"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 538
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Марвелке Hug аз си мисля, че беше яхнал метлата от яд, че РазвратИ не пуска Ананди при него.
Нали говориха по тела и тоя ток го удари.
като излезе резюмето ще видим кво що. Thinking

Деспи  Hug Джаго сам се предаде и отиде на съд при старейшините. Дали да го оставят в Джейсар или не. Ананди председателстваше като сарпандж, а РазвратИ беше до нея като Админ на района, но не се намеси. Ананди отсъди да остане в село, ама сбърка, че на Джаго му пораснаха крилца и си помисли, че АнандитУ умре за него. Това бай дъ уей доведе и малко проблеми с Менну, че тая па не спре да меля, че това, че го оставила и отсъдила така щото още не го била забравила...бла-бла... Peace

# 346
     Зиз, Цветовете на любовта пак ще си се обсъждат ако някой нещо се сети, но трябва да включим новия сериал в името по някакъв начин.
     В заглавната страница също доста ще намаля информацията за Цветовете, за сметка на новия - Светлината на моя живот. Така или иначе Роксис е направила прекрасна тема за главните герой на Цветовете на любовта , а те кажи речи са целия сериал. Ако ги изброя всичките: Цветовете, булката, кармата и светлината - индийски сериали и традиции - става много дълго и неразбрано. След като Цветовете на любовта свърши, постовете за него ще се броят на пръсти. В темата се обсъждат ден за ден актуални неща, а хората, които го следим и пишем за него сме 3-4. 
    Преди това беше тема само за Цветовете, после постепенно по общо съгласие включихме и Малката булка и Моята карма и дадохме това име на темата. Решихме, че мястото на новия сериал също ще бъде тук, затова най-нормалното нещо на света е той по някакъв начин да фигурира в заглавието. Затова моля всеки да си каже мнението. В името да останат ли Цветовете? Как да се впише новичкият сериал и изобщо как ги виждате нещата за в бъдеще.

Индийски филми, сериали и традиции

И аз за нещо такова си мисля. Особенно в днешно време когато доста хора гледат неща в нета. Също така никой няма да се чувста гузен ако разкаже интересен филм или сериал, който не се излъчва тук

Ан тъй...така няма и най-дребното нещо да се счита за спам, и да ме метат, че някой си няма друга работа освен да се занимава с мен. Crossing Arms

Съгласна съм с вас! Това заглавие май ще е най-подходящо - така всеки ще може да си обсъжда нещата, които го вълнуват. Дори след края на Цветовете може да се сещаме за някой момент от тях и да го обсъждаме, по същия начин ще се обсъжда новия сериал, Булката, Кармата - настоящи и бъдещи серии без човек да се притеснява. Ще могат да се обсъждат и игрални индийски филми, както и традиции. Затова според мен това заглавие е идеално ... newsm10

# 347
  • Варна
Не съм сигурна, но нямаше ли си тема за индийските филми?
Може би Индийски сериали, филми и традиции. Ние тук основно на сериалите набягаме. Wink

# 348
Марвелке Hug аз си мисля, че беше яхнал метлата от яд, че РазвратИ не пуска Ананди при него.

Деспи  Hug Джаго сам се предаде и отиде на съд при старейшините. Дали да го оставят в Джейсар или не. Ананди председателстваше като сарпандж, а РазвратИ беше до нея като Админ на района, но не се намеси. Ананди отсъди да остане в село, ама сбърка, че на Джаго му пораснаха крилца и си помисли, че АнандитУ умре за него. Това бай дъ уей доведе и малко проблеми с Менну, че тая па не спре да меля, че това, че го оставила и отсъдила така щото още не го била забравила...бла-бла... Peace

Зиз  Hug Може и за това да е  Peace, но нали си я до рисуваше пред Винъс, пък и тоя другия портрет по фантазия го е правил, та за това си мисля, че нещо с готовото произведение ще да е станало newsm78
Не можах да разбера дали въобще е трябвало да ходи повече Анандито. Тоя луд, луд, ама щом и РазвратИ му се върза, значи останал некой бръмбар в главата.  Joy Joy Joy

# 349

Деспи  Hug Джаго сам се предаде и отиде на съд при старейшините. Дали да го оставят в Джейсар или не. Ананди председателстваше като сарпандж, а РазвратИ беше до нея като Админ на района, но не се намеси. Ананди отсъди да остане в село, ама сбърка, че на Джаго му пораснаха крилца и си помисли, че АнандитУ умре за него. Това бай дъ уей доведе и малко проблеми с Менну, че тая па не спре да меля, че това, че го оставила и отсъдила така щото още не го била забравила...бла-бла... Peace

