Искам да кажа ... (4)

• 32 217
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Глупости, това не е държавна тайна  Laughing Израснала съм в Ирак, иначе съм била за по-кратко време и в Кувейт и Сирия. От Сирия за съжаление почти нищо не помня.

Прекрасно време беше..но детството по принцип ми е най-любимият период от живота.

М/у другото, така и не се почувствах ''истинска'' българка. Все още когато някой каже Родина, инстинктивно си представям Ирак, а не БГ. Определено има значение къде израства човек.

Тонка, аз си те представям много слаба и нежна  Hug

# 61
Таис, правилно ти е казала жената. Моята свекърва като каже, че ръцете на детето са студени и ме втриса. Очаква се да го навлека с що дрехи имам само, за да му се стоплят ръцете. За мен пък това не е никакъв индикатор. Но тя жената така свикнала и се притеснява.

# 62
Тони, то чак с психопатски привкус бе Rolling Eyes

Таис, много различно и интересно детство си имала! Трябва да разкажеш някой ден подробно, мисля, че не само за мен ще е любопитно Peace

# 63
Искам да кажа, че си е друго човек да си оправи проблем със зъбите, направо ше полетя, егаси. Супер подтиснато ми беше и ме болеше, на всичко отгоре.
Бебето беше с нас в кабинета и много усилено контактуваше с доктора. Да свиква, че както и излязоха всички зъби рано-рано, скоро ще се наложи да се посещава профилактиката.
МНого беше смешна, имитираше машинката и викаше - "ииииуууууууууууу"  Grinning

# 64
  • София
Тонка, аз си те представям много слаба и нежна  Hug
Бях някога.  Mr. Green Но много мило ми стана заради начина, по който си ме представяш.   bouquet
Винаги благородно съм завиждала на хора, които са живеели на различни интересни места.

# 65
  • София
Карай де, пак сме си убави  Sunglasses

Джулия, с удоволствие  Hug
М/у другото, по отношение на студените крайници, спортът също помага. Когато тренирам нещо винаги имам значително подобрение. С каланетиката навремето промяната беше само прилична, обаче с кикбокса преди година беше страхотно, цяла пролет нито веднъж не усетих студ в крачката си. Явно при мен ритниците помагат за доброто оросяване.

Ти тренираш ли нещо?

# 66
  • Пловдив
Имам лек размисъл - ако сте поканени на гости на вечеря удачно ли е да носите домашен сладкиш? Обикновено носим бутилка вино, но в случая знам че се снабдяват с много качествени вина, до каквито нямам достъп. Не ми е по вкуса да се изръсим 5 човека с празни ръце. Носим букет за домакинята, и друго????

# 67
Органически не се погаждам с всякакви физкултурни занимания Rolling Eyes Куриозното е, че заради ръста и телосложението ми, все ме питат спортист ли си Joy След като родих, ходих известно време на фитнес, голям процент бяха кардио упражнения, но така и не успя да ми стане краста, спортен инвалид съм и колосален мързел, това е истината. Трябва обаче това да се промени поне в някаква степен, понеже нещата излизат извън контрол - и за физика, и за здраве. Щом ти харесват активностите, не се отказвай от тях!

Янтра, ако са ви близки приятели, според мен дори този жест ще ги очарова. Всеки път като ми идва кумата на гости, потривам ръце, че ще опитам поредния и домашен шедьовър.

# 68
Зависи, Янтра! Носила съм домашен сладкиш, обикновено след разговор с домакинята, защото може да не й се вписва в концепцията на вечерята. На мен са ми носил и вино, и бонбони, и нещо друго пакетирано, както и домашно приготвени неща, но това все близки хора.

# 69
Удачно е, Янтре, даже е задължително, ако питаш мен  Mr. Green

# 70
  • Пловдив
Ама вписва се - не вписва, аз не очаквам да го ядем, ще спретна голяма доза, половината ще занесем и ще оставя и за моите диваци вкъщи. Още не съм го решила какво ще е.

# 71
  • В Космоса

Винаги благородно съм завиждала на хора, които са живеели на различни интересни места.

И ааааззз... Heart Eyes

Таис, да ме викнеш ако заразказваш за детството в Ирак!

# 72
  • Варна
Янтра, бих се допитала с домакинята и бих занесла, ако съм добра в десертите Simple Smile

Когато на нас ни идват на гости, за мен има букет, а мъжете носят разни деликатеси - суджуци, някакви сирена, ядки са носили...ей такива неща.

# 73
  • София
Обожавам когато някой ми подари домашни сладки или сладкиш. Янтра, и според мен е удачно.

Джулия, и аз съм мързел, ей ме на, щях да яздя днес пък още вися във форума, срам. Но ще взема мерки скоро, една съфорумка (grach) ме светна къде има тай чи в центъра, и съм се запалила.

Акаша, обещавам  Hug

# 74
И аз на опашката...За разказ на Таис и домашен сладкиш на Янтра!
В такъв хубав, топъл следобед си представих много приятно всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт