Намаления 2014 - есен/зима

• 117 595
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
В ХМ има някакви намаления от 15лв. Започва от днес до 23 ноември. Peace
Ако някой е минавал да сподели има ли нещо, което си заслужава. Аз утре ще мина.
Аз минах точно днес... както е това намаление? Аз не го видях. Имаше намалени пуловери по 20 лв, но нищо особено.

Ми на ФБ страницата им са го постнали.

Намаленията в сайта на Теранова само онлайн ли са, или и във физическите магазини?

Зависи, то си пише в сайта. Понякога са само онлайн. Сега погледнах и има код за въвеждане, значи става дума за онлайн магазина.

# 361
В Масомо Дути пускат ли хубави намаления? Много неща си хареса, но цените са меко казано соленички. Crazy

# 362
  • София
Момичета, Днес се завлякох до Декатлон и взех едно долнище за 54 лв, което е доста прилично и не толкова чувалчесто. Може да се регулира и дължината на крачолите. Има опция и за връщане до месец, та ще погледна и другите ви предложения. Благодаря за съветите!

abs, много хубаво панталонче, може да го взема за зимните дни. Днес уж минах набързо през Некст в Ринга, ама за друго гледах... Трябва да видя дали има тук, за да пробваме или от сайта ще поръчвам.

# 363
  • София
Момичета, Днес се завлякох до Декатлон и взех едно долнище за 54 лв, което е доста прилично и не толкова чувалчесто. Може да се регулира и дължината на крачолите. Има опция и за връщане до месец, та ще погледна и другите ви предложения. Благодаря за съветите!

Миналата зима за първи път не поръчах ски екип за детето от Англия и купихме от Reserved и яке, и панталон.Ходихме на ски два пъти, панталона в София не сме го носили,защото сняг нямаше и искам да споделя,че съм абсолютно доволна.Сравнявам с Trespass и Dare2be.

# 364
  • На земята, която е всъщност звезда.
В магазина на Елизабет на Витошка има 50% намаление. Вътре, обаче, не съм влизала и не мога да кажа нищо за асортимента и дали намалението е за всичко. 

# 365
В Ринг мола ли има Некст?

# 366
да, има. една майка по-нагоре каза, че и цените са почти като на сайта, с 2-3 лв. разлики

# 367
Да има, цените са почти еднакви, асортимента беден.

# 368
Имате ли представа в Паоло Ботичели кога ще има намаления? Както никога харесах емного едни обувки, но за тяхното качество 70 лв не ми се дават.

# 369
Имате ли представа в Паоло Ботичели кога ще има намаления? Както никога харесах емного едни обувки, но за тяхното качество 70 лв не ми се дават.
Ми те мисля по Коледа пускаха някакви намаления, това се сещам смътно от миналата година.

# 370
Здравейте,

Имате ли представа кога започват намаленията в
- Зара
- Бата (в момента имат -30%, но правят ли по-голямо намаление или няма смисъл да чакам)
- Джото

# 371
  • Sofia
Black Friday- Bulgaria Mall, 21.11  Mr. Green
Смятам да кацна там още в 10 ч., че само до 12 ч. съм свободна в петък,така че- да видим  Wink

# 372
  • София
Смятам да кацна там още в 10 ч., че само до 12 ч. съм свободна в петък,така че- да видим  Wink

Това вътрешна/сигурна информация ли е?Никъде нищо не пише,нито в сайта им,нито във фейсбук страницата им.

Да попитам и за Хиполенд,ще има ли намаление на 21.11?И за там нищо не е обявено.Очакваше се то да бъде -25%,нали?

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 21:45 от Just...a woman

# 373
  • София

Това вътрешна/сигурна информация ли е?Никъде нищо не пише,нито в сайта им,нито в официалната им страница.

.....
За Black Friday- Bulgaria Mall, 21.11  информацията е сигурна. Днес я видях на голям билборд на бул България. Друг е въпроса кои магазини и с какви намаления ще участват.

# 374
на 21.11 черен петък пише до -70% обаче хич не им вярвам.Предния път беше голяма лудница, а в някои магазини даже нямаше намаление и сега съм в чуденка дали си заслужава да ходя....

Общи условия

Активация на акаунт