Агенция Mini Super Models?

• 23 127
  • 43
  •   1
Отговори
Здравейте момичета! Агенцията проведе няколко кастинга за деца модели на територията на страната? 4ували ли сте за нея?

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 21:28 от Веселото

# 1
  • Galaxy 13197853088
Опазил ме господ да ги чувам.

# 2
  • Пазете Гор
И ако ние момичетата не сме чували нищо за "проведените няколко кастинга", то какво - ще промениш нещо в рекламната си стратегия? Или ще окастриш хонорара на "медийния партньор", чрез който е трябвало да се чуе нещо?

Дреме ми някой дали е чувал. Хич и никой да не чуе, дай Боже!

# 3
ОбъркАла си се.

# 4
Да чували сме ги, даже сме били на техен кастинг, за съжаление! Мислех, че се плаща на моделите, а не че моделите си плащат....  Thinking

# 5
  • Стара Загора
 Laughing Просто търсят някои да им плаща! Многооооо са смешни! Ние спечелихме конкурса и затова че сме спечелили трябваше да заплатим парички за ............ така и не разбрах /само си загубих времето да го слушам/

# 6
party_adventure, villi-villi колко пари ви искаха?

# 7
Ха, интересно...Току що ми се обадиха и ми казаха, че детето ми е сред избраните и ни канят на втора среща (може и без детето) ..Ако има някой запознат, нека разкаже нещо повече Simple Smile)

# 8
 Според мен одобряват вси4ки деца. Който се излъже- излъже.

# 9
Четири мои познати са водили децата си. Интересното е, че всички деца са в една възрастова група, а на всичките като са се обадили са им казали, че са най-добрите в тяхната група. Искали са по 450лв.
Ето един репортаж на Господари на ефира, а си спомням, че имаше и още. Не знам дали става въпрос за същите хора.
http://play.novatv.bg/programi/gospodari-na-efira/356893?autostart=true

# 10
Здравейте, аз също се интересувам от тази агенция, тъй като бяхме на кастинг и ни поканиха тази събота на разговор.
Интересува ме, ако някой е ходил моля да сподели и също така ако някой ползва услугите на агенцията също да сподели.

# 11
  • София
Как може да водите децата си по такива идиотии? И моето дете е красиво, ама не го влача по конкурси и не ми трябва нечие признание...

# 12
Няма грозно дете, а по въпроса кой къде си води детето си е негов избор. Мисля че форума е, за да си помагаме и съветваме, а не да се упрекваме. На никой не му става по-леко от упреци.
Интересува ме повече информация за агенцията и не виждам нищо лошо в това да питам.

# 13
Начин за печелене на пари от амбициозни родители без реалистична представа  Mr. Green
В съседната улица има такава "агенция" - мисля, че "кастингът" им беше събота или неделя. Само като видя зализаните и натруфени хлапета, придружени от оглеждащ се възрастен, ги насочвам към входа, та да не се мотаят много-много, а те с грейнали лица ми благодарят, защото детето ще става звИзда  hahaha

В "агенцията" има фотограф, който снима децата пред бял чаршаф, та даже и на улицата са слизали за арт-фотосесии  Joy

Родителите си плащат някакви такси и чакат детето да бъде качено в някакъв измислен сайт.

Много им се смеем всички, честно  Laughing

# 14
Здравейте, аз също се интересувам от тази агенция, тъй като бяхме на кастинг и ни поканиха тази събота на разговор.
Интересува ме, ако някой е ходил моля да сподели и също така ако някой ползва услугите на агенцията също да сподели.
Малко над вашето мнение съм споделила каквото знам. Съмнявам се, някой да пише нещо различно.

Общи условия

Активация на акаунт