"Тайните на времето" по БТВ

• 51 645
  • 218
  •   1
Отговори
# 150
Не съм много добра разказвачка Embarassed, но в най-общи линии нещата бяха следните: Франсиска изгони Мария от имението и тя отиде в Харал при баба си. На другия ден всички я търсиха, но накрая се появи Росарио и им каза, че Мария е при нея. Родителите и настояваха да отиде да живее с тях. Вечерта хора от селото нападнаха Мария и започнаха да я обиждат, но се появи Гонсало я спаси. Иполито се върна заедно с Кинтина, за ужас на родителите си. Олмо се опитваше да съблазни Пия, но тя не се поддаде. Междувременно ги видя Роке и реши, че още се срещат. След това Пия говори с него и го убеди, че не така и той се успокои. Тристан сподели с Кандела, че има чувства към нея. А по-късно каза, че е получил писмо от Аурора, в което му пуше, че скоро ще си дойде в селото.
Извинявам се ако има неточности Rolling Eyes
Много ти благодаря за написаното.   bouquet  bouquet  bouquet

# 151
Здравейте! Започнах да гледам сериала от началото, не че съм толкова стриктна, но винаги, когато съм си вкъщи по това време го гледам. Интересно ми е само какво е станало с тялото на Пепа, след като умря и ще се появи ли момченцето-близнак на Аурора?! Ако някой има представа как се развива историята в бъдеще Wink
Здравей и добре дошла. Вече са ти отговорили на въпросите. Ако има нещо, което те интересува- питай.

# 152
  • София
Благодаря за отговорите и милото посрещане Simple Smile Доста имаме да гледаме още май Wink

# 153
Благодаря за отговорите и милото посрещане Simple Smile Доста имаме да гледаме още май Wink
Разбира се. В Испания сериалът продължава да се снима и има вече над 1120 епизода.

# 154
Здравейте. Толкова се радвам , че има тема за този сериал по бтв   bouquet
Следя го от време на време и много ми харесваше Пепа. Сега синът `и се радвам, че върнаха. Но не разбрах с какво го държи онзи отец от джунглата... Ако някой знае ще съм благодарна да прочета  Peace

Да си повдигна въпроса. Или в тази тема има игнор към мен?

# 155
Здравейте. Толкова се радвам , че има тема за този сериал по бтв   bouquet
Следя го от време на време и много ми харесваше Пепа. Сега синът `и се радвам, че върнаха. Но не разбрах с какво го държи онзи отец от джунглата... Ако някой знае ще съм благодарна да прочета  Peace

Да си повдигна въпроса. Или в тази тема има игнор към мен?
Не, няма разбира се.

# 156
Не съм сигурна с какво точно отчето изнудва Гонсало. Мисля, че беше казал нещо от сорта, че ако не прави каквото му казва всички ще разберат, че е убиец. Но не помня в кой епизод беше. Ако някой знае ще ми е интересно да науча. (Мисля си, че може да е убил Калварио, но това е само предположение.)

# 157
Не съм сигурна с какво точно отчето изнудва Гонсало. Мисля, че беше казал нещо от сорта, че ако не прави каквото му казва всички ще разберат, че е убиец. Но не помня в кой епизод беше. Ако някой знае ще ми е интересно да науча. (Мисля си, че може да е убил Калварио, но това е само предположение.)
Не я е убил, а просто я е оставил да умре без да й помогне. Тогава отец Селсо го е прикрил или нещо от сорта и не е издал Гонсало, че я е оставил да умре. НО сега го изнудва именно с това.

# 158
Не я е убил, а просто я е оставил да умре без да й помогне. Тогава отец Селсо го е прикрил или нещо от сорта и не е издал Гонсало, че я е оставил да умре. НО сега го изнудва именно с това.
Благодаря за информацията   bouquet

# 159
Благодаря за информацията   bouquet
Няма за какво.

# 160
Някой,който следи сериала от началото,може ли да ми каже каква е историята на Франсиска и Раймундо,защото аз гледам филма от средата и не можах да разбера защо се мразят толкова,като са се обичали толкова много на времето и защо не са се оженили?

# 161
От БТВ ще преустановят излъчването на сериала. На 21 август/петък ще бъде излъчен за България епизод. От 24 август започва повторение на "Самозванка"

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 16:04 от Боряна Данкова

# 162
Няма лошо, чу от БТВ са решили да пуснат латино, но поне да не бяха спирали "Тайните", защото сериала има рейтинг. Но вместо "Самозванка" можеха да пуснат някой премиерен сериал, пак в следобедните часове.

# 163
Здравейте ние в работата следим ссериала от началото сега като кажа на колежките че го спират ще стане чудо,някой знае ли къде в интернет може да се гледа  Joy

# 164
Здравейте ние в работата следим ссериала от началото сега като кажа на колежките че го спират ще стане чудо,някой знае ли къде в интернет може да се гледа  Joy
Здравей. Освен да гледате отделни клипчета на епизодите в YouTube, може тук да се публикува информация за епизодите и актьорите ако ви интересува.

Общи условия

Активация на акаунт