Искам да кажа ... (4)

• 32 262
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • при моите деца .....
Таис, невероятен разказ....
Имаш дарба.... толкова добре пишеш!

# 121
  • Ямбол
Разказът на Таис ми напомни за "Ловецът на хвърчила" на Халед Хосейни. Книгата започва така приятно, че да ти се прииска да отидеш там и да гледаш хвърчилата.

# 122
  • София
Засрамихте ме, благодаря на всички за милите думи  Hug
Аз обичам да пиша, от дете си драскам разкази и си въобразявам, че някой ден ще издам книга. Всеки си има по една-две несбъднати мечти за разкош, ей това е една от моите  Simple Smile

Ходих до магазина и си взех сникърс. Като не мога да си направя нито торта, нито чийзкейк, така ще е.

Мъжът ми се обади да каже, че ще пие бира с колеги, покани ме, отказах. Мерси, но цяла вечер IT истории не ми се слушат, и без това не им разбирам тънкостите.

Не купих подарък, съответно РД купонът отпадна, освен ако не се занеса с празни ръце.

Имам идиотското чувство, че ''цяла България'' се весели някъде по барове и ресторанти, вкл. и собственият ми съпруг.

Освен мен.

# 123
  • София
Имам идиотското чувство, че ''цяла България'' се весели някъде по барове и ресторанти, вкл. и собственият ми съпруг.
И моят мъж е на кръчма. Има геймърска среща. Добре, че е средно веднъж в годината. Никога не ме е очаровало хобито му, много инфантилно ми идва, но отдавна съм вдигнала ръце.

# 124
Тайс, ако имаш желание, напиши спомените си. Много хубаво разказваш. Увлекателно и цветно.
За хора, които не са имали досег с такава страна, е много интересно.
Днес следобед си представих как разказваш, а ние насядали около теб те слушаме в захлас. Представих си, че е слънчев, хладен есенен ден. Камината бумти. В стаята се носи пукот на дърва и аромат на сладкиша на Янтра. А някои пият кафе...
Е, сега прочетох какво сте писали. Вече е тъмна октомврийска вечер. Хладна. Небето е осеяно със звезди. Но мен ме топли селската печка.
Дари П.,
Ако приемеш всички предоставени килограми, да не вземеш да съжаляваш Wink Впиши и мен в списъка на тези, които дават повече от 5 Wink
Чувала съм, че за изчезването на гугутките не са виновни гълъбите, а замърсения въздух. Забелязвате ли, че започват да се завръщат? И аз като малка съм хранила гугутки на балкона. Хубави птици са.
Лиляна, да си починеш и заради нас в понеделник Simple Smile Моето дете ще е на училище
Аз нямам притеснения за преместване в готварския. Никога не съм поглеждала къде се намира и какво се случва там. В моята кухня рядко влизам. Изчерпват се възможностите ми с един вид питка и бисквитена торта. Е, понякога и крем, ама от тези готовите.

# 125
Moят е на мач.

Утре и аз съм на РД, подарък имам, ама не знам ни къде е, ни от колко. Не, че не ми казаха, но аз съм над нещата.

Изядох няколко семки от една ябълка,  дали ще ми поникне ябълка в корема?

# 126
Таис, прекрасно. Заприлича ми и на моето детство. Благодаря.
Ние сме в пълен комплект, а и гостенин имаме.  

# 127
  • Варна
Тайс, ако имаш желание, напиши спомените си. Много хубаво разказваш. Увлекателно и цветно.
За хора, които не са имали досег с такава страна, е много интересно.
Днес следобед си представих как разказваш, а ние насядали около теб те слушаме в захлас. Представих си, че е слънчев, хладен есенен ден. Камината бумти. В стаята се носи пукот на дърва и аромат на сладкиша на Янтра. А някои пият кафе...
И на мен ми се прииска да съм там и да слушам.  Heart Eyes

# 128

Искам да кажа, че съм много земен човек, и не "вярвам" в никакви зодии, карми, и т.н. и т.н. И все пак наблюдавам странна закономерност: 98% от хората, които ме дразнят, и действат отблъскващо, а в случай на неизбежен по-близък контакт предават и разочароват, са от зодия Близнаци. Още докато се запознавам с някой, ако усетя специфична неприязън, в последствие човекът задължително се оказва от тази зодия.  33uu Сутринта имах сблъсък с поредния представител на тази зодия, та затова реших да споделя. Моля присъстващите да не се засягат.

Абсолютно същите впечатления, за същата зодия имам и аз! Едно към едно + дразнение и неприязън от Близнаци!
Има още няколко неприятни за мен зодии, с които неминуемо имаме взаимни дразнения, но Близнаците водят.

Обаче аз много вярвам точно в зодии и карма, особено в кармата. Забелязала съм, че няма нищо случайно в живота и зодията има значение, определено. Не малък показател е за това какво можеш да очакваш от човека.

Има зодии, с които се разбирам много добре, приятни и симпатични са ми. Това са Водолей, Овен, Дева, Везни.
Взаимно не се харесваме с Близнаци, Козирог, Скорпион и Риби.

Стрелец съм, с асцедент Дева и силно девешки уклон в характера.

# 129
Таис, прекрасен разказ    bouquet
Направих кодрит-кодир /не съм сигурна, че се пише така/ и изядох половин тава  #Cussing out Сега ще ми е тежко цяла нощ.  Чизкейкът също ми се получава много добре, това е най-лесният за изпълнение сладкиш /иначе съм схваната в ръцете и не умея да правя неща, които се пекат/.

# 130
И моя мъж е на кръчма с приятел, а аз изпуках половин тава печени картофи с биричка  Mr. Green

Таис, толкова увлекателно разказваш, че веече се пренесох в градината, замириса ми на портокалови цветчета и видях осеяното със звезди море. Замечтах за изтока  Grinning

# 131
  • Луната ни пази
И аз съм сама с детето. Моя любим е дежурен  Embarassed Още ми е неудобно да се отпусна по тази тема.
 С вашите сладкиши ме накарахте да се развихря. Правих мъфини Simple Smile
Скрит текст:

# 132
  • Ямбол
Айде, почна се. Аз няма да снимам моята торта, защото няма вид и е вече почти ометена. Но е вкусна, да знаете Wink

# 133
  • София
Shagya, много апетитни изглеждат мъфините, а и в какви хубави форми са.

Лиляна, не важи бисквитената ти торта без снимков материал. Да си знаеш за следващия път.  Wink

# 134
  • София
...си представих как разказваш, а ние насядали около теб те слушаме в захлас. Представих си, че е слънчев, хладен есенен ден. Камината бумти. В стаята се носи пукот на дърва и аромат на сладкиша на Янтра. А някои пият кафе...
И аз си представих същото! Все едно чета себе си  Hug
А ако някой има в повече сладичко за една прегладняла душичка, може да прати малко. Утре аз ще се реванширам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт