Искам да кажа ... (4)

• 32 315
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • София
tonkabonka,
Със собствен транспорт или организирано почивате в Гърция?
С кого и как резервирате, ако не е тайна   bouquet
Alleisha, пътуваме си с колата. Напоследък ходим по екскурзии и почивки с нашите кумове. Сега пак ще сме с тях, като вече търсим 6-местна кола, че да пътуваме накуп.
Резервирам през една и съща агенция, но ще ти пиша на лични, че да не излезе реклама.  Wink

# 271
  • София
Ужасно гадно от тяхна страна, Таис. Но по-добре сега отколкото като започнеш работа при тях.... представи си ги само колко са коректни и към служителите си.  Twisted Evil

# 272
  • Ямбол
Относно онези ластички, дъщеря ми оплете точно 2(две) гривнички и приключи с интереса си към тях.
Но затова пък сега се е записала на литературен клуб по собствено желание и се надявам да не ѝ свърши мерака след две посещения. Клубът се води от някаква писателка, която пише стихове. Моята от край време има такива интереси и дори публикации в училищния вестник, та да видим какво ще излезе накрая. Сега е седнала да си напише задачата за клуба, който е чак в петък.

# 273
  • София
Благодаря  Hug

Всяко зло за добро, и майка ми така мъдро заключи.

Яд ме е, защото през тези седмици отказах на 2 други места, които ми звъняха за интервю. Казах им, че вече съм намерила работа и си пожелахме всичко добро. Едното място много ме блазнеше, но реших, че ще съм коректна и няма да отида дори да чуя условията им. Пък то от много коректност, накрая се оказах пълна глупачка.

Както и да е, работа има достатъчно, само живи и здрави да сме  Peace

# 274
  • София
Относно онези ластички, дъщеря ми оплете точно 2(две) гривнички и приключи с интереса си към тях.
И моята оплете толкова, а аз поне 30.  Mr. Green Плетох 3 дни и толкоз му трябваше на чудото.

# 275
  • Пловдив
Млада дама от неговия клас е подарила на моя син ластици. Сега и у нас се плете.

# 276
  • Ямбол
Таис, човек се учи докато е жив. За другия път да си знаеш, че не си обвързана с никого, преди да си подписала и започнала работа, затова може да ходиш и по други интервюта.
Аз всеки път, когато сменям работа(за щастие не много често) се притеснявам за периода, в който се отказвам от стария работодател и докато започна при новия, да не се случи нещо и да си остана никъде. Ти представяш ли си да се беше случило така, напускаш работа заради тези и накрая те ти казват - извинетИ, ама ние се оправихме без вас.
Така веднъж бяха подредили брат ми уж за по-висока заплата, ама после се сетили, че той не е техния човек....

# 277
Днес случайно на улицата срещнах първата си тийнейджърска любов. Не бях го виждала и чувала  15 години, защото живее в чужбина. Познахме се, покани ме на кафе, но отказах.

# 278
Нареждам се и аз сред "бабите" Grinning. Вторият син го родих на 35. Случката на Тонка ми напомни ,когато бях бременна ,една млада майка на 22-23г се изказа по повод на изследвания,които си правих : "ами то на твоята възраст...."

# 279
...сме направо динозаври за някои Simple Smile

# 280
Помислих си и аз тогава да подавам документи за пенсия. Laughing

# 281
  • София
Бабките да си гледат работата. Аз като видя бременна на 20-22 и я гледам странно.  Laughing И злобничко си правя извод, че явно не е имала друго за вършене в живота на този етап.

# 282
  • Ямбол
Хайде сега, без да злобеете към тези, които рано сме си родили децата. Знаете ли колко ми е добре сега, нямам още 40, а децата ми са вече самостоятелни и мога да свърша куп неща.

# 283
  • някъде ... тук ...
Кой кога решил.
Аз съвместих писането на дипломна работа и бременеене. Станах инж. и бебе имах Crazy
Сега често не ми вярват, че дангалакът до мен ми е син Simple Smile

Тонка, звучиш като бабата.

# 284
  • София
Лиляна, аз си написах, че е злобничко това, което си мисля понякога.  Wink
Кой на колкото иска да си ражда. Аз се ядосвам, че не родих някъде около 27-28 години, за да родя и второ след това. А сега нямам никакво желание за още едно дете.

ЕлиТ, мерси. Малко четеш между редовете, ама все тая.

Общи условия

Активация на акаунт