Искам да кажа ... (4)

• 32 337
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Няма ли да отключат темите?
43%

# 211
  • Ямбол
Тия нарушения, които ги дават в момента по всички новини, ме карат да съжалявам, че съм гласувала.

# 212
Искам да кажа, че току що даваха по бтв
как става високата избирателна активност за дпс.
Женицата си каза , че им плащат билетчето , за да гласуват.
Оф , егати държавата сме, а нашите ги мързи , та чак ги боли .
Дори и половината от правото на глас не са гласували .
Много е ниска из.активност

# 213
  • София
Разочарована съм от избирателната активност. Определено се надявах да е по-висока. Разочарована съм и от резултатите., особено от резултатите за ДПС.
/Вече е 7 часа и можем да обсъждаме, нали/
Колко е активността?
Лиляна, 43,1 %.
Един дядо току-що каза, че всички села били купени. Направо вече съм сигурна.
На мен друго ми е интересно как така всички останали политически сили се съгласиха изборите да са днес, при положение, че се знае, че е празник и освен изборите и масово южната ни съседка се връща в БГ!

# 214
  • Варна
Стейси,ако това ще те успокои и аз скърцам със зъби още от дете,причина не мога да намеря при положение,че това се случва откакто изобщо имам зъби...Не му обръщам внимание,да му мислят тия дето спят около мен  Mr. Green
Mr. Green
Милото има намален слух и може би затова не му пречи особено, обаче се притесняваме за моите мостове, импланти и т.н. да не ги повредя. Така или иначе от 10 този месец засядам пак на зъболекарския стол, ще видим какво ще предложат.
А аз пък такъв слух извадих! Twisted Evil Моят мъж само да вдиша или издиша тежко и чувам. Ако започне да хърка, ще трябва да спя отделно. Twisted Evil

Лиляна, и на мен ми се случва да ме боли езика, прехапан явно по време на сън, защото нямам
спомен да е наяве. При мен може би от скърцането, знам ли.

Днес гласувах, забравих да се изкажа по актуалния въпрос.

# 215
  • HH

Женицата си каза , че им плащат билетчето , за да гласуват.
Оф , егати държавата сме, а нашите ги мързи , та чак ги боли .

Аз сутринта питах две приятелки дали ще ходят да гласуват. И двете ми отговориха, че не им се дават 3 евро за билет, а пък и според тях няма смисъл....

# 216
  • София
Тия нарушения, които ги дават в момента по всички новини, ме карат да съжалявам, че съм гласувала.
Peace Мен -също!

# 217
Ако е в чужбина и трябва да пътуваш за да гласуваш
по мога да го разбера , нооо тука да си , до теб да е урната
и да не отидеш - не знам .
От една страна ги разбирам, че са отвратени, но от това печелят
дпс, а ние губим.

# 218
  • София
Peace Мен -също!
+1
Много съм разочарована от тези избори. За пореден път българите не гласуват, за пореден път друг решава кой ще властва в страната ни.

Не мога да разбера как има хора дето гласуват, за ББЦ, АТАКА, ДПС

# 219
  • HH
Василена, аз гласувах в чужбина. Имаше хора , които са карали 250км за да дойдат да гласуват. Имаше и опашка пред секцията.

За мен всички, които не гласуват си заслужават мизерията и кочината. Лошото е, че останалата част от хората го отнасят. И е крайно време хората да проумеят, че никой не е толкова богат, че да купи всички.

# 220
  • София
Аз не мога да разбера как има хора, които гласуват за ГЕРБ, ама на! 33% пълни.... сещате се какви.

# 221
  • София
Ама аз не виждам и правителство как ще се състави. Няма нито една партия, която да прави самостоятелно, а и 2 партии няма, които да направят стабилно правителство, а не с 121 депутати. Т.е. чакат ни нови избори след 6 месеца и още едни 20 милиона хвърлени за тях. За това време не виждам как нещо ще се промени и така излиза, че държавата се спуска надолу стремглаво!

# 222
Василена, аз гласувах в чужбина. Имаше хора , които са карали 250км за да дойдат да гласуват. Имаше и опашка пред секцията.

За мен всички, които не гласуват си заслужават мизерията и кочината. Лошото е, че останалата част от хората го отнасят. И е крайно време хората да проумеят, че никой не е толкова богат, че да купи всички.

Толкова много се надявах е това да проумеят хората! Но май не са, а слушах млади хора в чужбина как ще отидат и как искат да се върнат - искат, ама ето какво си правим сами!

# 223
Пък аз не мога да разбера какво се притрисат някои от това, че друг не желаел да гласува?! Има ли значение кои ще са? Всичките, ама абсолютно всичките са едни и същи боклуци! Толкова години, не само от 89 насам, но и преди това, въобще - различни се сменят и все си е същата злеташка работа положението. Наистина ли някой още си мисли, че има съществена разлика кой се води, че е на власт?  Laughing
Нима не е било все същото при абсолютно всички?!
И преди, и сега, все едни и същи се облагодетелстват, както и техните потомци, както и типове, близки до тях. И си е все същата работа, и все същото ще си бъде още дъъъълги, дълги години.

# 224
Всеки е свободен да се потриса, от каквото си пожелае, така ок ли е?

Общи условия

Активация на акаунт