Зиз  Hug Може и за това да е  Peace, но нали си я до рисуваше пред Винъс, пък и тоя другия портрет по фантазия го е правил, та за това си мисля, че нещо с готовото произведение ще да е станало newsm78
Не можах да разбера дали въобще е трябвало да ходи повече Анандито. Тоя луд, луд, ама щом и РазвратИ му се върза, значи останал некой бръмбар в главата.  Joy Joy Joy
Мдаааааааааа.... newsm12 Трябва да изчакаме резюмето...после ще обсъдим евентуални сценарии. А, ти докат излезне, земи сметни неколко цифри, да'н забраЙш и после аз виновна... Joy Joy Joy

Леле, Рокси Hug ама Берки ти писал... Party Party Party Party Party
А, честито мац, днес писанки...утре покани за парти в Истанбул...автографи...това онова.  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 350
Зизу Hug, показа ли на щерка ти танца на РазвратИ? Много ми си ще да чуя нейното мнение  Joy Joy Joy Joy Joy

# 351
Зизу Hug, показа ли на щерка ти танца на РазвратИ? Много ми си ще да чуя нейното мнение  Joy Joy Joy Joy Joy
Ооо, веднага...и тя му е лека фенка...ама знае, че там дет мама е натиснала, тя не бара Joy Joy Joy Joy Даже и сестра ми го гледа...и те така беше... Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy Joy
Нема да ти казвам нейния прякор за РазвратИ... Joy Joy Joy
Ама женската част у нас, приема нейния за по достоверен, а моя извратен Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 352
Сега да си кажа мнението за Цветовете! Първо вчерашните епизоди по БТВ - честно казано се разплаках докато се изясни историята с Ранвир и Анмол и това кой е истинския баща на Тамана. Хубаво е, че тя разбра истината, но начина по който Сакши й го сервира беше брутален и жесток - не мога да я гледам. Васу и каза да си върви ...  Peace

Тамана много зле прие новината, че Ранвир е нейния баща! Започна да плаче и да се тръшка, че всички са лъжци. Заключи се в стаята си и реши да напусне къщата. Дойде Куши и я помоли да отвори понеже двете са като сестри - Тамана отвори вратата. Куши видя, че Тами иска да си ходи и тя също започна да събира вещите си. Тамана я попита защо го прави, а Куши и каза, че е понеже много я обича и където е едната, там ще е и другата ...  newsm10

Тамана каза на Куши, че тя няма защо да си ходи понеже има баща - докато тя няма баща. Тогава Куши й каза, че така както Тамана няма баща, тя пък няма майка понеже нейната също е починала докато е била бебе.  no

За щастие Рагини дойде и им каза, че няма да позволи да отидат никъде. Тамана обаче не искаше да слуша никого. Рагини започна да й разказва, че Ранвир е нейния баща, но е починал когато е бил бебе, въпреки това преди да умре й е избрал Анмол за баща. Тамана обаче не пожела да слуша - появи се Анмол и попита какво става - Тамана му се сопна и му каза да не я нарича дъще, защото тя не му е никаква и той не й е баща. Горкия Анмол - стана му много криво. Разплака се - Рагини, Васу, Куши и Тамана също плачеха. Анмол обясни на детето, че от както я е взел в прегръдките си като бебе той е нейн баща, защото се чувства като такъв и я е отгледал с много обич. Тамана обаче пак не искаше да чуе и каза, че напуска къщата. Тогава Анмол й каза, че ако някой ще напусне това ще е той понеже няма нищо общо с това семейство. Нямат кръвна връзка докато тя има ...  cry

Анмол каза, че явно това което се е опитал да прави през тези години не е дало резултат, щом не е оставил дори малка частица на баща у Тами. После отиде при Рагини и й се извини, че не се е справил. Каза й, че без него ще й е по-добре. Тръгна да се извинява и на Васу, но тя му каза, че няма за какво. Едва сега била разбрала колко добър човек е той и как винаги им е помагал. Дори го прегърна. Куши плачеше и помоли Анмол да не си ходи - той й каза, че няма избор. Преди да си тръгне пак каза на Тамана, че винаги ще е нейния баща и ако има нужда от него просто трябва да го потърси. След това си тръгна - доста силна сцена ...  newsm45

