Агенция Mini Super Models?

• 23 231
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, и ние днес бяхме на разговор с агенцията, т К детето забележете е сред одобрените 20.  За да продължим участието си трябва да платим 215 лв.

# 16
  • Galaxy 13197853088
Платете. И ще
бъде звезда
ха-ха-ха
 Laughing

# 17
Няма грозно дете, а по въпроса кой къде си води детето си е негов избор. Мисля че форума е, за да си помагаме и съветваме, а не да се упрекваме. На никой не му става по-леко от упреци.
Интересува ме повече информация за агенцията и не виждам нищо лошо в това да питам.

Съветваме те да не го водиш. Освен ако не искаш да си отгледаш някоя Николетка.

# 18
Начин за печелене на пари от амбициозни родители без реалистична представа  Mr. Green
В съседната улица има такава "агенция" - мисля, че "кастингът" им беше събота или неделя. Само като видя зализаните и натруфени хлапета, придружени от оглеждащ се възрастен, ги насочвам към входа, та да не се мотаят много-много, а те с грейнали лица ми благодарят, защото детето ще става звИзда  hahaha

В "агенцията" има фотограф, който снима децата пред бял чаршаф, та даже и на улицата са слизали за арт-фотосесии  Joy

Родителите си плащат някакви такси и чакат детето да бъде качено в някакъв измислен сайт.

Много им се смеем всички, честно  Laughing

Да не живееш в някоя от преките на Витошка ?  Mr. Green

# 19
Днес 24 май бяхме поканени на среща в мол България, където ни разясниха условията.
Такса за провеждане на обучение и фотосесия, общо 4 пъти по един час на цена 75лв за дете до 4 години и 100лв за дете над 4 години.
Четвъртият път представлява фотосесия и конкурс, на който избират деца, на които ще бъде предложен договор. Издават сертификат за завършено начално обучение. Не сме питали дали самия сертификат се плаща. Ще питам по телефон.

Това видео по-горе на Господари за Ефира, според мен не е за тази фирма.

# 20
  • София
Мили захлупени, свръхдоверчиви майки, това е просто хитър начин да ви приберат парите. Казаха ви го няколко души вече.

Иначе и аз като Тонка не разбирам защо е нужно едно дете да бъде влачено по кастинги за моделки. Плеймейтка ли искате да си отгледате у дома, или може би следващата Гергана Полежанова  Thinking

# 21
Tаис, няма смисъл...

# 22
  • София
Знам, просто се ядосах, Човече. Не за парите с които ще изгорят, а заради децата, които ще бъдат влачени по тъпи псевдоконкурси за красота от мега амбициозните си майки.

# 23
И на мен ми е жал за децата, но видях, че обясненията не помагат, само се озлобяват  Crazy

# 24
  • София
Таис, това за мен дори не са амбициозни майки, а неуспели жени, които изкарват собствената си неудовлетвореност върху децата си.
Но както казва Човечето - няма смисъл. Все пак трябва да има и балъци, на които да им приберат парите, иначе тези агенции нямаше да съществуват.

# 25
Докато има майки с болни амбиции, ще има и такива агенции, които да им събират парите  Tired
П.П. Така се създават бъдещи кифли.

# 26
Моят съвет е да не се занимавате с тези измислени модни агенции! Преди години, за съжаление, бях записана в такава. Общо взето всички деца са одобрени, ходиш по един-два дни в седмицата да те обучават да моделстваш, правят ти няколко аматьорски фотосесии, за които заплащаш солено, разни други такси, по някое време ти се обаждат с предложение уж да участваш в реклама или филм, но за целта трябва да ти направят портфолио - още снимки, още пари, и накрая изчезват... Абсолютно напразно изхарчени пари, детето няма да стане супер модел и няма да има никакво развитие! Не се залъгвайте!

# 27
Здравейте, и ние днес бяхме на разговор с агенцията, т К детето забележете е сред одобрените 20.  За да продължим участието си трябва да платим 215 лв.

Забележете, сигурно всички са сред одобрените 20.

# 28
  • Пазете Гор
Днес 24 май бяхме поканени на среща в мол България, където ни разясниха условията.
Такса за провеждане на обучение и фотосесия, общо 4 пъти по един час на цена 75лв за дете до 4 години и 100лв за дете над 4 години.
Четвъртият път представлява фотосесия и конкурс, на който избират деца, на които ще бъде предложен договор. Издават сертификат за завършено начално обучение. Не сме питали дали самия сертификат се плаща. Ще питам по телефон.

Това видео по-горе на Господари за Ефира, според мен не е за тази фирма.

Разяснили са, значи... Представям си колко ви е ясно, простичко и гладичко всичко, не само конкурса. И децата ще водите. Ох! Та нали си вездесъщ, Господи!

Много тънко смятат тия - дете над 4 годинки струвало с 30% по-скъпичко. Повечко място на снимките заема, затова. Абе и организаторите са си като участниците и публиката.

Вижте, спесетете на децата поне тая гнусотия, а щом мнго държите да си давате парите на разни паразити - пратете им по пощата 10 лева ей-така. Може и сертификат да ви пратят, и да ви уверят, че сте всред първите 10, 20, 30, 45 откровени наивници, да не кажа по-точната дума.

# 29
  • Бургас
Куркума,не се хаби! Hug
Да съветваш тези майки да не издевателстват над децата си е все едно да наливаш вода в кофа без дъно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт