Искам да кажа ... (4)

• 32 265
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
ЪЪЪЪ, какво е кучегон  newsm78
Устройство с ултразвук, който не се чува от хората, но е неприятно за кучетата, които се отдръпват, когато го чуят.
Мерси за разяснението   bouquet

...да пиша в темата на Mamacita Bandida, защото ми е много интересна...

Хохохо, коя е темата, може ли линк, моля  Grinning

# 541
Темата е "Можем ли да четем наистина?".

# 542
Аз пък по това време на денонощието мисля най-добре. Ако не бях толкова мързелива през деня и си осъществявах нощните идеи , ехееей!

# 543
  • До хладилника, който обичам
След като съм приспала цялото домочадие, воглаве с котката, взимам потайно бурканче с нутела, за да заровя лъжичка вътре. На капака стои стикер, който ме пита "опитала ли си нутела с палачинки?" Ехе, къде отиваш, може би, нутелата с палачинки все едно аз съм я измислила!

# 544
Отивам да си намажа поне една с нутела  Flutter

# 545
След като съм приспала цялото домочадие, воглаве с котката, взимам потайно бурканче с нутела, за да заровя лъжичка вътре. На капака стои стикер, който ме пита "опитала ли си нутела с палачинки?" Ехе, къде отиваш, може би, нутелата с палачинки все едно аз съм я измислила!
И аз правя това вече 2 поредни вечери. Embarassed
В свое оправдание ще кажа,че има гадно ПМС. Crossing Arms

# 546
  • Пловдив
Стига ядохте де! Аз просто нямам какво, мъжът е минал преди мен и е буквално измел хладилника, утре отивам на Голямо зареждане.

# 547
  • София
И в моя е същото. Сякаш е паднала бомба. Този уикенд не пазарувахме, че нямахме време и сега е страшно. Имам само кисело мляко и разни сухоежбини. Срам!
Нооо Нутелата си я държим в шкафа Mr. Green

# 548
Шоколадът прави жените щастливи-хормонът на щастието.Аз го ям сутрин , за да не съм черногледа...

# 549
Искам да кажа, че вдъхновена от споделеното се надигнах и доядох бурканчето с Нутела. Mr. Green

Дори се възхищавах на себе си до какви висоти съм стигнала. Например вече не се лъжа да ям с лъжичка с къса дръжка, а професионално и без зацапване консумирам със специален прибор-нутелолъжицоометвачката-лъжичка с дълга дръжка, конструирана за да помогне на такива като мен. Алелуя!

# 550
Алилуя, Цонне!

Аз друга фатка измислих - вуду магия. И понеже сега Бу ме разръчка, та изядоха три с шоколад, нека да и е.

Вуду - аз ям, на Бу се лепи! Ха!

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 23:27 от NinoTino

# 551
  • София
Абе Нинооооо Joy Joy
В тазгодишните форумски номинации трябва да има "снимкоправец на годината", ще те номинирам, да знаеш Joy

Дребуса и той яде с голяма лъжица. Твърди, че е защото с малка не стига дъното на буркана, но съм забелязала, че и от пълния буркан пак яде с голямата  Wink

# 552
# 553
  • HH
 hahaha Нино, вече само така ще ям палачинки.

И баща ми яде така течен шоколад. Дори се сърди, ако му дам малка лъжичка. Според него малките лъжички са детски.

# 554
А така!
Искам да кажа, че няма да мръдна от темата, така добре си ядеме тука, а други колежки по това време пЕрат дрехи в друга тема. Кой как се уреди, хохох.

Общи условия

Активация на акаунт