Кошмари в кухнята от 08.10 по Нова

• 70 496
  • 771
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
това трябва да го посети Манчев  Mr. Green  http://www.sivosten.com/resource/shkembe.jpg

# 346
  • София
Ресторантът на Манчев Кактус ли бил?!
Веднъж съм била в този на Солунска, много лошо впечатление и не повторих. Хареса ми менюто, но в крайна сметка яденето за нищо не ставаше. Имаше някаква нереализирана претенция. В личната ми класация изобщо не може да сравнява с наистина добри ресторанти като Сейдж, Чинечита, Щастливото прасе, Соул кичън и т.н. Манчев май първо на себе си трябва да даде някой съвет. Може и да бъркам, де, била съм в Кактус само веднъж. Вашите впечатления какви са?

В Кактус ни хареса едиствено виното - пихме Новозеландско червено. Хранате не беше нищо особено, стейкът не беше приготвен добре, а запечено козе сирене си правя и у дома...Това бяха общо взето най-завъртяните манджи там. Но все пак, ходили сме преди 2 години - показателно е, че не сме повторили...

# 347
днес ще има ли предаване?

# 348
днес ще има ли предаване?
Не, Биг Брадър ще бъде до 23.00. Анонсираха предаването за следващата сряда.

# 349
  • София
Малко оффтопик, но това лято видях с какво се занимават агенциите.
Скрит текст:
Любимата учителката на сина ми, немкиня, отскоро в България и си купила стара селска къща, много щастлива. Реши да покани деца на гости, те всички искаха, накрая го организира като лагер (за седмица), понеже се включиха и други учители, направи занимания по немски и английски, филм снимаха и т.н. Сложи цена и ние я платихме. Децата - в пълен екстаз, най-прекрасното лято, според сина ми. Спане на палатки, ходене по реки и гори, животни дето градските чада не са виждали, никакви компютри, изобщо браво на жената, на нея не и беше лесно.

Обаче една майка, която много се тревожеше какво яде детето и която по принцип само се чуди за какво да се заяде, решила да се обади на приятелка в една агенция. И се започна някакъв ад - всички агенции и се изсипаха да я проверяват, пратиха съобщения в медиите, децата се обаждат развълнувани и казват "има журналисти и полиция в храстите". Хем е смешно, хем изобщо не е. Учителката изживя някакъв ад, защото се оказа че няма лицензи за туроператор и куп други разрешителни и я глобиха солено, поне 10000. Имаше репортажи по телевизията и статии във вестниците, може да сте ги видяли това лято, за учителката с палатковия лагер, все едно най-голямото престъпление са хванали.

И това при положение, че всички деца там бяха нейни ученици, не е пускала обяви или реклами, не е лъгала никого, ние родителите сме ги завели, видяли селксите условия и с кеф сме ги оставили там, лично сме занесли и сглобили палатките им на двора и т.н. Не видях такива репортажи за заведения по морето, а всеки се връщаше от морето с гастро проблем. При нас нито едно дете не се разболя и бяха във възторг от храната (мляко от козата, например), но учителката се оказа огромен нарушител. Изобщо, като имаха сигнал с такава злоба и желание скочиха. Не разбрах и защо трябваше да пращат съобщение до всички медии, предполагам, за да чуе обществото колко много работят...

Аз лично следях тогава новините и се вълнувах от това, защото си казах, че няма ненаказано добро. Гледах къщата, палатките на децата, бяха развълнувани, а си представям, какво е било за чисто градските деца  Laughing тези без баби по селата и после това. Сори за спама. Но ми беше интересно и научавам нещата от първа ръка.

Последният епизод няма , какво да коментирам нов бардак със стари ...... готвачки, просто трябваше да ги уволнят и  то за несправяне със задълженията, аре да видим как ще обжалват. Такава гнус не бях виждала. Всеки път, когато гледам епизодите и се чудя, къде по дяволите спят от БАБХ и кой тях ги контролира за неспазване на хигиената. Защото според мен е редно, както един ресторант, магазин и пр. да си го отнесе финансово, така и лично инспекторът, който отговаря за даденият район да си го отнесе. Трябва да ги районират и на ден примерно да имат цел проверка на 10 обекта, така за една седмица в един софийски квартал ще бъдат обходени 50 обекта, за месец 200.... и така мечти, мечти....

# 350
  • София
Четох интервю с Манчев, и той казва, че всичко било истина в предаването, 4 дена снимали в даден ресторант и после монтирали. Бизнеса на Дядо Пене много му потръгнал след предаването.

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 08:20 от Аглея

# 351
Добре де, тази седмица имаше ли епизод и кога?

# 352
Добре де, тази седмица имаше ли епизод и кога?
Нямаше заради началото на Биг Брадър Ол старс.

# 353
# 354
Много симпатични хора. Дано Манчев наистина им помогне и потръгне на семейството  Peace

# 355
Много са ми симпатични собствениците от този епизод.
Ако имам път към Разлог, със сигурност ще се отбия да хапна при тях.
Дано  успеят да се стабилизират финансово.

# 356
Все си мисля, че не може чак толкова да не знаят колко приходи имат и колко разходи. Ако не те, счетоводителя ще ги светне.

# 357
  • Sofia
Ако не те, счетоводителя ще ги светне.
може и да нямат

# 358
Първия читав ресторант в предаването, при първа възможност ще отида да опитам бохчата:))

# 359
Влязох да видя дали ще има и други, на които им допадат днешните герои. Големи симпатяги са и кухнята е чиста, всички спретнати и приветливи. Куца им контролът и организацията на нещата, както и мисля, че малко "бизнес" подход трябва. И аз бих отишла при тях, ако имам път натам, даже и специално бих отишла, на разходка.

Общи условия

Активация на акаунт