Рагини хукна по стълбите да гони Анмол, за да не си отива - първо го наричаше "бащата на Тами", а накрая каза - Анмол спри, не си отивай. Той направо не повярва, че тя произнесе името му. В това време Тамана си припомни колко много я обича Анмол, след което също изтича долу и му каза да не си ходи. Каза му, че той е нейния баща - после всички се прегърнаха щастливи ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

После Анмол говореше с Рагини пред снимката на Ранвир! Той й каза, че е много щастлив, че е произнесла името му. Тя му обясни, че неговото име я връщало към стари спомени, които по някакъв начин я натъжават, затова до сега не е смеела да го каже. После взе, че затвори гардероба си, за да не гледат снимката на Ранвир докато говорят.  newsm78

Честно казано според мен след като вече всички знаят за Ранвир е хубаво да сложат и негова снимка. Не да я крият - а гордо да си спомнят и говорят за него ...  newsm76

Анмол, Рагини и децата бяха много щастливи - той й подари обици и колие, както и някакво ново сари. Тя после го облече и излязоха щастливи.  Hug

Тъпата Сакши чакаше отвън - надяваше се да види как Анмол зарязва Рагини и тя страда. Когато ги видя заедно щастливи пак се озлоби и ги проследи.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Вчера за тези 3 епизода - Алек го дадоха само в края на третия за има няма 3-4 минути. Рагини и Анмол отидоха в магазина за сладолед с децата, за да отпразнуват с него това, че Сакши вече не е в къщата. Тя обаче ги видя и разбра, че Алек работи - закани се, че ще се погрижи и Васу да разбере ...
newsm12

# 353
Може би Индийски сериали, филми и традиции. Ние тук основно на сериалите набягаме. Wink

Мисля, че има! Аз по-скоро имах в предвид, че така ако някой се интересува или е гледал някои игрален филм - може да сподели впечатленията си или да попита нещо и тук ... Wink

# 354
  • София
Моята карма
[/size]

Сериалът започна с танца на Тапася. Тя искаше да впечатли Виир и естествено да унижи Ичха. Докато тя танцуваше съблазнително, Виир се насочи към Ичха, която гледаше отстрани, облечена съвсем неприлично за случая. Тапася го издърпа за ръката и започна да танцува около него. На няколко пъти той се опитваше да отиде до Ичха, но Тапася винаги пречеше.
      Най-сетне успя да се отскубне и отиде при Ичха. Попита я защо е толкова тъжна. В това време Тапася продъжваше да танцува в средата на дансинга. Като ги видя да си говорят и започна да се върти. По едно време припадна. Майката на Виир се впусна да и помага. Покани я да си почине в стаята и. Тапася с най-жален глас каза, че ще се прибере вкъщи с Нани. Ичха и тя глупавата, веднага пожела да си тръгне с нея. Майката, която си харесва Тапася, веднага одобри. Виир гледаше много разочаровано и се прибра в стаята си.
    Ичха се прибра в стаята при Дамини. Майка и спеше. Тя седна пред огледалото и плачейки си припомняше моменти от вечерта, как са и одумвали облеклото и бижутата.
    На сутринта майка и я събуди и започна да я разпитва как е прекарала вечерта. Обясняваше и как приятелите и ще дойдат за ритуала с куркумата. Ичха стоеше мълчалива. По едно време отговори, че било много хубаво, Тапу много хубаво танцувала.
   На леглото си Тапу гледаше една снимка на Виир и Ичха и му говореше как е допуснала огромна грешка. С един фулмастер надраска Ичха. В това време тя влезе  при нея. Тапу я погледна стресната и скри снимката под себе си. Ичха взе останалите снимки и започна да ги разглежда. Попита е къде е снимката с пръстена. Тапу и каза, че е тук някъде. Двете тръгнаха със снимките към Дивия да и ги покажат. В това време се обади Виир и поиска да се види с Ичха.
    Ичха и Виир се возеха в колата. Виир поиска да поговорят за тях. Ичха го попита дали и той си мисли, че не вярва в семейните ценности. Виир започна да и говори. Ичха плачеше. Виир и обясняваше как се е опълчил на всички заради любовта си. Как когато Тапу го е покани на танц, той си е мислел само за нея. Тя започна да мрънка, че се е изплашила, започна да се извинява. Виир и обясни, че я обича защото е истинска, защото не се интересува от бижута, от пари. Тръгнаха с колата и Виир слезе до един магазин. ВЪрна се и и подари рибка. Ичха се прибра вкъщи и я пусна в аквариума си. Тапася дойде. Много се ядоса. Прибра се в стаята си и започна да се тръшка на леглото. Баба и дойде и двете започнаха да кроят планове. Бабата и каза, че плана не е проработил, защото Виир обича Ичха. А Тапася ще си остане с рибата. Тапася взе надраскана снимка и я скъса. Започна да крещи и плаче. И така свърши.
     Това е новото в Нова Плей. Дано да е днешната серия.

