Намаления 2014 - есен/зима

• 117 405
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Цитат
В Манго имаше невероятни боклуци. Едни единствени дънки имаше хубави. И едни ръкавици. Всичко друго е като от битака. Панталоните са си с кройката от преди 10 години.  Много синтетика, много безвкусица. А персонала е .... от къде са ги намерили не знам.  Истински неандерталки!
Абсолютно не съм съгласна с това мнение! Naughty
Ако целта е непременно да оплюем и нахулим всяко ново нещо, просто защото така ни е удобно и цените не ни допадат, още повече- разбирам. Но това е абсолютно неоснователно твърдение.
Аз разгледах подробно детската секция, но имах впечатление от нея още от предната седмица от Валенсия и знаех, какво да очаквам.
Има много добри попадения, кройки, модели, цветове и материи в  детското. Детските кожени якета за мен са върха на сладоледа, просто! Ботите от велур също.
Признавам не ходя на битака и не знам какво се предлага там в момента, но за сравнение с такъв не може да става и дума! Stop

Дамската секция разгледах по-бегло, но забелязах саката по ок. 100лв, хубави кройки панталони и меките пуловерчета по 30лв. Имаше хубави кожени боти, в актуалната за сезона визия, както и високи токчета боти за по 70лв., които за кожата си струват само.
Момичета купуваха масово палта и чанти ми правеше впечатление, докато чаках на касата.
Определено има хубав избор на дрехи в Манго.  Peace

# 16
  • Berlin
Как по-големи? Обикновено стават един номер по-малки.
Аз си купувам по съвет на консултанти от Levi's дънки, които не мога да закопчая горе и после като се разширят винаги ми стават точно.
По-големи, да. Simple Smile На дупето ги усещам като торба и при бедрата определено са разширени. Като ги мерих, ми бяха точно, а номер по-надолу малко ми стягаха шкембето и затова не го взех и сега съжалявам.

Дали може да се направи тема, в която да питаме къде какво може да се намери?  newsm78

# 17
http://totallyerectedstore.com/jeni.html?manufacturer=18&p=11 ето тук има и дънки и намаления Simple Smile

# 18
  • София
Какво толкова сме го зачакали тоя Мол  Crossing Arms Като, че ли ще има нещо по-различно от другите...Беше за октомври, сега ноември, накрая сигурно преди Коледа ще го отворят  ooooh!

# 19
  • София
Какво толкова сме го зачакали тоя Мол  Crossing Arms Като, че ли ще има нещо по-различно от другите...Беше за октомври, сега ноември, накрая сигурно преди Коледа ще го отворят  ooooh!

Днес бях в ИКЕА и около ринг мола все още кипи сериозно строителство,като че ли няма да е октомври.Пък като зная,че вътре още строят определено може да го откарат и за Коледа!

Бях и в МАНГО, останах с впечатлението,че всичко е с 30% намаление.В дамската секция разгледах и видях интересни неща, цените са си съвсем прилични за качеството,което се предлага.Аз харесвам МАНГО и поне няма да се налага да ходя чак в Солун да си купя това-онова.
В детското почти всичко за момичета в нашата възрастова граница беше изкупено.Исках да купя елек без ръкави от тези като якенца,но имаше само три бройки малки.Якенцата наистина с 30% излизат на много добра  цена.

# 20
Да знаете, че в Манго тези които имат * на етикета нямат намаление 30 %. Аз лично нищо не успях да си харесам. Дори исках една блузка колкото за спомен, но и такава не си харесах.

# 21
  • sofia
Аз си взех от Манго само една класическа памучна бяла риза, да не съм капо. Laughing
Иначе Манго си е конфекция и очакванията не трябва да са като за висша мода. Според мен са приемливи като качество-цена. Peace
Но и мен нещо този сезон не ме грабва колекцията им..

# 22
В Манго има ли мъжката линия?

Момичета, кога беше намалението в Хиполенд, към 25 ноември ли?

Надявам се и на намаление в Комсед  Praynig

# 23
  • Sofia
Има мъжката линия, да.

# 24
  • HH
Аз си взех от Манго само една класическа памучна бяла риза, да не съм капо. Laughing
Иначе Манго си е конфекция и очакванията не трябва да са като за висша мода. Според мен са приемливи като качество-цена. Peace
Но и мен нещо този сезон не ме грабва колекцията им..

+1
И мен нищо не ме грабна. Но новата колекция на Зара ще ме разори. Тук в момента има намаления на някои от нещата и успях да си взема едно яке. Чудя се и на един велурени боти.

# 25
И аз се разходих вчера до Манго, но не си избрах нищо... Намалението не важеше за всичко, само за отбелязаните със звезда или кръг на етикета артикули.

# 26
аз ще ходя днес до парадайз мол-а, че е до нас. дано е останало нещо  Grinning

# 27
А вие бельо видяхте ли в Манго?

# 28
А вие бельо видяхте ли в Манго?
да, моля да каже някой, преди имаше в магазина на Витошка и оттогава не съм виждала

# 29
  • Sofia
И аз се разходих вчера до Манго, но не си избрах нищо... Намалението не важеше за всичко, само за отбелязаните със звезда или кръг на етикета артикули.

Точно обратното, за тези със звезда НЕ важи.
И аз не видях бельо, а търсех.

Общи условия

Активация на акаунт