"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 468
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз, тя тапася се включва на финала!!!  ooooh!  ooooh!
Е, добре де...как става това? Значи на половина женен за едната, и наполовина женен за другата. Коя от двете е по-законна, или и двете са незаконни по еднакво? #Crazy #Crazy #Crazy
Същото забелязах и в Бучето...Джаго женен не доженен за Гаури...с Ананди се развежда, а с оная нищо, а уж женен и тя му носи името... Crazy Crazy Crazy

Това с тия сватби и кръгове хич не мога да го разбера? Crossing Arms

# 556
Ммм добре, щом е само на финала Тъпата Simple Smile Мерси, Тери!  Hug

# 557
Здравейте!   Hug Бубе сега видях, че от Войо са ми писали по отношение на финала на Цветовете: "Благодарим Ви за писмото! Моля, заредете отново финалния епизод. Няма проблеми с продължителността му."  newsm10

Ако искаш провери отново какво е положението - може пък този път да са пуснали пълния финал. Дано ...  Praynig Praynig Praynig

После кажи има ли разлика или пак само ни заблуждават и се измъкват. Ако след писмото ми-роман дето им спретнах пак ще ми пробутат същия финал вече ще е прекалено. Дано са оправили проблема ...
Peace

# 558
  • София
     И аз не го разбирам това със сватбите. Имаме едно момиче, което е одобрено. Направен е годеж. Избрана е дата за сватбата, която е най-подходящата за сватбата. Извършени са всички свещени ритуали. И най-накрая се сменят когато обикалят кръговете. Това не е ли лош късмет. И изглежда е нормална практика, след като толкова често се среща из сериалите. И друго ми е чудно. Тези ритуали се извършват в домовете или в храма. Съпрузите дали подписват нещо. Имат ли официален документ, че са оженени. Ето в Цветовете процедурата не завърши. Свещеникът каза, че няма брак, но васу отсече, че приема Сакши за снаха. И в случая с Виир и Ичха. Веднага я приеха за снаха, макар че беше използвала измама и се беше вмъкнала в роклята най-накрая. Много ми е странно това. от бандитката знам, че имат и граждански бракове, но те не са популярни и не се зачитат. И от друга страна - разводът. Двамата просто подписват един документ, но ходи ли се в съда? Или е просто така.

# 559
Та пак да питам, че не разбрах...сигурно съм тъпа Mr. Green
Коя от двете е повече жена на Виир? Като е изгонил Тапася, как се е развел с нея? После пък как се е оженил за Ича, като след летището веднага си я заведе у дома? И въобще като не са били женени как ИЧа се е съгласила да спи с него, та чак и дете да и направи? Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Пак стигам до извода, че този сериал е безумен...няма никакъв смисъл и е пълна загуба на време даже да звучи като фон. ooooh! ooooh! ooooh!

# 560
Коя от двете е повече жена на Виир? Като е изгонил Тапася, как се е развел с нея? После пък как се е оженил за Ича, като след летището веднага си я заведе у дома? И въобще като не са били женени как ИЧа се е съгласила да спи с него, та чак и дете да и направи? Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Пак стигам до извода, че този сериал е безумен...няма никакъв смисъл и е пълна загуба на време даже да звучи като фон. ooooh! ooooh! ooooh!

Зизке Hug, гледай си Изкуки и РазвратИ и не се напрегай  hahaha hahaha hahaha,
Кажи какво сънува? Joy Joy Joy Joy Joy

# 561

Нищо! Joy hahaha
Пих един Фервекс, че главата ми като ампутиран крак и два часа съм спала като умрела Crazy Crazy

Така и ще направя...ще си гледам РазвратИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Там поне има смисъл и безумието е в по-малки количества.
Уж ми е добро IQ-то ама с тая Карма взех да се съмнявам... Crossing Arms
Все се надявах, че ще има някакъв напредък ама не...простотията, идиотизмите и нелогичните неща остават на ниво - соншонжмо... Crazy Crazy Crazy

# 562
Я, малко да се поразкършим... Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=1gukvtH_a3I

dance dance dance dance dance dance dance dance

# 563

Нищо! Joy hahaha
Пих един Фервекс, че главата ми като ампутиран крак и два часа съм спала като умрела Crazy Crazy