# 355
Тери Hug тая серия вчерашната Peace

# 356

То не е ли едно и също? Дали ще е индийски филми, сериали и традиции, или сериали, филми и традиции се подразбира, че може да се обсъжда всичко, включително и игралните филми. Вярно е, че повече се набляга на сериалите, но понякога няма какво да се обсъжда в тях и става малко пусто в темата, а ако се разказват и игрални филми хем ще има за какво да се пише, хем ако някой заговори за игрален филм както Сунитра беше заговорила за невинното дете, няма да има проблеми и няма да се приема като спам. Иначе като се има предвид, че тук се говориза индийските сериали човек се изпуска понякога като че ли и несъзнателно да спомене за някой филм.

# 357
Бубе, кво си се притеснила толкова...и да спамиш, какво? Да не си в концлагер, бе... Shocked
Я си пиши спокойно, пък на кой не му изнася да се оправя. Peace

# 358
Сега да си кажа мнението за Цветовете! Първо вчерашните епизоди по БТВ - честно казано се разплаках докато се изясни историята с Ранвир и Анмол и това кой е истинския баща на Тамана. Хубаво е, че тя разбра истината, но начина по който Сакши й го сервира беше брутален и жесток - не мога да я гледам. Васу и каза да си върви ...  Peace

Тамана много зле прие новината, че Ранвир е нейния баща! Започна да плаче и да се тръшка, че всички са лъжци. Заключи се в стаята си и реши да напусне къщата. Дойде Куши и я помоли да отвори понеже двете са като сестри - Тамана отвори вратата. Куши видя, че Тами иска да си ходи и тя също започна да събира вещите си. Тамана я попита защо го прави, а Куши и каза, че е понеже много я обича и където е едната, там ще е и другата ...  newsm10

Тамана каза на Куши, че тя няма защо да си ходи понеже има баща - докато тя няма баща. Тогава Куши й каза, че така както Тамана няма баща, тя пък няма майка понеже нейната също е починала докато е била бебе.  no

За щастие Рагини дойде и им каза, че няма да позволи да отидат никъде. Тамана обаче не искаше да слуша никого. Рагини започна да й разказва, че Ранвир е нейния баща, но е починал когато е бил бебе, въпреки това преди да умре й е избрал Анмол за баща. Тамана обаче не пожела да слуша - появи се Анмол и попита какво става - Тамана му се сопна и му каза да не я нарича дъще, защото тя не му е никаква и той не й е баща. Горкия Анмол - стана му много криво. Разплака се - Рагини, Васу, Куши и Тамана също плачеха. Анмол обясни на детето, че от както я е взел в прегръдките си като бебе той е нейн баща, защото се чувства като такъв и я е отгледал с много обич. Тамана обаче пак не искаше да чуе и каза, че напуска къщата. Тогава Анмол й каза, че ако някой ще напусне това ще е той понеже няма нищо общо с това семейство. Нямат кръвна връзка докато тя има ...  cry

Анмол каза, че явно това което се е опитал да прави през тези години не е дало резултат, щом не е оставил дори малка частица на баща у Тами. После отиде при Рагини и й се извини, че не се е справил. Каза й, че без него ще й е по-добре. Тръгна да се извинява и на Васу, но тя му каза, че няма за какво. Едва сега била разбрала колко добър човек е той и как винаги им е помагал. Дори го прегърна. Куши плачеше и помоли Анмол да не си ходи - той й каза, че няма избор. Преди да си тръгне пак каза на Тамана, че винаги ще е нейния баща и ако има нужда от него просто трябва да го потърси. След това си тръгна - доста силна сцена ...  newsm45

Рагини хукна по стълбите да гони Анмол, за да не си отива - първо го наричаше "бащата на Тами", а накрая каза - Анмол спри, не си отивай. Той направо не повярва, че тя произнесе името му. В това време Тамана си припомни колко много я обича Анмол, след което също изтича долу и му каза да не си ходи. Каза му, че той е нейния баща - после всички се прегърнаха щастливи ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

