Искам да кажа ... (4)

• 32 322
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Тонка, да не е била от малцинството. То за тях твоята възраст си е като за баба Simple Smile

# 256
  • Бургас
Да споделя, че вчера една наконтена бабетка много ме вбеси.
Седна до мен на една пейка и се изцепи, сочейки дъщеря ми: "Баба ли сте на детето?". Моляяяяяяяяяяяя???!!! Реших, че не съм чула, но тя повтори въпроса си. "Алоууу, че аз това дете го родих на 31 години, каква баба може да съм му?" Я да си сложи 15-диоптъровите цайси и пак да си говорим.  Naughty Е, коментарът й беше: "Ами много късно раждате. На 31 години сте била възрастна". Теглих й една майна наум и възмутено се преместих на съседната пейка.  Mr. Green

Много са дразнещи такива коментари. Възрастните много си позволяват понякога.

Аз в момента съм на работа и се чувствам като някакво извънземно. Сутринта мъжа ми ме буди, аз се кокорча и мигам умно докато установя, че съм в суровата действителност Laughing Искам си ол инклузива пък.... Crossing Arms

# 257
  • София
Бабата не беше нито от малцинствата, нито имаше вид на изкуфяла. Мязаше си баш на наконтена, "кореняк" софиянка, че и прическа беше докарала. Ако ме беше попитала дали детето ми е внучка, щеше да ми е по-малко болезнено. Но тая използва думата "баба" спрямо мен. Ей това ме застреля на място! Аз и баба.  ooooh! Айде де!

Джулка, добре завърнала се.  Hug Сакън, не споменавай за инклузива, че някои много го мразят.
Ние другия месец ще си резервираме майското море в Гърция, този път в Порто Карас, Ситония и изискването на компанията ни не е просто да е ол инклузив, а ултра ол. Няма шест пет.  Wink Дори и мъжът ми, който беше най-непретенциозният човек на света, сега дърпа за ултра ол, че му се услади да плющи двойно Джони, когато поиска.  Grinning

# 258
Хахаха Тонка бабет направо те застрелял от упор  Joy Аз да ходя значи да си подавам документите за пенсия.

# 259
  • София
Искам да кажа,че днес е годишнината от смъртта на Цар Самуил.Поклон.

# 260
  • някъде по морето
Момичета, нищо ново под слънцето... Laughing
Аз родих на 32 и веднъж едни млади майчета ме попитаха:"Осиновен ли е?" , с един съжалителен тон...
Искам да кажа, че вчера го изпратих в университета и въпреки че вече е 3 курс, мъчно ми е като го изпращам след ваканцията... Sad

# 261
Аз пък искам да кажа, че дъщеря ми днес е за първи ден на ясла.Не плака, влезе с желание, а когато звъннах на госпожата след час да питам как е, ми каза, че е ок и даже втора закуска изяжда  Heart Eyes

Тонка, щом си родила на 31 и си баба, аз като родих на 38, трябва да съм прабаба на щерка ми  Mr. Green

# 262
  • София
И аз от сега съм се загледала за резервациите за юнско море догодина.... На две оферти се спрях и просто не мога да реша. Вече от 40 минути гледам и сравнявам  Crazy

# 263
  • Бургас
И аз от сега съм се загледала за резервациите за юнско море догодина.... На две оферти се спрях и просто не мога да реша. Вече от 40 минути гледам и сравнявам  Crazy

Брей, че излязоха ли вече оферти за следващото лято  Rolling Eyes

# 264
  • София
Аз гледам в букинг-а. Там има

# 265
  • София
Аз звънях в агенцията, но ми казаха, че в Гърция има оферти за Нова Година. След 20-ти октомври пускат за сезон 2015. Ние искаме да платим веднага, че да хванем 27 % при ранно записване.  Wink

# 266
  • София
Хаха, разсмяхте ме с тези луди баби  Laughing Родих на 32, и аз се нареждам сред вас.

Влизам за да напсувам видна столична езикова школа, която преди 3 седмици и отгоре заяви, че се нуждае от преподавател по инглиш и ме одобри. Съответно аз тези три седмици прилежно чета учебните им системи на различни нива, влизам и стоя по 3 часа при ''бъдещите си колеги'' за да видя тяхното темпо и стил на преподаване...с една дума, готвя се за средата на октомври с ясното съзнание, че ще започна работа. Даже тук се похвалих, ако помните.

Да, ама не. Обади се някаква секретарка, която мънкайки ми каза, че всъщност ще си разпределят часовете м/у настоящите преподаватели и директорката решила, че няма да има нужда от нов човек.

Побеснях, мразя некоректни хора. След интервюто, въпросната директорка 2 пъти ми каза да спра да си пускам сиви-то на други места, защото вече сме имали твърда уговорка и тя разчитала на мен. И аз патката, повярвах  Close

# 267
  • София
Таис, и аз бих била бясна на твое място. Адски некоректна постъпка.  ooooh! Продължавай напред, стискам палци.

Студено ми е. Климатикът духа, но аз си мръзна. Много трудно ми понася преходът от топло към студено.

# 268
tonkabonka,
Със собствен транспорт или организирано почивате в Гърция?
С кого и как резервирате, ако не е тайна   bouquet

# 269
Всяко зло за добро. Толкова ще им е коректността и в бъдеще.

Аз искам да кажа, че подреждам ониягнусниластици, че щерка ми ги е разбъркала и станах разногледа  #Cussing out ШЕГИИЗГОРЯВПЕЧКАТА!  

Общи условия

Активация на акаунт