Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №36

• 100 030
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • Майничка
Миналата година съм ги вземала на 13 паунда, тогава бяха само 4 модела май. Обаче тези наистина са за по-големи деца (поне на 5-6) - много са мощни и яко бутат и прегазват краката. За по-малки има едни My first... на същата фирма, те са по-щадящи.

Държа в количката едно лего http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F3B2ZZO/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE, гледам, че сега са го намалили и май ще го взема за зор-заман, ако не се вредя за по-голямо за Коледа.

# 256
Здравейте, услугата за безплатно връщане е на Български пощи и немските им колеги и няма нищо общо с политиката за връщане на сайта, от който се пазарува. Това означава, че ако сте решили да върнете стока, закупена от немски сайт, и имате право на такова връщане (влизате в определения срок, изпълнявате някакви други условия), то принтирате формуляра, който сайтът генерира автоматично или фирмата ви изпраща на мейла, с баркод и адрес за връщане. Едната страница се слага в пакета, който връщате, другата - с адреса и баркода, се залепва на самия пакет. След това само оставяте пратката в пощата и пакетът пътува с тоя етикет, без да се налага да плащате каквото и да било. Все едно се намирате в Германия. Аз върнах обувки на стойност 20 евро, като причина посочих, че не ми харесват. Ако служителите на пощенския клон не са запознати, им принтирайте инструкциите от сайта на Български пощи.

# 257
От тези колички и ние сме много доволни,ето тази имаме:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0032HF60M/ref=oh_aui_detailp … ie=UTF8&psc=1

Здрава е и много се забавляват децата с нея.

# 258
  • София
Е как да няма общо със сайта  т.е. с търговеца, като той първо трябва да има договор за тази услуга и после чак може да ти генерира  въпросния етикет за връщане.

# 259
Здравейте,
как мога да се свържа с  производител на amazon

# 260
Продавачът генерира етикет за безплатно връщане (стандартно, не от България). Български пощи доставят пакета безплатно до Германия, а немските пощи го доставят безплатно до търговеца (ако той предлага безплатно връщане, разбира се).

# 261
Здравейте,
как мога да се свържа с  производител на amazon

Имаш в предвид продавач, който продава в амазон ли? Или нещо друго? защото ако става дума за производител, то те имат своите си сайтове . Ако става дума за гаранция, прочети там какво се пише - къде и какви офиси имат, обикновено указан е и техния сайт и начини на свързване

# 262
  • София
Харесах обувки на Тамарис но не помня като са обсъждани , дали номерата отговорят или да взема 1 номер по -големи? Същият въпрос изниква и за Риекер, даже се чудя кой от двата да взема, моделите са почти еднакви, и двете са кожа и мин разлика в цената

# 263
Харесах обувки на Тамарис но не помня като са обсъждани , дали номерата отговорят или да взема 1 номер по -големи? Същият въпрос изниква и за Риекер, даже се чудя кой от двата да взема, моделите са почти еднакви, и двете са кожа и мин разлика в цената

тамарис са за по-тесен крак  Peace Иначе и рикер и тамарис отговарят си на номерата. Ако кракът ти не е тесен, бих препоръчала рикер. защото в този случай от тамарис трябва да вземеш по-голям номер.

# 264

тамарис са за по-тесен крак  Peace Иначе и рикер и тамарис отговарят си на номерата. Ако кракът ти не е тесен, бих препоръчала рикер. защото в този случай от тамарис трябва да вземеш по-голям номер.
Аз пък взех обувки на Тамарис -точно са за широк крак и ги продадох. Риекер са му добре, с тесен крак съм, но Тамарис не е за мен.

# 265
  bouquet

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 19:00 от giga b

# 266
pavlo_deni

Мдам  newsm78 сигурно в този случай най-добре да се четат отзиви за конкретни модели. честно казано, за пръв път чета, че тамарис били са широки . така че все пак най-добре да се видят отзиви  Grinning

# 267
  • София
Благодаря момичета за отговорите, но в описанието на модела не виждам да пише за какъв крак са подходящи newsm78

# 268
Благодаря момичета за отговорите, но в описанието на модела не виждам да пише за какъв крак са подходящи newsm78

дай линкове - ще видим дали има отзиви  Peace за какъв крак - обикновено не пишат  Sad

# 269
Fandango,исках да отменя поръчка от амазон,че с моя добър немски направо потвърдих всичко и чак след това видях кашата-за два чифта обувки доставка 22евро,и плащането е в бг лева,не знам как да направя така,че в английския да плащам в паунди,в немския в евро...Момичета ,вие до превозвач ли поръчвате или направо доставка от амазон ?

Общи условия

Активация на акаунт