После Анмол говореше с Рагини пред снимката на Ранвир! Той й каза, че е много щастлив, че е произнесла името му. Тя му обясни, че неговото име я връщало към стари спомени, които по някакъв начин я натъжават, затова до сега не е смеела да го каже. После взе, че затвори гардероба си, за да не гледат снимката на Ранвир докато говорят.  newsm78

Честно казано според мен след като вече всички знаят за Ранвир е хубаво да сложат и негова снимка. Не да я крият - а гордо да си спомнят и говорят за него ...  newsm76

Анмол, Рагини и децата бяха много щастливи - той й подари обици и колие, както и някакво ново сари. Тя после го облече и излязоха щастливи.  Hug

Тъпата Сакши чакаше отвън - надяваше се да види как Анмол зарязва Рагини и тя страда. Когато ги видя заедно щастливи пак се озлоби и ги проследи.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Вчера за тези 3 епизода - Алек го дадоха само в края на третия за има няма 3-4 минути. Рагини и Анмол отидоха в магазина за сладолед с децата, за да отпразнуват с него това, че Сакши вече не е в къщата. Тя обаче ги видя и разбра, че Алек работи - закани се, че ще се погрижи и Васу да разбере ...
newsm12

Днес стигнах почти до финала на цветовете, но явно ще има още малко серии. Не всичко разбирах, пък и някак се отегчих от толкова интриги. Появи се втората Сакши, имам предвид Шивани бифшата на Анмол. Всичко започна да се върти върху това как иска да си върне Анмол и плете различни интриги. Ходи в офиса при него, той я отблъсна. После не разбрах точно, но той беше написал някакво писмо на Рагини като и беше определил среща, но май Шивани го е видяла, не разбрах точно какво стана там. Анмол беше отишъл да прави сандвич на Алек и тя отиде при него. Почна да му се извинява, че е прекалила. Каза му, че ще се омъжи за Шлок и няма да го притеснява повече, но се разбраха да си остане тайна миналото, че са имали общо. Рагини чу, че ще пазят нещо в тайна, но май не разбра какво. Шлок я беше помолил да разбере от Шивани дали ще се омъжи за него, понеже и беше предложил брак, а тя не прие. Той и беше определил среща в някакъв ресторант, а тя помисли, че е Анмол и когато го видя никак не и стана приятно. Рагини отиде да говори с нея и тя и сподели, че не е влюбена в Шлок, а в Анмол и че преди са имали връзка. Рагини реши да се жертва без да казва на Анмол, че е говорила с нея. Направо му каза, че иска да сложат край на брака им, защото не можела повече да се измъчва, защото всички започнали да очакват нещо повече от техния брак а то било невъзможно. Анмол така и не разбра, че това е дело на Шивани. Отиде да се сбогува с Рагини. Попита я дали не е размислила, но тя му каза, че не е и му показа документи за развод. Не знам по какъв начин ще разбере, че Шивани е завъртяла нтригата. Сакши беше тръгнала да взима децата и Тарун беше отишъл при тях. Тя ги взе и им каза повече да не разговарят с непознати. Анмол му се обади и му каза да не продължава, защото Сакши не желае да има нищо общо с него. Той се ядоса, че вече няма от къде да измъква пари и каза, че ще измисли нещо, вероятно сега ще отвлече децата. Алек доста започна да се грижи за Сакши, но Васу все още не я приема. Сакши отиде в болницата на преглед и Тарун пак беше там. Сакши му каза повече да не я тормози, но Васу ги видя и като се прибра Сакши Васу и каза, че повече не я иска. Сакши я помоли да я остави в къщата само до Дивали, понеже е обещала на децата да им помогне с някакъв проект и тя се съгласи в името на децата. Разказвам го доста объркано, но във войо нещо бяха разбъркали сериите първо качиха последните, а после тези, които си бяха по ред, освен това в една серия не се случваше почти нищо интересно и е трудно да запомня последователно. Вероятно утре ще качат финалните, или в понеделник. Интересно дали новия сериал, който ще се излъчва ще го качват пак със седмица напред.

# 359
Бубе, кво си се притеснила толкова...и да спамиш, какво? Да не си в концлагер, бе... Shocked
Я си пиши спокойно, пък на кой не му изнася да се оправя. Peace

Не че се притеснявам аз, ама уж така да не възникват спорове.

Общи условия

Активация на акаунт