Искам да кажа ... (4)

• 32 323
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Ямбол
Искам да кажа, че синът ми / 6г. / в момента се къпе в банята и пее с цяло гърло. Сигурно забавлява целия 11 етажен блок.

Дано и другите съседи се хилят, както и аз  Laughing
Сладурчо.
Моят, с десет години по-голям от твоя, се къпе с музика от телефона и пак си припява.

# 241
И брат ми пее яко в банята - редува опера и народна музика, а се къпе дълго... вервайте ми, цял концерт изкарва  Mr. Green Добре че не е суперфалшив като мен!

# 242
Искам да кажа, че ако нямаше възможност за преференция, нямаше да гласувам. Напълно разбирам ниската избирателна активност.

# 243
  • Ямбол
Аз също използвах преференция и също бях на косъм да се откажа.

# 244
Лиляна, негласувалите нямат право да мрънкат. Защото не трябва да избираме да гласуваме или не, а за кой да гласуваме.

Не гласувах и този път  Peace От няколко години не гласувам  Peace Точно защото няма за кого да гласувам Peace. И не мрънкам, бъди спокойна  Peace
Разбрах че за да се оправиш , трябва да се спасяваш поединично . За да стигна до този извод , бая  пъти ''ядох дървото'' . Така че  нека не корим и уважим чуждия избор   bouquet

# 245
Искам да кажа, че синът ми / 6г. / в момента се къпе в банята и пее с цяло гърло. Сигурно забавлява целия 11 етажен блок.

Дано и другите съседи се хилят, както и аз  Laughing
Hugсупер на баба момчето
имам два внука на 17г и на 5 г
 Laughing

# 246
  • София

Разбрах че за да се оправиш , трябва да се спасяваш поединично .
За съжаление тук си абсолютно права.

# 247
Винаги съм гласувала, през всичките тези години, днес както и на евроизборите ползвах преференция. И според мен трябва да стане задължително гласуването.

# 248
За какви преференции говорите?

# 249
  • Пловдив
За какви преференции говорите?

Може да гласуваш за конкретен човек от дадената партия.

# 250
  • Луната ни пази
Искам да кажа, че дългия изборен ден за мен приключи. Отивам си, тегля един душ и лягам да спя. Отвратена съм от овчото гласуване на хората в района ми за пореден път. Отвратена съм от тези, които не излязоха да гласуват, за пореден път братята роми избираха вместо нас. Едните за парче салам, други срещу платена сметка в магазина, а по- тарикатите спазаряват работни места.  ooooh! Гласувах, използвах преференция. Познайте колко процента от гласувалите за ДПС в секцията, която бях, използваха преференция? 0, 0, 0....НУЛА! Бате, кръгчето казаха да не драскам! Стойте си пак у дома следващия път!

# 251
Добро утро!
Shagya,  Hug!
Искам да кажа, че започвам да се разболявам., гърло ме боли, носът започва да ми тече! Вместо да обърна повече внимание на себе си, подхванах превантивно детето. Не искам да се разболява!
Също така не ме радват резултатите от изборите.

# 252
  • София
Да споделя, че вчера една наконтена бабетка много ме вбеси.
Седна до мен на една пейка и се изцепи, сочейки дъщеря ми: "Баба ли сте на детето?". Моляяяяяяяяяяяя???!!! Реших, че не съм чула, но тя повтори въпроса си. "Алоууу, че аз това дете го родих на 31 години, каква баба може да съм му?" Я да си сложи 15-диоптъровите цайси и пак да си говорим.  Naughty Е, коментарът й беше: "Ами много късно раждате. На 31 години сте била възрастна". Теглих й една майна наум и възмутено се преместих на съседната пейка.  Mr. Green

# 253
 Joy Тонка,да не би да е била Мамасита?

# 254
Да споделя, че вчера една наконтена бабетка много ме вбеси.
Седна до мен на една пейка и се изцепи, сочейки дъщеря ми: "Баба ли сте на детето?". Моляяяяяяяяяяяя???!!! Реших, че не съм чула, но тя повтори въпроса си. "Алоууу, че аз това дете го родих на 31 години, каква баба може да съм му?" Я да си сложи 15-диоптъровите цайси и пак да си говорим.  Naughty Е, коментарът й беше: "Ами много късно раждате. На 31 години сте била възрастна". Теглих й една майна наум и възмутено се преместих на съседната пейка.  Mr. Green

Joy Нямаш представа колко добре те разбирам. И на мен ми се случи веднъж, а и аз родих на 31  Joy В първия момент ми идеше да ѝ изгриза гръкляна, но стиснах зъби и нямаше пострадали. А сега ми е смешно. Гафът на "моята" бабка беше двоен, защото въпросът беше "Това внучката ли е?" - а "внучката" всъщност беше синът ми, който е с доста дълга коса, но пък и фигура, и физиономия, всичко си му е момчешки-пуберско... Жената поне беше много възпитана да се извини след това, естествено - с диоптрите и възрастта си  Joy

Общи условия

Активация на акаунт