Аднексит - има ли излекуване тая гадост?

• 1 273
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Преди няколко месеца отидох с една теглеща болка, ниско в дясно, при гинеколога. Констатацията беше - уплътнена е тръбата, това не ти е от сега. Последваха два курса на един антибиотик - не ми мина, после смени с друг - пак имаше болка. Пусна ми изследвания и ме прати за физиотерапия. След първия курс имаше подобрение, но не за дълго. Захладня времето и пак съм с болки...пазя се възможно най-много. И въпроса ми е ще се излекува ли това някога или винаги като ме духне вятър ще ме боли  newsm78 и ще пия антибиотици?? Ако някой ме посъветва как да се справя ще Ви бъда много благодарна Simple Smile

# 1
Аз имах аднексит като тийнейджърка, приеха ме в болница, антибиотик и пу, пу! никакви оплаквания.
Купи си хубаво бельо, бодита, предпочитай по-високи панталони, слагай клин или по-дебел чорапогащник през хладните и студените дни и мисля, че ще се оправиш.
Желая ти го!

# 2
Аз имах аднексит като тийнейджърка, приеха ме в болница, антибиотик и пу, пу! никакви оплаквания.
Купи си хубаво бельо, бодита, предпочитай по-високи панталони, слагай клин или по-дебел чорапогащник през хладните и студените дни и мисля, че ще се оправиш.
Желая ти го!

Дай Боже, че вече не се трае. Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт