Намаления 2014 - есен/зима

• 117 592
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Записвам се да ви следя.  bouquet

# 346
  • София
Благодаря ви много за отговорите за аутлета на Манго!

Тези дни обикалям по магазините и търся някакво хубаво долнище на космонавт/ски долнище за дете на 3 - 4 години. Предни години взимах от Зара, но там все още не са заредили, а в сайта не виждам снимки и ме съмнява да заредят въобще. Намерих само в Reserved, но нещо не ми допаднаха. Виждали ли сте някъде  хубави такива под 100 лв? В няколко спортни магазини бяха над тази сума и освен ако не са някакви супер яки не бих отделила толкова за долнище. Иска ми се и да е по - вталено, а не като чувал. Чудех се за Декатлон, само там не съм ходила и ще намина. В Дебенамс дали сте виждали? Есприт? За Бенетон не се сетих да видя тези дни, ама там май само бебешки космонавти съм виждала...

# 347
  • при моите любими
В СЛС ходих преди медец и много от детските неща бяха с нсмаления защото са стари колекции и чакаха нови. Провери там сигурно има още неща.

# 348
  • София
В СЛС ходих преди медец и много от детските неща бяха с нсмаления защото са стари колекции и чакаха нови. Провери там сигурно има още неща.
И аз това щях да препоръчам  Peace На втория етаж при детското имаше долнища и под 100лв.

# 349
  • В полите на Витоша :)

би ли ми казала къде в мола е този аутлет на манго?
на етаж 1, до Техномаркет/полис
[/quote]

За магазин Pop Up ли става въпрос? Ако не се лъжа, той е в ляво от Технополис, ако си с лице към входа му.

# 350
  • при моите любими
 Peace

# 351
  • There I was on a July morning

би ли ми казала къде в мола е този аутлет на манго?
на етаж 1, до Техномаркет/полис
За магазин Pop Up ли става въпрос? Ако не се лъжа, той е в ляво от Технополис, ако си с лице към входа му.
[/quote]

Да, този е.  Peace

# 352
  • София
Благодаря ви много за отговорите за аутлета на Манго!

Тези дни обикалям по магазините и търся някакво хубаво долнище на космонавт/ски долнище за дете на 3 - 4 години. Предни години взимах от Зара, но там все още не са заредили, а в сайта не виждам снимки и ме съмнява да заредят въобще. Намерих само в Reserved, но нещо не ми допаднаха. Виждали ли сте някъде  хубави такива под 100 лв? В няколко спортни магазини бяха над тази сума и освен ако не са някакви супер яки не бих отделила толкова за долнище. Иска ми се и да е по - вталено, а не като чувал. Чудех се за Декатлон, само там не съм ходила и ще намина. В Дебенамс дали сте виждали? Есприт? За Бенетон не се сетих да видя тези дни, ама там май само бебешки космонавти съм виждала...
Имаше в декатлон, разни, за по-големи момчета имаше по ...32 лв май беше най-евтиният и нагоре, имаше и цели костюми и т.н., хубао е да ги видиш, пробвате и т.н... може да разгледаш, не знам всъщност какво разбираш под хубаво.
Иначе аз последните години купувам от лидл, по 20-30 лв са някъде и вършат перфектната  работа за игри в града на сняг, но миналата година ги пускаха началото на декември, може би и сега ще е така.

Иначе те всички общо взето са си чувалести Simple Smile
http://www.decathlon.bg/1060-detsko-ski-obleklo часто то нещата (мисля си, че на място имаше и  някои други неща, разни останали намалени единични бройки и т.н.)

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 08:50 от Angel_Dust

# 353
Ако някой го интересува, има намаление на Марсианци, голяма опаковка /80 табл/ в аптеката на Кауфланд Младост - за 20 лв.

# 354
  • Berlin
brazilka, аз купих това http://bg.nextdirect.com/en/g79518s2#694237 - идеално за зима и сняг.

# 355
  • София
Това на мен не ми се струва достатъчно дълбоко, ако детето се въргаля много вероятно и кръста да се намокри с такъв тип панталон, ако пък търси защото ще ходят на ски съвсем не става...  иначе за снежни разходки е идеално Wink

# 356
brazilka, аз те съветвам да провериш и в Диел( в подлеза на НДК най-добре), със сигурност са под 100лв и има много модели. Мъжът ми има вече два екипа на марката, миналата година и синът ми се облече от там и изкарахме 2 седмици на ски, без да се намокри тая грейка ( а се е въргалял доста). В скиорската ни група някои от другите деца са с Росинъол и разлика в качеството не виждам. Съветвам те като за дете да вземете поне 5000 или 7000 ед. воден стълб

# 357
В ХМ има някакви намаления от 15лв. Започва от днес до 23 ноември. Peace
Ако някой е минавал да сподели има ли нещо, което си заслужава. Аз утре ще мина.

# 358
В ХМ има някакви намаления от 15лв. Започва от днес до 23 ноември. Peace
Ако някой е минавал да сподели има ли нещо, което си заслужава. Аз утре ще мина.
Аз минах точно днес... както е това намаление? Аз не го видях. Имаше намалени пуловери по 20 лв, но нищо особено.

# 359
Намаленията в сайта на Теранова само онлайн ли са, или и във физическите магазини?

Общи условия

Активация на акаунт