"Тайните на времето" по БТВ

• 51 646
  • 218
  •   1
Отговори
# 135
Някой знае ли колко дълъг е сериала? 

Сериала още се снима, и по испанската телевизия са излъчени 1111 епизода.

# 136
Този Себастиян е ужасен. Как се преструва...И само как измъчват Франсиска.

# 137
Някой знае ли колко дълъг е сериала? 

Сериала още се снима, и по испанската телевизия са излъчени 1111 епизода.
Сериалът със сигурност се харесва на испанците щом вече има над 1100 епизода. Само сценаристите трябва да мислят как да запазят рейтинга му, без да вкарват безмислени герои и да пишат истории, от които няма нужда.

# 138
За тези, които ги интересува - Мария и Фернандо в живота са двойка.

# 139
Нямам търпение да гледам епизода, в който Мария си спомня кой я е изнасилил.

# 140
Привет, някой може ли да ми каже каква е тази тайна която Емилия сподели на мъжа си? Изпуснах серията и сега не мога да разбера какво е крила толкова време. Благодаря

# 141
Тайната е, че като дете Мария също е била насилена.Майка и и доня Франциска са убили злосторника. За да бъде оттогава в безопасност, Мария отива да живее при кръстницата си. Затова и сънува тези кошмари, иначе не помни случилото се.

# 142
Тайната е, че като дете Мария също е била насилена.Майка и и доня Франциска са убили злосторника. За да бъде оттогава в безопасност, Мария отива да живее при кръстницата си. Затова и сънува тези кошмари, иначе не помни случилото се.

Поне не го помни това изнасилване.
Тя ще си спомни, че Фернандо я е изнасилил, но едва ли ще е скоро.

# 143
Нямам търпение да гледам епизода, в който Мария си спомня кой я е изнасилил.

Аз също нямам търпение да си спомни, но едва ли да е в близките епизоди.

# 144
А дали смъртта на Олмо ще е скоро?...Много мъчно ми стана за него в днешния епизод, когато каза „Сбогом, любов моя!„ Sad Въпреки всичко ми е симпатичен.

# 145
А дали смъртта на Олмо ще е скоро?...Много мъчно ми стана за него в днешния епизод, когато каза „Сбогом, любов моя!„ Sad Въпреки всичко ми е симпатичен.

Едва ли да е скоро. Олмо/Яго Гарсия ще е в сериала до 750 епизод. А ние едва ли да мле стигнали и до епизод 500.

# 146
Ако някой е гледал сериите вчера, ще може ли да разкаже накратко какво даваха, защото не успях да ги гледам? Ще съм благодарна.

# 147
Не съм много добра разказвачка Embarassed, но в най-общи линии нещата бяха следните: Франсиска изгони Мария от имението и тя отиде в Харал при баба си. На другия ден всички я търсиха, но накрая се появи Росарио и им каза, че Мария е при нея. Родителите и настояваха да отиде да живее с тях. Вечерта хора от селото нападнаха Мария и започнаха да я обиждат, но се появи Гонсало я спаси. Иполито се върна заедно с Кинтина, за ужас на родителите си. Олмо се опитваше да съблазни Пия, но тя не се поддаде. Междувременно ги видя Роке и реши, че още се срещат. След това Пия говори с него и го убеди, че не така и той се успокои. Тристан сподели с Кандела, че има чувства към нея. А по-късно каза, че е получил писмо от Аурора, в което му пуше, че скоро ще си дойде в селото.
Извинявам се ако има неточности Rolling Eyes

# 148
  • София
Здравейте! Започнах да гледам сериала от началото, не че съм толкова стриктна, но винаги, когато съм си вкъщи по това време го гледам. Интересно ми е само какво е станало с тялото на Пепа, след като умря и ще се появи ли момченцето-близнак на Аурора?! Ако някой има представа как се развива историята в бъдеще Wink

# 149
Здравейте! Започнах да гледам сериала от началото, не че съм толкова стриктна, но винаги, когато съм си вкъщи по това време го гледам. Интересно ми е само какво е станало с тялото на Пепа, след като умря и ще се появи ли момченцето-близнак на Аурора?! Ако някой има представа как се развива историята в бъдеще Wink

Какво е станало с тялото на Пепа не се знае, така и не казаха. Актрисата тепърва сега ще участва в други филми, така че не е ясно дали изобщо ще се разбере някога какво е станало с Пепа. Близнакът на Аурора  (Боско) се появява покрай 840 епизод (сега дават 1131 епизод вече), става главен герой на сериала, и даже и той вече си има дете. Съпругата му се казва Инес, а детето им, Белтран.

Общи условия

Активация на акаунт