Искам да кажа ... (4)

• 32 340
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
О, мис, да не би да хвана някой от хилядите автобуси пристигащи от там?

# 196
  • при моите деца .....
Поредна катастрофа.... Просто не мога да намеря думи, с които да коментирам....

"Трима ученици на 16 години са загинали днес следобед при тежка катастрофа в жилищен район на Пловдив. Лек Автомобил БМВ, управляван от неправоспособен водач, се е преобърнал и се е забил в стълб."

# 197
  • HH
Нямам думи. Казаха, че шофьора бил откраднал ключовете на брат си.
Аз обаче имам друга теория. Колата беше скъпа, най-вероятно момчето не е шофирало за пръв път и сигурно ключовете са му дадени... Жалко за децата.

# 198
  • Варна
Ужас...
С колко е карало това дете в жилищен район посред бял ден...
Всичките мъртви...

# 199
  • HH
По новините казаха с над 150км/ч. Шофьорът беше с опасност за живота.

# 200
  • при моите деца .....
Ужас...
С колко е карало това дете в жилищен район посред бял ден...
Всичките мъртви...
Само шофьорът е с опасност за живота....
По новините казаха със 150  Shocked

# 201
  • Варна
"Трима ученици на 16 години са загинали..." - заради това си помислих, че няма живи деца...

# 202
  • София
Еха... страхотни са тези номади, за чиито блог пусна линк Джулия. Аз си признавам, че определено не ми стиска да направя нещо подобно, но много обичам да чета подобни пътешественици.
Днес заведох малките при баба и дядо, а големият на роботика. Тази лего-роботика е неговото лично желание и с нея са на принципа сърби-боли-драго ми е.... хем много си я харесва и дума не дава да се издума за спирането ѝ, хем все не внимава баш съвсем и се налага да го слагат сам за да не се разсейва като е с другарче.... И току що, пишейки това ме осени, че е напълно вероятно моето магаре съвсем целенасочено да върши магарии, за да го оставят да си прави робота и да го програмира самостоятелно, защото иначе работят на екипи по двама.... хм.... ще го подпитам и поразпитам след малко като се върне Thinking В момента около мен цари истинско дзен спокойствие, т.е. абсолютен хаос в цялата къща, но пълна тишина защото всички хуни монтират рафтове с баща си в мазето. Утре ще пристигне и моята любима владетелка на хаоса и къщата ще блесне и ще блести цели 2-3 часа... след това бавно, а често рязко ще деградира до обикновеното си хаотично, лепкаво, разхвърляно състояние... Но аз вече съм се издигнала на едно друго духовно ниво и съм над тези неща  Wink

# 203
  • Варна
Честит празник на всички учители!   bouquet

PAV1, няколко потребители изказахте мнение, че за скърцането със зъби евентуална причина са глистите.  Confused Почти съм сигурна, че нямам, а и всяка година ни изследват в ХЕИ за паразити. Пък поскърцвам отдавна, но напоследък силно.
Малии, само си представям да имам глисти! Crazy Гнус!
Между другото напоследък чета, че има случаи на въшлясване сред ученици. Дали гадинките се завръщат-аз за последно бях прихванала в първи клас, преди 30 години.
За катастрофата ще чуя след малко по новините.  Sad И съм сигурна, че моят мъж като чуе и веднага ще поиска да превключим.

# 204
Стейси- а силен стрес преживяла ли си скоро? При мен имаше период на скърцане със зъби покрай болестта и в последствие загубата на баща ми. Cry Мина от самосебе си след време. Peace

# 205
  • Варна
По-скоро уморителен летен сезон.
Скоро се прибрах у дома и още не мога да си оправя и ошетам от-до, а безпорядъка ме нервира.
А, и имам седмокласничка.  Laughing

# 206
  • Ямбол
А съм имала период, в който ми се отпуска езикът малко, съвсем малко (един милиметър) между зъбите, когато спя и го прехапвам. Не мога да ви опиша каква болка е и колко е гадно с това да се събудиш. Мина от само себе си, но беше ужасно.

# 207
  • София
Стейси,ако това ще те успокои и аз скърцам със зъби още от дете,причина не мога да намеря при положение,че това се случва откакто изобщо имам зъби...Не му обръщам внимание,да му мислят тия дето спят около мен  Mr. Green

# 208
  • София
Разочарована съм от избирателната активност. Определено се надявах да е по-висока. Разочарована съм и от резултатите., особено от резултатите за ДПС.
/Вече е 7 часа и можем да обсъждаме, нали/

# 209
  • Ямбол
Разочарована съм от избирателната активност. Определено се надявах да е по-висока. Разочарована съм и от резултатите., особено от резултатите за ДПС.
/Вече е 7 часа и можем да обсъждаме, нали/
Колко е активността?

Общи условия

Активация на акаунт