Искам да кажа ... (4)

• 32 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Бог да ги прости хората! А тези, които са минавали на проверки- как ще спят? Не знам.
Ще гласувам, но може би без преференции.

# 46
Искам да кажа, че ми омръзна от студени крайници. Снощи легнах с чорапи и плетени терлици и не можах да мигна от вкочаняване, та станах и ги обливах с топла вода. Май пак ще трябва да си оперирам пръста а как боли пръъъъъст, не ми се коментира. Докторът ме предупреди, че ще има остра болка, но аз като си знам държеливостта и останалите операции, пренебрежително махнах с ръка. ОГРОМНА  грешка. Шегуваха се после и сестри и доктори с мен, да не пренебрегвам предупрежденията следващ път - от пръст и г*з най-боляло.

Нино ме подсети за ченето на баба на една Нова година. Тя го слагаше само за фасон и докато вечеряхме, реши да го махне и сложи в една торбичка. По едно време се чува хрус-хрус - дакелката му беше разказала играта.

Днес си имам детенце - цели четири дни издържа, днес закашля и е сополива и ми дожаля.

Кой пореден ден тази година България обявява ден на национален траур? Зловещо и безхаберно е всичко...

# 47
  • София
Искам да кажа, че получавам странни лични съобщения от един младеж  Laughing
Първото беше едносрично и еднодумно, така де, от една дума, второто беше с готварски въпрос, а третото е философско. Аз пък ще продължавам да не му отговарям  Crossing Arms
 Mr. Green

# 48
  • София
Джулия, бързо оздравяване на твоята кукла  Hug

И аз съм със студени крайници, изключително неприятно е. Също като теб си ги обливам с гореща вода понякога..помага, но за кратко. Лятото горе-долу съм добре, но пролет, есен и зима ми е смърт. Ако откриеш някога някакво перманентно решение, свиркай моля те.

Искам да отида да пояздя, но ме мързи.
От сутринта ме е хванал някакъв мързел и се влача като настинал охлюв. Майка ми на обяд ще вземе дребната от градина и тя до неделя ще е при тях, което ми дава достатъчно свободно време за да си свърша всички задачки, плюс довечера да отида на РД купон на мой приятел. А аз само се почесвам и сумтя  Tired

# 49
Таис HugМоже би някакви илачи за оросяване, че при мен положението е вече много сериозно - от лошото оросяване получих и болни нокти, от най-малкото се травмират, абе изключително неприятно е. Бива ли от 12 месеца, само 2 да съм без чорапи, станах бетер Бай Ганя, ще ми се отбележат не, ами ще се срастнат с краката вече Laughing

Онна, внимавай с тоз младеж, че доколкото помня Гала така се запознала с настоящия си - чрез шестмесечна  смс комуникация Wink

# 50
Чувствам , че съм в някаква депресия, а няма причина. Не мога да се понасям такава. Ям шоколад - дано ми помогне. Нямам проблеми, разхождам се, занимавам се с хобито си. Но нещо ми липсва.

# 51
  • София
Онна, внимавай с тоз младеж, че доколкото помня Гала така се запознала с настоящия си - чрез шестмесечна  смс комуникация Wink
Аааа, сакън! Аз не му отговарям. Скучно ми звучат лс-тата му. За следващата дама ще трябва повече да се постарае. Пишещите в бг-мама не кълват на бастун... може да се преориентира към тийн проблем, например  Sunglasses

# 52
  • София
Джулия, значи при теб е по-сериозно, ужас. Има хапчета за оросяване, пробвала ли си? Баба ми, лека и пръст, пиеше навремето, че и тя беше така с краката. Твърдеше, че и помагат.

Сега се замислих, дали е наследствено? Дано дребната да я подмине, не искам и тя така да се мъчи.

И аз съм все с чорапи, даже честичко спя с тях. Не е естетично, но това е положението, иначе направо ми се вкочаняват краката  Rolling Eyes

# 53
Малкият ми син почти достига висотите на ината ми като дете. Вчера лекарката не можа изобщо да го прегледа, а днес кашля ужасно. Струва ми се, че е от гърлото, но надали ми е много компетентно мнението.  Спомням си как мама направо ме влачеше до лекарските кабинети, когато бях болна.
И сиропи не иска да пие, чай също. Добре, че имаме инхалатор, за да го включа, докато спи.

# 54
О, за естетика въобще не ми остава време да мисля, от студ Laughing Уж Гинко-то било за оросяване, а и за лоша памет - при мен е нещо страшно, не мога да помня, да се концетрирам, елементарни неща забравям Confused Трябва да се консултирам, но толкова неща са ми на главата, че все отлагам. Мисля, че при мен голям фактор оказва и изнежването - майско бебе съм и като се гледам на снимки тримесечна съм с плетен елек и терлици - значи август - септември!

По тази причина от бебе калявам Ени - да чукна на дърво сериозна болест до сега не е имала и когато да и пипна краката все  горят, а е само с клин и чорапки. Ама има време нещата да се променят, де Tired

Валери аз така не отварях уста - само като видех шпатулата и изпадах в истерия и докторът използваше да хвърли един поглед докато съм зинала от ужас и редовно казваше ''да предположим че и гърлото е зачервено''. Все е червено моето гърло, дори като не ме боли и не усещам дискомфорт. Нещо хронично си влача, може би.

# 55
  • София
Искам да кажа, че получавам странни лични съобщения от един младеж  Laughing
Аз бях получила на ЛС предложение за тройка.  Mr. Green Явно съм се сторила много разкрепостена и отворена на момчето, хаха.
Не отговорих, но за сметка на това се развеселих.  Grinning

# 56
  • София
Джулия, и аз калявам Ема, или поне се опитвам. Краката винаги са и топлички, но ръцете са и все студени. Веднъж питах педиатъра дали е нормално, той каза да спра да мисля глупости  Laughing

Иначе аз съм януарско бебе, но съм отгледана в много топла страна, та тук винаги ми е било студено. Освен да емигрирам някъде на топло, друго перманентно решение не виждам.

(пробвала съм Гинко, месеци наред, никакъв ефект не видях  Peace )

Тонкаа, изпуснала си си шанса да се разнообразиш  Mr. Green

# 57
  • София
Тонкаа, изпуснала си си шанса да се разнообразиш  Mr. Green
Таис, не се знае - аз не отговорих, така че съм си оставила вратичка за по-нататъшно съгласие.  Mr. Green Само не разбрах за каква конфигурация иде реч...

# 58
Таис Embarassed

Скрит текст:
Все се каня да те питам къде си израснала,  на няколко места го засичам като информация, пусто любопитство ме гризе? Не отговаряй, ако не искаш Hug

Тони, тук в сайта ли? Shocked Joy

# 59
  • София
Тук, тук!
А друг ми беше издирил де-що имам снимки в нета. Влизал в Атол и къде ли не. Ама снимките ми отпреди 10-ина години - демек слаба, млада и хващаща окото. Тогава се светнах, че не е зле да си позатрия фотосите.

Общи условия

Активация на акаунт