Искам да кажа ... (4)

• 32 176
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • тук-там
Добре, че няма да имам възможност да гласувам, да не се чудя, поне.

Искам да кажа...Не мога да отслабна Sad
За 1 месец само -2 кг  Cry

Виж в диетичната.
От колко - колко.
Бира пиеш ли?  Laughing

# 16
Няма да успея да гласувам, ще съм по Европа тогава.
И в чужбина може да се гласува дори и без да си подала заявление. Стига да има секция  града, в който ще си. На място попълваш декларация за вписване в листата и декларация, че не си гласувала на друго място.

# 17
Искам да кажа за трагедията в Горни лом. Колко ли пропуски са били направени,може би системно,колко ли пъти отговорните лица са си затваряли очите,докато в крайна сметка се случи неизбежното....Докога ще бъде така? Докога ще има безхаберие? Докога човешкият живот няма да струва нищо? Ето такива мисли ме вълнуват.

# 18
  • София
И аз ще гласувам. Гласувам винаги. Този път ще е с преференция и да винаги е за едни и същи.
Доволна съм днес. Новата учителка на детето каза, че е едно будно, знаещо, взимащо участие и приключващо почти винаги първо със задачите дете. Стана ми много приятно и се успокоих. След като миналата година от старата учителка чувах само крайно противоположно мнение, просто сега наистина съм доволна от детето.
Отделно диетата ми върви много добре и голяма част от каченото след спирането на цигарите го няма. Абе въобще днес ми е един такъв  оптимистичен ден.

# 19
  • Западен парк
Ами той един бивш работник, местен,, го каза днес в един от репортажите: Идват! Редовно идват на проверка - и от министерството, и от общината, и полиция, и пожарна - влизат в канцеларията, разплащат се и всичко си е наред!!!

Докато това не се промени - човешкият живот няма да струва нищо. И ще редуваме дни на траур...

# 20
  • Луната ни пази
Няма да успея да гласувам, ще съм по Европа тогава.
И в чужбина може да се гласува дори и без да си подала заявление. Стига да има секция  града, в който ще си. На място попълваш декларация за вписване в листата и декларация, че не си гласувала на друго място.
Това е точно така!  Peace
За пореден път ще участвам в избирателна секция, но този път ми е много притеснено. Ситуацията в нашия регион е много натегната и ако някой твърди, че предизборната кампания е спокойна, то тя привидно (по медиите) е такава. Очаквам проблеми, определено! Иначе знам за кого ще гласувам, и да, ще използвам преференция. Още повече, че човекът за когото ще гласувам, ми е много близък приятел. А и определено изборите за парламент е мястото на преференцията!

Така и не разбрах какви са тези преференции при гласуването?
Скрит текст:

Отпред отбелязваш партията, а в кръгчето номера на човека от листата, когото предпочиташ. Ако не отбележиш преференция, значи ти харесва листата така, както е подредена от самата партия!

Един от загиналите в Горни Лом е и сина на собственика...
Скрит текст:
Цитат
Идват! Редовно идват на проверка - и от министерството, и от общината, и полиция, и пожарна - влизат в канцеларията, разплащат се и всичко си е наред!!!

# 21
Искам да кажа...Не мога да отслабна Sad
За 1 месец само -2 кг  Cry

Това е чудесен резултат, за няколко месеца ще свалиш необходимото.Колкото по-бавно толкова по-плавно ги сваляш и организма не изпитва стрес.
Не се демотивирай!

# 22
  • Пловдив
Откакто имам право да гласувам използвам това право. Този път също ще бъде така. Знам за кого ще бъде. Мисля, че е редно всеки да гласува!

# 23
Тази тема , в общи линии , ми е супер елементарна  , скучна и да не казвам... тъпа...Отвлича вниманието от същината на проблема , моделира мисленето в някаква посока на вероятностите и провокира първосигнални рефлекси ...

# 24
Що не вземеш с твоята супер прахосмукачка, дето си чистиш трохите от масата, да се изчисиш и от темата, а? м?

# 25
  • Пловдив
rainbow2012, явно не е чак толкова тъпа щом и ти се навря в нея  Laughing  Wink

# 26
rainbow2012 да не би темата да е тъпа щото автора е Лиляна, ммм?

# 27
Ха-ха. Много ми е гот да се гризкам с празноглавки...даже...А Рейнбоу чисти не само трохи , а и лош дъх ...

# 28
  • В Космоса
Благодаря за информацията за гласуването в чужбина! Надявам се да успея да се възползвам.

# 29
  • София
Искам да кажа,че прегреших! Ядох хляб и то 2 филийки. И после що ми е дебел г*за.тНай-тъпото е, че цял ден бях на вън и се въздържах, но вкъщи налетях на хляба.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт