Искам да кажа ... (4)

• 32 330
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Всеки е свободен да се потриса, от каквото си пожелае, така ок ли е?
Ма, потрисай се, щом те влече  Laughing
Друго нещо казвам с написаното.

# 226
Не ме впечатляваш, нали знаеш?  Wink

# 227
  • Ямбол
Аз не съм съгласна, че негласувалите са с нещо виновни и че сега нямали право да мрънкат, а още повече, че си заслужават мизерията.
Всеки е направил някакъв избор, а този, който не може да избере, не разбира или не му пасва, е съвсем оправдан, по мое мнение, да не гласува.

# 228
  • София
Аз пък не смятам, че ДПС или ГЕРБ са коренът на проблемите на страната ни. И мисля, че основният проблем е инертността - инертността на гражданите и най-вече инертността на институциите. Всъщност най-голямия проблем, за мен, са комунизЪма и социализЪма, които за жалост живеят и крепнат в душите на над 70% от населението ни

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 19:53 от Onna-bugeisha

# 229
С плащането на данъци всеки един има право да не е доволен от управлението на държавата. Докато гласуването е право, но не задължение, този факт няма да се промени.  Всичко останало са напразни обвинения от едни неразбиращи към други. 
А когато единственият случай, в който си изразил някакво мнение и си заел гражданска позиция е гласуването...то също може да се каже много за тези хора.

# 230
Искам да кажа,че дъщеря ми току що МИ прочете първата приказка. Толкова сладко сричаше. Напълни ми сърцето. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 231
  • София
Лиляна, негласувалите нямат право да мрънкат. Защото не трябва да избираме да гласуваме или не, а за кой да гласуваме.

# 232
  • Ямбол
Лиляна, не гласувалите нямат право да мрънкат. ...
Разбира се, че имат право, като всеки гражданин, като всеки данъкоплатец, те могат и имат право да изразят своето недоволство, ако имат такова.

# 233
  • Пловдив
Пускам телевизора - избори, по радиото в колата - избори, във форума - избори, почвам да се притеснявам ако си пусна сериала дали няма да има за изборите?!!?

# 234
Аз пък не смятам, че ДПС или ГЕРБ са коренът на проблемите на страната ни. И мисля че основния проблем е инертността - инертността на гражданите и най-вече инертността на институциите. Всъщност най-голямия проблем, за мен, са комунизЪма и социализЪма, които за жалост живеят и крепнат в душите на над 70% от населението ни

Донякъде съм съгласна. Но корените на проблемите са твърде дълбоки, много преди познатите днес партии, много преди социализма... Толкова дълбоко вкоренени, заложени в гена, в ДНК-то.
Много вода трябва да изтече, за да се промени мисленето изобщо. Много поколения трябва да се сменят. Времето да свърши своята работа.

В момента все едно да избираш между един и същи продукт под различна форма, наречен с различни имена.

# 235
AQUА, сега разбирам какво искаш да кажеш и според мен си абсолютно права в разсъжденията си (които не разбрах в предния ти пост извини ме, за което), припокриват се с моите, но не и в частта гласуване, само защото смятам, че няма кой да го спре това, което виждаме и днес, освен всички ние. И за да стигнем някъде, важното е да тръгнем, иначе няма как. Та ние да тръгнем към промяната, ясно е, че няма да се случи на тези, по-следващите или даже по-по-следващите избори, но промяната ще започне и ще е реална, това искам да кажа и аз и пътят е именно гласуване и упражняване на избор  Peace

# 236
  • Пловдив
Мисля, че гласуването трябва да го направят задължително  Peace При негласуване да се въведат глоби, както в някои други страни...

# 237
Та ние да тръгнем към промяната, ясно е, че няма да се случи на тези, по-следващите или даже по-по-следващите избори, но промяната ще започне и ще е реална, това искам да кажа и аз и пътят е именно гласуване и упражняване на избор  Peace

Извинявай, но аз 20 и кусур години гласувах без пропуск, подскачах, ръкомахах, чак и дядо си веднъж заключих, за да не гласува за тези, които не харесвам. Файда йок, екскюз май френч. А при конфигурация, в която не виждам изобщо за кого да гласувам, да отида и да го направя само за да нямат ДПС (примерно) толкова висок резултат, няма как да стане. Ако имаше доверие в останалите политици, т.е. ако въобще имаше политици, това нямаше да се случи.

# 238
# 239
  • Варна
Искам да кажа, че синът ми / 6г. / в момента се къпе в банята и пее с цяло гърло. Сигурно забавлява целия 11 етажен блок.

Дано и другите съседи се хилят, както и аз  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт