Искам да кажа ... (4)

• 32 343
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
И аз имам кубинска кафеварка. Много хубаво кафе прави.

# 181
  • София
Ние имаме машина за шварц, не съм много доволна. Иска ми се да купим за еспресо, но каквито и пари да заделим, все отиват в друга графа.

За първи път чувам, че на кафеварките им казват кубинки, готино е  Laughing

Кафето става вкусно с кафеварка, но разглобяването и миенето после ме изнервяше. Освен ако не са ги опростили заради мързели като мен.

# 182
Аз с това кафе не мога да се разбера - все отлагах покупката на кафемашина за вкъщи, но през седмицата пия хубаво кафе и събота-неделя като мина на нес и....  Sick Сериозно трябва да измисля нещо, може временно да си купя и от тия кафеварки тип кубинка, ако не си купя еспресо машина  Crossing Arms

Пробвай с френска преса. Аз няколко години вече с такава карам, тук пак си купих.

http://www.bodum.com/int/en-us/shop/detail/1783-01/

# 183
Е, то най-лесно е с капсулите - правиш-махаш, доста по-малко почистване се изисква... Аз бях хвърлила око на една от Лидл, ама докато се наканя, а после не са я пускали - беше евтина, пък в темата казваха, че правела много хубаво кафе. Иначе имам за шварц, ама не е моето кафе. Абе ще го измисля...някой ден  Mr. Green

А с френска преса винаги съм си мислела, че става малко "негърска пот"  Rolling Eyes

# 184

А с френска преса винаги съм си мислела, че става малко "негърска пот"  Rolling Eyes

Ами пробвай с хубава преса и с хубаво кафе.  Laughing

# 185
Искам да кажа...Не мога да отслабна Sad
За 1 месец само -2 кг  Cry

Бавно, но така пък е по-сигурно.
Аз пък искам да започна упражнения. Не мога. Измислям си прични. Не'ам пауър за нищо.

Искам да променя местожителството, а е трудно и към момента изглежда невъзможно. Може би никога няма да успея. И това ме отчайва. Много.

Налегнали са ме мисли за живота като такъв. Приятели, семейни отношения... Как да ги разкарам от главата си? Tired

# 186
Като стана дума за кубинки, от тази статия за Куба http://www.dnevnik.bg/na_put/2014/10/04/2393702_fotogaleriia_za_ … _i/?pic=1#picture
мечтана дестинация на мъжа ми, стигнах до блога на тези морски номади и цяла вечер се бях потопила в моя мечтан свят http://www.thelifenomadik.com/%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0 … 1%81%D0%BA%D0%B8/

Какво ли е да оставиш зад себе си живота, който си водил досега и да се потопиш в тази авантюра, която се оказва нещото, което винаги си искал и да не се поколебаеш да последваш мечтата си.

# 187
  • HH
Искам да кажа, че съм разочарована. Не е нормално млади и образовани хора, да мислят и да ме убеждават, че от гласуването няма смисъл.

# 188
  • Ямбол
Искам да кажа, че съм разочарована. Не е нормално млади и образовани хора, да мислят и да ме убеждават, че от гласуването няма смисъл.
Към момента няма много голям смисъл. Но няма да те убеждавам, защото ще гласувам.

# 189
  • HH
Към момента няма много голям смисъл. Но няма да те убеждавам, защото ще гласувам.

Нямам нужда от убеждаване, защото тръгвам Wink

# 190
  • при моите деца .....
"По инициатива на ЮНЕСКО от 1994 г. Международният ден на учителя се чества на 5 октомври. Към настоящия момент тази дата се приема от над 100 държави."

Честит ни международен ден, колеги!
Желая на всички бивши и настоящи учители здраве, самочувствие и вяра!

# 191
Стейси Грей Потребител
Re: Искам да кажа ... (3)
♥0 чт, 02 окт 2014, 20:20   #737 
Цитат

Някой ако се е отървал( или пооправил) от бруксизъм, да ми пише на лични как.  bouquet
Направете си изследване за глисти.

# 192
  • Ямбол
Честит ни международен ден на учителя!

# 193
  • Бургас
Привет, момичета!
Днес рано сутринта се прибрахме в къщи след седем дни в рая и ми е малко криво. Толкова ми беше хубаво. Догодина живот и здраве, ще си вземем пакет за повече дни. В Мармарис е вълшебно  Heart Eyes
След малко отивам да гласувам.

# 194
Джули, добре дошла  Grinning След гласуването се отбий пак тук да поразкажеш туй онуй  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт