Искам да кажа ... (4)

• 32 223
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • В Космоса
Таис, просълзих се!  Heart Eyes  Hug

# 91
  • София
Благодаря, момичета, много, много, много  Hug Уж съм корава душа, пък ей на, от вашите постове ме стегна гърлото.

Ще си чакам сладкиша от Янтра, нейн ред е  Wink

# 92
Таис, сякаш потънах в приказка  Heart Eyes и нещо ме стегна за гърлото  Hug

# 93
  • Пловдив
Янтре, помниш ли, че веднъж се бяхме заговорили с разконспирирането на съфорумки във фейса и аз казах, че нямам такива способности. Е, преди два дни, без да искам, т.е. нецеленасочено, ти ми изкочи семейно заради обща форумна приятелка от фейса.  Laughing Че и част от фотосесия разгледах. Много хубави деца имаш, много!
Аз ти казах, тайни няма. Както виждаш оказах се права Simple Smile Аз не се и прикривам особено Simple Smile

Ще си чакам сладкиша от Янтра, нейн ред е  Wink
Утре следобед най-рано Simple Smile

# 94
Таис, невероятно. ...винаги съм си мечтала някога да поживея в някоя от тези страни. 

# 95
Благодаря Таис  bouquet Просълзих се, добре, че съм сама в офиса.

# 96
Искам да кажа, че се присетих и за Синдбад Мореплавателя от Багдад.  Едно от любимите ми детски филмчета.  И в ту ду листа си записвам да опитам да отгледам портокалово дръвче.

Чудесен разказ, Таис.

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 16:35 от NinoTino

# 97
  • Варна
Забелязвате ли, че миризливките не са това, което бяха?!

Няма го онзи специфичен аромат, като я смачкам.

Не ми липсва, само при прави впечатление.

Дано не започне да ми липсва, като спомен за доброто старо време  Mr. Green

# 98
  • София
Само че, той е от Басра, по принцип  Wink Красив град, вторият по големина в страната, след Багдад.

М/у другото, името Синдбад е с персийски корен, просто няма други текстове, освен на арабски език, запазени.

И аз съм фен, по обясними причини.

Момичета,  Hug  Hug

Мирама, аз си имам една мечта: един ден страната да се стабилизира, и да заведа дъщеря ми за 2-3 седмици там. Знам, че много от нещата ще са други, променени, опустошени от безумните войни, но ароматите, говорът на хората, който е като песен, небето, ще са същите, сигурна съм. Дано само се случи преди да остарея до степен, че да не мога да си дотътря старите кокали до там  Simple Smile

# 99
Синдбат, точно се чудех как се пише, довечера ще го потърся из торентите.

# 100
Привет, мривет! Hug
Сядам за малко. Сега научих за трагедията, страшна работа, думи нямам. Че и ревнах...
Днес е някакъв празник и не работели магазините.  Crossing Arms Нямам нищо за хапване, само ябълки.
Как може да ви се яде бе, хора? Sunglasses Гледам че за диети сте писали. Аз взимам 5 кила отгоре от някоя желаеща. Mr. Green Имам да качвам, ама  е трудна работа.
Таис- прекрасни спомени, хубаво си го написала.

# 101
  • София
Забелязвате ли, че миризливките не са това, което бяха?!

Няма го онзи специфичен аромат, като я смачкам.

Не ми липсва, само при прави впечатление.

Дано не започне да ми липсва, като спомен за доброто старо време  Mr. Green

И светулките са по-малко сякаш. И врабчетата..имам чувството, че гълъбите ги изтикаха.

Дари,  Hug За килата: веднагически ти давам пет от моите, даже мога да ти опаковам още толкова, при нужда  Mr. Green

# 102
  • София
Дари и повечко мога да ти дам, при мен излишни бол.

Таис разказа ти е като приказка

# 103
  • Ямбол
Ох, тези гълъби, ...

Таис, много хубаво разказваш, усещат се чувствата ти.

И какви сладкиши сте разпънали тук и чийзкейкове. Да не ни преместят в готварския.
Аз ще правя проста бисквитена торта. Ама много ми се беше прияла и днес по случай петък и предстоящите три почивни дни. Mr. Green

# 104
Вземам, вземам от всички, не се бутайте. Grinning
Чийзкейк пък през живота си не съм яла, дори не знам сладко ли е, солено ли.

Общи условия

Активация на акаунт