Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №36

• 100 030
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Трапезица,
Скрит текст:
В Пловдив са посочили само пощенски клон на ул. Иван Вазов, а имам спомени, че някой беше връщал от друг клон  newsm78 http://www.bgpost.bg/?cid=208&NewsId=643
Ще връщам към немския амазон.
Пощенски клон ( бившата митница) вече не съществува на Ив. Вазов. Преместена е,ако не бъркам в Каршиака ( има залепена бележка къде точно е преместена пощата)
Скрит текст:
Точно това ме учуди от списъка. Митницата сега се помещава в сградата на бившия пощенски клон 3 - до църквата Св. Иван Рилски. Ходих да си освобождавам пакет от iherb, но май не може да се изпраща от там. Как ли пък ще си актуализират списъците Бг пощи  Laughing

# 241
добро утро  Simple Smile искам да попитам за черния петък   може ли да си  пусна нещо с празна карта и  до 2 дена да го  платя или на момента трябва да ми е  пълна картата ?  и още нещо да попитам когато ми е дебитна картата а не кредитна трябва ли отзад където има  7 цифри да ги въведа или само последните 3 ? Благодаря ви предварително Simple Smile

Пак може с празна карта.
Въвеждаш целия номер на картата( 16 цифри) ,отзад кодът от 3 цифри не ги иска. Само от лицевата страна целия номер.
Моля !
 Simple Smile

Rusalka:) ,вероятно в пощата ще знаят ...

# 242

Пак може с празна карта.
Въвеждаш целия номер на картата( 16 цифри) ,отзад кодът от 3 цифри не ги иска. Само от лицевата страна целия номер.
Моля !
 Simple Smile

БЛАГОДАРЯ  Simple Smile за бързия отговор Simple Smile  а това че правя нова регистрация има ли някакъв  + ??

# 243
  • София

Пак може с празна карта.
Моля !
 Simple Smile

БЛАГОДАРЯ  Simple Smile за бързия отговор Simple Smile  а това че правя нова регистрация има ли някакъв  + ??

Има само за Английският -20% за нов член.

# 244

а за  всичко ли ? и код нещо трябва ли да ми изпратят ?

# 245
Здравейте.
На 14.10 пуснах една поръчка,но сега занелязах че н не са ми стигнали 2-3 лв,Сега прехвърлих средстваот друга сметка в КК трябва ли да правя нещо друго Изминали са 4 дни и като влязох в акаунта ми изписва това:

Payment revision needed

Please update your payment method
Трябва ли да вляза в Revise Payment Method за да въведа наново даниите или какво? newsm78

# 246

а за  всичко ли ? и код нещо трябва ли да ми изпратят ?

За дрехи и обувки само и да трябва да ти пратят кода на имейла  Peace

# 247
Тези автомобилчета с дистанционно управление, които напоследък пускав в дневните сделки по 10 паунда и газят локви и кал  Mr. Green хубави ли са, лесно ли се управляват? Чудя се дали да поръчам за подаръци за коледа и на щерката един такъв автомобил  newsm78

# 248
Тези автомобилчета с дистанционно управление, които напоследък пускав в дневните сделки по 10 паунда и газят локви и кал  Mr. Green хубави ли са, лесно ли се управляват? Чудя се дали да поръчам за подаръци за коледа и на щерката един такъв автомобил  newsm78
За подарък съм вземала, на кал не съм ги пробвала, но иначе лесно се управляват и са интересни на децата.

# 249
anbibian, аз не съм ги засичала, може ли линк?

# 250
.

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 12:43 от Зехира

# 251
# 252
  • Бургас
А важи ли още това, че новите акаунти имат право на 3мес. prime free trial  и безплатно ползване на amazon family? А с абонамент за amazon family освен -20% на памперси други бонуси има ли? Например шишета, помпа,  стерилизатор... могат ли да се вземат с намаление?

# 253
  • Майничка
Много са хубави тези автомобилчета, миналата година наподарих 3, тази година имам заявки и от двете ми щерки (едната е на 15 Laughing). Пробвани са на локви, държат се прекрасно, батериите са под двоен капак.
 Единствен минус за мен - направо ядат батерии, трябват им (доколкото си спомням) 3бр.АА за колата и 2бр.ААА за дистанционното.

# 254
  • Sofia
Колко редовно ги намаляват? Кога да чакам този черен петък?

Общи условия

Активация на акаунт