Искам да кажа ... (4)

• 32 172
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Искам да кажа, че още те обичам и винаги ще е така! Не мога да спра да си мисля за теб... и 100 човека да минат през живота ми, все  Ти ще си останеш моята най-голяма любов, знам че сгреших и дълбоко в сърцето си съжалявам за всичко!!! Желая ти най-голямото щастие на света! Прости...

# 31
Каква хлебопекарна ползваш?Ако е на Мулинекс , си извинена.И аз не мога да устоя на изкушението...

# 32
  • София
Най-обикновен нарязан хляб от магазина ме изкуши. Ако беше домашен нямаше да се ядосвам толкова

# 33
Ами купи си пекарна ,че да не те е яд.

# 34
  • Варна
Ще гласувам.

Alleisha, това е чудесен резултат! Не се отчайвай и отказвай!

Мисля си, че една от причините, за да отслабна, е че спярх да ям купешки хляб, след като си купихме хлебопекарна и започнах да ям 100% пълнозърнест.

# 35
Искам да кажа, че съм много земен човек, и не "вярвам" в никакви зодии, карми, и т.н. и т.н. И все пак наблюдавам странна закономерност: 98% от хората, които ме дразнят, и действат отблъскващо, а в случай на неизбежен по-близък контакт предават и разочароват, са от зодия Близнаци. Още докато се запознавам с някой, ако усетя специфична неприязън, в последствие човекът задължително се оказва от тази зодия.  33uu Сутринта имах сблъсък с поредния представител на тази зодия, та затова реших да споделя. Моля присъстващите да не се засягат.

За изборите - ще гласувам. Гласувам винаги, от първия момент, в който получих избирателни права, през далечната 1990 година. Включително съм пътувала и съм правила какви ли не гимнастики, само и само да упражня правото си на глас.

# 36
  • някъде ... тук ...
Ще гласувам. Още не съм сигурна дали ще ползвам преференция.

# 37
Искам да кажа просто добро утро. В ден на национален траур не знам колко е добро утрото, ама това е! Всичко е преходно, обичайте се и обичайте хората около вас. Нещо още по-важно - не спирайте да се радвате на живота и близките си!

# 38
А Рейнбоу чисти не само трохи , а и лош дъх ...

OOo, възползвай се, че откакто се появи темата позамириса  Wink

# 39
  • София
Седя си с чаша чай и се опитвам да гледам филмче. ОТ много време не успявам да изгледам филм от начало до край без поне няколко пъти да ми се наложи да го спра - някой иска вода, на друг му се ходи до тоалетна, на трети трябва да потърся играчката... Вече тотално съм се повредила и дори и никой да не ме тормози с някакви искания в момента, самата аз спирам филма на всеки 15-20 минути и свършвам нещо друго Crazy

# 40
И аз съм същата. Всичкото сядане на компютъра ми е на серии от по 10-15-20 мин. С прекъсвания, затова и не гледам филми и бях стопирала четенето на книги. Сега чета една и ми се получава с почивките.

Искам да кажа, че след един час отивам на зъболекар. Надявам се най-накрая да ми залепи моста като хората. Още не съм преживяла стреса от това как си го загубих в един ресторант лятото на морето и какво търсене падна по кошчетата. И изобщо как ангажирах 20 човека от два курорта с търсенето на моите свещени зъби.
Имам и две пломби да ми се коригират, че нещо ми се струват прецакани и това е. Да приключа поне за няколко месеца напред, надявам се.

# 41
  • HH
Искам да кажа, че днес съм вкъщи, защото е празник и е почивен ден. Да, но аз си починах миналата седмица /бях болна няколко дни/ и сега ми е скучно. За капак имам рана на вътре в носа, която ми се появи след трите дни сополив нос. Много е дразнещо  Crossing Arms

И аз ще ходя да гласувам.

# 42
Много ми е тъжно за хората в Горни Лом, за съжаление отново сме в ситуация - имаше проверки-нЕмаше резултат  Sad

Също така, PR-ите ни ми лазят по нервите - едно, че аз не трябваше да имам пряк контакт с тях, второ се опитват да прехвърлят нещата си на екипа и трето - извиват ни ръцете от деня, в който седнаха на масата срещу нас.

Хубавото е, че най-накрая имаме хубаво кафе в офиса, най-накрая се организирахме и вече не пия негърска пот (нес кафе с много мляко  Stop), може да сме баш в центъра на София, но няма къде да си вземем кафе в близост - все трябва да ходим до някъде, а зимата докато се върнем кафето е на лед. Снощи легнах към един, а станах към 5 и 30 сутринта, когато стана мъжът ми и не можах да заспя повече...

# 43
Искам да кажа, че след многото направени промени във форума, е добре да въведат и блокирането на абонати.
За траура нищичко не искам да кажа, защото не е нормално да има по няколко национални траура в годината без да има от кръста отрязване на глави.

# 44
Искам да кажа, че взе да ми писва от тази държава.
Само дето мъжът ми с топ не можеш да го накараш да се преместим някъде.

пп: Предната картинка на темата ми харесваше повече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт