Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №36

• 100 012
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Някой разгада ли как тези ластици си сменят цвета, като са прозрачни?  newsm78

Пробвах с промяна на топлината, но нищо не става.

Получих ги, но са прозрачни, а опаковката е като показаната.

Светлина?

# 226
Някой разгада ли как тези ластици си сменят цвета, като са прозрачни?  newsm78

Пробвах с промяна на топлината, но нищо не става.
Получих ги, но са прозрачни, а опаковката е като показаната.

Светлина?

Трапезица, фантастична си! За секунда станаха цветни!  Peace

# 227
Здравейте, само да спомена, че днес ползвах услугата за безплатно връщане на стока през БГ Пощи. Принтирах си етикета за връщане от немския ВИП, отнесох кутията в пощата и това беше. Много лесно. Даже се учудих, че жените там знаеха. Явно от Германия трябва да пазаруваме Simple Smile

# 228
Етикета за връщане с DHL ли?

# 229
  • София
Етикета за връщане с DHL ли?

http://www.bgpost.bg/?cid=231 ето за услугата.

# 230
# 231
  • Пловдив
В Пловдив са посочили само пощенски клон на ул. Иван Вазов, а имам спомени, че някой беше връщал от друг клон  newsm78 http://www.bgpost.bg/?cid=208&NewsId=643
Ще връщам към немския амазон.

# 232
Здравейте, само да спомена, че днес ползвах услугата за безплатно връщане на стока през БГ Пощи. Принтирах си етикета за връщане от немския ВИП, отнесох кутията в пощата и това беше. Много лесно. Даже се учудих, че жените там знаеха. Явно от Германия трябва да пазаруваме Simple Smile

За съжаление, не всички пощенски служители знаят за какво става дума. Скоро колега без да знае за изискванията за изпращане в Германия, от една селска поща беше изпратил за 12.50. Как не съм се сетила.javascript:void(0);. Знам, че и всеки пощенски клон е различно компетентен, но все пак в кой град си успяла да върнеш безплатно?

# 233
В Пловдив са посочили само пощенски клон на ул. Иван Вазов, а имам спомени, че някой беше връщал от друг клон  newsm78 http://www.bgpost.bg/?cid=208&NewsId=643
Ще връщам към немския амазон.
Пощенски клон ( бившата митница) вече не съществува на Ив. Вазов. Преместена е,ако не бъркам в Каршиака ( има залепена бележка къде точно е преместена пощата)

# 234
Здравейте, отскоро следя форума и бих искала да ви попитам за съвет, да дадете препоръка. Със сигурност сте дискутирали този въпрос, но не съм гледала, пък и може да имате нови отзиви. Наумила съм си, че ми трябва таблет. Какъв модел бихте ми препоръчали ? Ще го използвам основно за четене в метрото ( Grinning) и за сърфиране в интернет, както и за правене на снимки, това е. Мислех си дори за 8-16 GB. Но да е поне 9.7 инчов и нагоре. Познат има Ipad Air и съм го използвала няколко пъти, страхотен е, много ми харесва, но все си мисля, че за моите нужди е направо ракета, пък и е скъпичък. Ако имате наблюдение, моля споделете за модели. Мерси предварително Simple Smile

# 235
# 236
Мерси много bobo_13   bouquet

# 237
Само да кажа, че леново таблети не им се признава гаранцията в БГ.

# 238
  • Sofia
Ако критерии са парите , бих си взела по - стар модел iPad , не е задължително да е последния, пак са много добри.

# 239
добро утро  Simple Smile искам да попитам за черния петък   може ли да си  пусна нещо с празна карта и  до 2 дена да го  платя или на момента трябва да ми е  пълна картата ?  и още нещо да попитам когато ми е дебитна картата а не кредитна трябва ли отзад където има  7 цифри да ги въведа или само последните 3 ? Благодаря ви предварително Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 08:02 от nan4etoo

Общи условия

Активация на акаунт