Така и ще направя...ще си гледам РазвратИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Там поне има смисъл и безумието е в по-малки количества.
Уж ми е добро IQ-то ама с тая Карма взех да се съмнявам... Crossing Arms
Все се надявах, че ще има някакъв напредък ама не...простотията, идиотизмите и нелогичните неща остават на ниво - соншонжмо... Crazy Crazy Crazy
Един път се минах с Цветовете, втори път заради теб, трети път - за нищо на света  hahaha hahaha hahaha
То и аз се замислих, даже знаеш, че доста се обърках покрай жененето на Джаго за Гаури, че нали преди това вече бил женен за Ананди, ама карай -това да са ни дертовете. Но като знам в ОАЕ как се развеждат, не изключвам и в Индия да има нещо подобно. Най-малкото тоя дето ги е оженил да пребае няколко думи и да ги разведе.

# 564
Сега проверих програмата на БТВ в сайта на канала! Според нея "Цветовете" ще свършат не в четвъртък, както пишеше, а в петък - като в петък "Цветовете на любовта" ще са от 15.30 до 16.20 часа и след това от 16.20 до 17 часа ще почне новия индийски сериал "Светлината на моя живот". Дано поне го излъчат целия, а не в техния съкратен вариант - то вярно финала е ужасно тъп за мен - но те пък баш най-интересното и основните думи резнали. Сега след тоя отговор дето ми дадоха се надявам да оправят нещата - Бубето ще каже когато провери във Войо ... newsm10   newsm78 Praynig

# 565
Марвелита Hug стига муча... Laughing
Поне ти избрах верния сериал, пък и си спести целия тъпизъм дето изгледах аз. Joy Joy hahaha

Ще пиша гневно писмо до НОВА да махат тая Карма от ефир, че направо вреди на психиката на хората и ги облъчва с тъпота. Naughty
Да дават по 5 серии на Булчето. Party Party Party

И кат стана дума.... Mr. Green

Да живей РазвратИ! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18  ura  ura  ura newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 566
Поне ти избрах верния сериал, пък и си спести целия тъпизъм дето изгледах аз. Joy Joy hahaha

Ще пиша гневно писмо до НОВА да махат тая Карма от ефир, че направо вреди на психиката на хората и ги облъчва с тъпота. Naughty

Да живей РазвратИ! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18  ura  ura  ura newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 567

Да живей РазвратИ! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18  ura  ura  ura newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Aн тъй... Party Party Party
Добре си се изпонпонила Grinning Grinning Grinning

Кай ся...ИзкукИ ще влиза ли в болница след кютека...или ще се размине с леки наранявания и доживотна психическа травма? Thinking

# 568

Да живей РазвратИ! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18  ura  ura  ura newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Aн тъй... Party Party Party
Добре си се изпонпонила Grinning Grinning Grinning

Кай ся...ИзкукИ ще влиза ли в болница след кютека...или ще се размине с леки наранявания и доживотна психическа травма? Thinking
Мисля, че Ананди ще се намеси и ще спре РазвратИ да не го утепа тоя. Изкуки ще използва "световната си известност", ще изманипулира нещата и министъра ще отстрани Шив от работа до "доказване на противното". Анандито ще търчи да събира доказателства и те така  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Старата песен на нов глас. Ама още не моем светнем за посланието  Joy Joy Joy Joy Joy

# 569
Аз пък си мисля, че баш като го дигне на стената, нашта ще се изпищи да спре, че ще го убие...той ще се подвоуми. ИзкукИ за момент ще се срещне със Създателя и ще падне в немощ на пода.
Ще дойдат све маймуни дет чакат пред вратата и РазвратИ ще види "Винъс" и общият портрет който го изобразява като вариететна танцьорка...ще прибере картините- компромати и така ще докаже кое е предизвикало боя. Все пак това си е обида към властта и не може да се подмине така.
ИзкукИ ако успее да се отърве, ще бяга с 200 и те така... Laughing

Посланията ще са три:

1. Никога не барай жената на ближния...къната на главата й не е поставена ей така...да й прай причоса по-модерен. Naughty
2. Никога не се бъзикай с Колектора...той е олицетворение на властта и бъзикнята с него е обща подигравка към държавния апарат.
3. Това, че си известен художник не ти дава право да си правиш каквото си искаш.

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 18:42 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

Общи условия

Активация на акаунт