Намаления 2014 - есен/зима

• 117 576
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Информацията ми е точно от двата билборда на бул.България  Rolling Eyes
Зададох им няколко  конкретни въпроса във ФБ профила им,да видим дали ще ми отговорят.  Crossing Arms

Така или иначе планирам да намина в петък от 10 до 12 ч.
За който се колебае,ще пиша по обяд,за какво иде реч  Peace

# 376
на 21.11 черен петък пише до -70% обаче хич не им вярвам.Предния път беше голяма лудница, а в някои магазини даже нямаше намаление и сега съм в чуденка дали си заслужава да ходя....
Това за Хиполенда ли се отнася?

# 377
  • при моите любими
на 21.11 черен петък пише до -70% обаче хич не им вярвам.Предния път беше голяма лудница, а в някои магазини даже нямаше намаление и сега съм в чуденка дали си заслужава да ходя....
Това за Хиполенда ли се отнася?

Не, отнася се за обявения черен петък в България Мол. А в същия ден Хиполенд си правят ежегодното намаление от 25%.

# 378
Ама нали уж Черният петък е на 28.11 - сега пак ли ще го "побългарим"  Rolling Eyes
То по-добре за нас, де... колкото повече Черни петъци, толкова по-добре, ама дали само не ползват имиджа на празника за привличане на клиенти  newsm78

Иначе дебна за Хиполенд /на 21.11/, за Комсед /така и не разбрах кога се очаква, някой помни ли миналата година кога беше???/, Парадайс /пак имаше инфо за 21.11/ и България Мол /21.11/, ако бъркам, моля да ме поправите  Hug

# 379
Дами,
Има един бутик ANELL с много приятни рокли около и над 200лв на Т-образното кръстовище на Каблешков и Костенски водопад в новото блокче до Еврофутбол, та дали има намаления и кога  newsm78

# 380
Дами,
Има един бутик ANELL с много приятни рокли около и над 200лв на Т-образното кръстовище на Каблешков и Костенски водопад в новото блокче до Еврофутбол, та дали има намаления и кога  newsm78

Това опит за реклама ли е??? Доста добре описа мястото. Изглежда често ходиш там.

Да кажем, че не е. Това е някакъв малък магазин, за който никой не е чувал. Няма и информация в нетЯ. Хората за големи вериги не знаят кога ще има намаление, а камо ли... Нищо чудно тези "приятни рокли" да са някакви китайски ментета с космическа надценка.
Не смятам, че тази тема е направена за кварталните магазинчета. Simple Smile

# 381
В Хиполенд намалението е на 21.11 с 25% на всичко, така ми каза момиче, което работи там.

# 382
  • Sofia
Серизоно започвам да се съмнявам в тоя черен петък в България Мол  Crossing Arms

Нищо конкретно не казват,само подскачат като ощипани като им се зададе конкретен въпрос  Mr. Green

Намаление в над 80 обекта в Мол-а  hahaha,че то няма 18,не 80 обекта там,ама да видим Whistling
Това са ми отговорили,засега и да им следим сайта  ooooh!

# 383
Миналата година беше пълна пародия този ,,черен петък''-много малко неща намаление,обикновено размер s,в определен цвят и то в определени магазини... е,мерси,тази година изобщо няма и да ходя да им се чудя на ,,намаленията''.

# 384
Дами,
Има един бутик ANELL с много приятни рокли около и над 200лв на Т-образното кръстовище на Каблешков и Костенски водопад в новото блокче до Еврофутбол, та дали има намаления и кога  newsm78

Това опит за реклама ли е??? Доста добре описа мястото. Изглежда често ходиш там.

Да кажем, че не е. Това е някакъв малък магазин, за който никой не е чувал. Няма и информация в нетЯ. Хората за големи вериги не знаят кога ще има намаление, а камо ли... Нищо чудно тези "приятни рокли" да са някакви китайски ментета с космическа надценка.

Мисля, че темата е със заглавие "Намаления 2014 Есен-Зима" и никъде не е упоменато, че става въпрос само за ГОЛЕМИ МАГАЗИНИ!
Това собственическо отношение на определени ползватели на форума дразни  Crossing Arms
Нека да си имаме уважението и да не отправяме безпочвени обвинения!
Когато нямаме отношение по даден въпрос да не бъдем голословни и да се опитваме да остроумничим   Naughty

Мястото е описано така, защото не ми излиза в мапса като адрес и няма как да обясня ... Посетила съм го веднъж, но минавам доста често с колата оттам и не е удобно за спиране, а има ДАМИ за които сигурно това ежедневен пешеходен маршрут и най-вероятно го разглеждат   Peace
И точно, защото може да са някакви китайчета на намаление може да паднат на някакви нормални цени  Peace

А в нетЯ ЧревоУгодник след запитването ми им намерих ФБ страница и НЕ не са китайчета, а са Турчета Wink

# 385
В Хиполенд намалението е на 21.11 с 25% на всичко, така ми каза момиче, което работи там.

А само за 21-ви ли е?

# 386
  • при моите любими
Да

# 387
  • София
 Очаквах намалението в Комсед, но нищо не се чува. Гледам и други са питали...дали няма да  пропуснат, до сега винаги е било през ноември.

# 388
  • София
Дами,

Е аз съм чувала,по-точно виждала.Последният път минавайки от там с колата го мернах и си помислих посещава ли се този магазин,понеже стои някак самотен.Наоколо няма нищо.

# 389
  • София
Ето информация за намалението в Комсед- преди малко я видях на ФБ страницата им

Уважаеми клиенти и приятели,

Предлагаме на вашето внимание нашата уникална предколедна промоция - 30% отстъпка на всички артикули без изключение.

ВНИМАНИЕ! Отстъпката можете да ползвате САМО СРЕЩУ разпечатан ТАЛОН ЗА УЧАСТИЕ В НОЕМВРИЙСКАТА НИ ПРОМОЦИЯ или запишете неговия номер (13-те цифри под щрих кода) и да го представите на касата в магазина КОМСЕД от който желаете да пазарувате .

За да получите такъв талон е необходимо само да се РЕГИСТРИРАТЕ, като влезете в по- долу линка .

https://www.facebook.com/comsed.net/app_809262935768258

Срокът на валидност на промоцията е от 21-ви до 23-ти ноември 2014г.

Общи условия

Активация на акаунт