваля самият пръстен, защото пръстите ми и те са наедрели заедно с мен. А задира ужасно, пък и искам да си го дам на ремонт  Sad За втори път ми се случва с тоя пръстен, подарък ми е от мъжа ми още от гадже- времето ни и на него му става криво като стане нещо такова.  Много е сантиментален. Добре, че поне камъка си намерих, че тогава щеше да е голямата драма.

# 655
  • София
Направо съм те урочасала вчера, защото по едно време ти загледах пръстенчето и щях да ти кажа, че е много хубаво и да те питам дали не е ново (да не би да сте решили да се жените), защото си изглеждаше като годежен. Ама нали отдавна не се бяхме виждали и то за кое по-напред да говорим Simple Smile Аз ги свалих още по-време на бременността и скоро пробвах...мога да ги сложа, но с много зор, а и покрай всички дейности с бебо не ми е удобно. Тоя Бочко за миене смъква кожата и с пръстени още по-зле, под тях става ужас. С кремове не стана ли да го изкараш, кремове, студена вода, да ти се посвият пръстите. Друго не се сещам. Дано излезе.

# 656
И дреб прави десет часа нощна пауза, само някъде на осмия час започва едно пъшкане, ритане и пръцкане, но не се буди. Обмислих да го обръщам по коремче, обаче ме е страх, че ще стане апокалипсис сега. Иначе като е буден е едно диво ритане, махане с ръчички, напоследък упорити надига дупето и го чакам да се обърне. Още не е схванал всички части, които трябва да завърти Grinning
Аз моите пръстени ги махнах някъде към седмия месец и успях да ги натъпча обратно преди месец. Но ги махам за банята, защото събират сапун.
Навън времето е чудесно засега, изчезваме на разходка. Хубав ден.

# 657
Асти излезе. Пръста ми стана на нищо от дърпането, ама го извадих. Не знам кой пръстен си гледала ама имам годежен и друг,  който е от преди това без повод. Та този с рубина окепазих. Ако ми падне диаманта вече ще се гърмя.  ММ го прие спокойно де. Взе го да го води на ремонт.

Две момичета вече писаха в темата за Августинки 2015. Който иска може да хвърля по едно око там ако му е интересно. Аз лично се вълнувам много Simple Smile

# 658
  • София
леле вярно ли има момичета записани вече....ох сега Боян спи и аз усилено работя по дисертацията. Ще се оцъкля скоро, защото поставям номера на литературата, което е направо убийствено.
ymemansi гледала съм този с диаманта Simple Smile явно съм се насочила към по-скъпото Simple Smile Същото като вляза в магазин с намаления, успявам да харесам точно това което не е намалено и е скъпо Simple Smile без предварително да съм погледнала естествено.

# 659
Аз им хвърлям по едно око и на бъдещите августинки, и на мен ми е много мило като си спомня всичките вълнения Simple Smile
Да си пофаля мм - самосиндикално прояви желание да разходи наследника и даже се изнесоха вече, пия кафенце и се излежавам newsm68 Чудо newsm68

Общи условия

Активация на акаунт