Искам да кажа ... (4)

• 32 257
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • До хладилника, който обичам
Алилуя, Цонне!

Аз друга фатка измислих - вуду магия. И понеже сега Бу ме разръчка, та изядоха три с шоколад, нека да и е.

Вуду - аз ям, на Бу се лепи! Ха!

Скрит текст:

Нино Тинооо, ах ти, пакостнице, аз давам идея за групово вечерно плющене, а ти как ми се отплащаш?! На мен да се лепи! Ц, ц!

# 556
Добре ше го отменя, Бу  Heart Eyes Ше изям още три, на които пише Нино!

# 557
  • HH
Добре ше го отменя, Бу  Heart Eyes Ше изям още три, на които пише Нино!

Хитруваш, Нино е по-дълго от Бу. Палачинките ще са и по-големи  Joy

# 558
Ако ще колкото тава за баница да са, само го отмени, моля те, че ако и твоите палачинки ми се залепят, жална ми майка Laughing
(бездруго ми е съвестно, че уж днес лунната намсикво трябваше, и накрая пак както всеки ден, зърнената диета!)

# 559
Уф, бее! Нито Нутела имам, нито палачинки  Rolling Eyes
Нино, пък тя, нямаше друга работа и снимков материал сложила  Crazy

# 560
Никой да не се закача, че ше го напиша и него! Смилка  Hug

# 561
  • София

Аз имам Нутела и заради определени хора тук, сега извършвам грях. Пак добре, че го върша само с лъжица, на голо, поради липса на палачинки  Rolling Eyes

# 562
Ох, какви палачинки мятате в полунощ. Корема ми пристъргва и ще си направя филия със сладко Sick

# 563
Удивена съм от броя хора, имащи пълни бурканчета с нутела. Ако не бях скрила това бурканче, изобщо нямаше да оцелее в нашата къща. Купих три буркана, за да успея да си скрия този за извънредни положения. Сега пак си го прибрах и няма да кажа на никого къде е, ще си го ям тайно.

# 564

Аз имам Нутела и заради определени хора тук, сега извършвам грях. Пак добре, че го върша само с лъжица, на голо, поради липса на палачинки  Rolling Eyes

Joy На голо, на голо, ама с Нутела  Wink
Нино, тия палачинки как останаха нехапнати до сега? Признай, че за подобен повод ги пазеше  Wink

# 565
У нас почти постоянно има палачинки  Blush и други неща, ама няма да казвам, от мен да мине.

# 566
И както се вижда и се получава. Всички хапваме сладко, кой каквото има всъщност  Simple Smile

# 567
  • София
'Гати и профилактиката.

Бу, вкъщи само аз ям шоколад, мъжът ми и детето не близват. Завиждам им, по един хич не бял начин.

За чест и спасение бързам да кажа, че Нутелата вкъщи е чиста случайност. От няколко дни пробвам да мина на веганска страна, и съм забранила да ми се купува шоколад. Добре ама, онзи ден любимият ходи спешно да дарява кръв за майката на негов приятел, та освен едно торбе с вафли и бурканче Финети от болницата, приятелят му дал и един буркан Нутела, специално за мен. От най-големите.

А кажете ми сега, че няма съдба  Crossing Arms

# 568
Поради профилактиката не успях да споделя - Златко се прибра с шоколад вкъщи. Какво им става на тези мъже... Laughing

Какви са тези палачинки по всяко време?!? Нино, ти да не живееш в ресторант? Mr. Green

# 569
Искам да кажа, добро утро на всички Simple Smile Ядохте Нутела, а аз нещастната нищо, щото ще ми точат кръвчицата. Стискайте палци всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт