Искам да кажа ... (4)

• 32 350
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Днес е първият ми изцяло почивен ден сигурно от шест месеца насам и се събудих в 7 часа Close 2-3 дни бях по-добре, тази сутрин се събудих, защото пак не можех да дишам. Аман #Cussing out

Поне направих закуска...

# 166
  • при моите деца .....
Искам да кажа, че неделно ми е мързеливо....
belinda, на мен днес също ми е изцяло почивен ден, предвиждах да спя поне до 8, да стана без часовник, а се събудих в 6.45  Shocked

# 167
  • Ямбол
Аз ще работя днес, но не за държавата, а за семейството.
Вчера беше моят мързелив ден, даже не водих малката на пеене, понеже е леко хремава.

# 168
Мммм, аз вчера си свърших почти цялата къщна работа, днес остана само прахосмукачка и моп и съм готова  Party После мъжът ми ще отиде да гласува и следобеда и аз, а после вече може да отпразнуваме рождения ден на брат ми на патерица, ама нека се събуди първо от голямото празнуване снощи.

# 169
  • Ямбол
О, аз къщната/домакинската работа я върша между другото и то основно през седмицата, за да мога да си мързелувам качествено поне в събота. В петък следобед беше по-голямата.
Ще гласувам следобед, като се върна от работа, че сега не ми се ходи сама.

# 170
Аз не знам какво правим вкъщи, само двамата сме - през седмицата се чисти, пускат се миялни всеки ден, пускат се перални и т.н., ами събота пак трябва да мина всичко по реда си, наистина не знам какво се случва  Laughing

Надявам се много хора да излязат да гласуват днес, но не съм оптимист...

# 171
  • Пловдив
Има живот и след грипа.

# 172
  • Ямбол
Има живот и след грипа.
Има. Оздравя ли?

# 173
Ние пък сме на гости на родителите ми извън града и към обед ще отидем да гласуваме.И аз се надявам повече хора да гласуват, че като гледам колко автобуси от Турция са дошли, ми се повдига  Rolling Eyes

Lorein666, на колко години е сина ти?

# 174
  • София
Ох, Янтра, горкото Sad Тия с драйфането най ги мразя. Дрогирам се с деган и гледам да ги проспя.

Домочадието стана. Гризат бухти и гледат формулата Laughing Трябва да подстрижа големия, че е заприличал на смехоранче.

# 175
  • София
Има живот и след грипа.

Браво, Янтре, победи го  Simple Smile По-добре ли си вече?

Искам да кажа, че току-що ставам и ми е сънено. Ще си сипя две чаши кафе, за разкош.

Майка ми ще доведе дребосъчка след около 2 часа и смятам здраво и напоително да я нацелувам.

Снощи гледахме ''Ной'' с мъжа ми, нещо не ме впечатли.

# 176
  • Пловдив
По-добре съм.

# 177
Оздравявайте по-бързо много е гадно  Hug

Аз с това кафе не мога да се разбера - все отлагах покупката на кафемашина за вкъщи, но през седмицата пия хубаво кафе и събота-неделя като мина на нес и....  Sick Сериозно трябва да измисля нещо, може временно да си купя и от тия кафеварки тип кубинка, ако не си купя еспресо машина  Crossing Arms

# 178
Чудесно кафе става и с най-обикновено джезве. На дивана вече има И леке от крем за пигментни петна Tired Човек да не отиде до кухнята, значи. Сега за наказание, че не опази детето строих мъжа ми да прави закуска. А аз добре че взех диван в кафяв цвят.

# 179
  • някъде ... тук ...
Аз си предпочитам кубинката. Хванала съм и цаката, глася котлона на 4 мин. сутрин и като изляза от банята, кафето е готово. Пия по една кафеварка сутрин ( една 300мл чаша). Мъкна си кубинката и кафето навсякъде, където ходим  Crazy

Голям мързел ме е обхванал. Добре, че деца и мъж са в басейна, та никой не ми е на главата. Обаче след малко трябва да тръгваме за Сф.

Общи условия

Активация на акаунт