Намаления 2014 - есен/зима

• 117 572
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Once there was a Hushpuppy...
Благодаря ти Пинки Hug  bouquet
Вече се регистрирах! Wink

# 391
  • Пловдив
В ЗАРА, в неделя, нямаше намаление. Прави ми впечатление, че последните години всички пускат намаленията след Коледа. Много тъпо.  Crossing Arms

# 392
  • Berlin
Ми то не 1 или 2 пъти се писа, че намалението най-вероятно ще е няколко дни преди Коледа в Зара.

Благодаря за информацията в Комсед! Малко "скрито" са го обявили, ама нищо. Simple Smile

# 393
  • Once there was a Hushpuppy...
В ЗАРА, в неделя, нямаше намаление. Прави ми впечатление, че последните години всички пускат намаленията след Коледа. Много тъпо.  Crossing Arms
По български е така Mr. Green
Шегувам се разбира се, и аз много им се дразня на желанието да спечелят много пари точно на този свят празник.Точно, когато хората правят благотворителност и настроението е прекрасно нашите търговци печелят на маХ. И после от към 20 януари, когато свършат празниците - "елате ни вижте на намаленията, само дето не ви ги подаряваме същите тези неща....." Confused

# 394
Здравейте!
Следя  написаното от вас, но не съм писала. Сега получих и аз предложението от Комсед,но нещо не откривам този 13 цифрен код, излиза ми код с 6 букви или 11 цифри под баркода  newsm78 или аз нещо бъркам, ще съм благодарна,ако ме  насочите. Предварително благодаря  Hug

# 395
  • София
Някой бил ли е миналата година на черен петък в Парадайс центъра? Моля дайте информация и мнение струва ли си да се ходи, всички ли магазини участват, реални ли са намаленията и т.н., че от сайта им нищо не може да се разбере, т.е. няма информация.

# 396
  • Berlin
Здравейте!
Следя  написаното от вас, но не съм писала. Сега получих и аз предложението от Комсед,но нещо не откривам този 13 цифрен код, излиза ми код с 6 букви или 11 цифри под баркода  newsm78 или аз нещо бъркам, ще съм благодарна,ако ме  насочите. Предварително благодаря  Hug

Точно кодът от баркода е 13 цифри.

# 397
Някой бил ли е миналата година на черен петък в Парадайс центъра? Моля дайте информация и мнение струва ли си да се ходи, всички ли магазини участват, реални ли са намаленията
и т.н., че от сайта им нищо не може да се разбере, т.е. няма информация.

Предната година беше гола вода - повечето магазини , но определени стоки 30 %. Само лудницата беше голяма.

# 398
Благодаря,грешката е моя! В тази връзка искам да попитам къде мислите,че нещата на лего са по-евтини комсед или хиполенд,няма да имам възможност да обикалям и да сравнявам цени,а поръчките от децата са големи Simple Smile

# 399
Хахахаххаха Joy е...си галимацията ще излезе да се възползваме от едно намаление в Комсед. Скоро и пълномощно от нотариус ще искат hahaha #Crazy

# 400
Този път намалението е 30%. Първите им намаления бяха по 50%, после 40%, сега 30%....явно много им се вижда да пускат големи намаления.
Сега отвръщат на Хиполенд и  тяхното -25% петъчно намаление.

# 401
  • Sofia
Някой бил ли е миналата година на черен петък в Парадайс центъра? Моля дайте информация и мнение струва ли си да се ходи, всички ли магазини участват, реални ли са намаленията и т.н., че от сайта им нищо не може да се разбере, т.е. няма информация.

Не е реално. Не си струва изобщо. Миналата година 4-5 магазина бяха намалили някакви летни парцали. Друго интересно не видях.

# 402
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Може ли някой да сподели, къде могат да се намерят хубави мъжки зимни якета ?
Предварително благодаря!

# 403
  • София
Най-накрая обявиха намалението в Хиполенд.

http://www.hippoland.net/news/ludiyat-petak-v-hipolend-25-otstap … sichki-stoki.html

# 404
Здравейте,

записвам се да следя темата   bouquet  bouquet

Някъде само мернах мама която търси Лего оферти. Онзи ден мернах това  http://shop.yanbibiyan.net/detski-igrachki   

Мъжа ми следи много офертите в Амазон казва,че има по някой път добри.Съветвам да видите на "черния петък" как ще са  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт