Намаления 2014 - есен/зима

• 117 415
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
В Мега мол има ли магазин на Reserved?
Има,намалението ще е до 20%

# 676
OVS някой беше писал, че предстои отваряне в Ринг Мол. Затворен е и в SCS

# 677
В Мега мол има ли магазин на Reserved?
Има и Reserved и Cropp и House  Wink

# 678
В ХМ от днес имат някакво коледно намаление до 50%. Някой минавал ли е да каже как е? Аз утре ще отида и ще пиша.

# 679
  • в града на вечния купон
В ХМ от днес имат някакво коледно намаление до 50%. Някой минавал ли е да каже как е? Аз утре ще отида и ще пиша.
днес не видял да има такова
Утре ще мина пак.

# 680
Минах .. имаше 5 неща точно, които имат намаление.  Close

# 681
Минах .. имаше 5 неща точно, които имат намаление.  Close
Аха, значи не са почнали големите им сезонни намаления, а е пак някаква залъгалка. Благодаря! Peace

# 682
Търся актуален код за отстъпка в онлайн магазина на Хиполенд.

Не съм сигурна дали това е темата, в която трябва да попитам.

# 683
От приложението на MANGO ми даде нотификация:
"Up to 40% of selected items"
(Мисля, че е за магазин и за онлайн  Peace)

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 16:10 от miss_666

# 684
  • София, България
Минах .. имаше 5 неща точно, които имат намаление.  Close
Аха, значи не са почнали големите им сезонни намаления, а е пак някаква залъгалка. Благодаря! Peace

Те и "големите" им сезонни намаления са същата работа, е, не са 5 неща, а 5 щендера, но само боклуци. Чак ме е яд като мина покрай хубавките им бебешорски нещица /тези луксозните, за най-малките бебета/ дето вече са прашлясали по щандовете, но НИКОГА не ги намаляват. Дори вече не влизам там. Бих преживяла това, че магазина им прилича на втора употреба, обаче мизерните им "намаления" тотално ме отказаха да бъда техен клиент  Naughty

В Комсед, през целия декември има 15% отстъпка с гети картите!

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 15:18 от радос

# 685
Аз не се  отказвам и току вляза в ХМ с надеждата да си избера нещичко...е...тц...явно не са моите,какво д  с  прави. Искам намаления в Еспри и Зара, ще ми се якенце,ама много са ми скъпи така...

# 686
  • софия
Здравейте Мами,

днес видях на Витошка 38 е магазина който беше GEOX, сега пак е същия но половината е само GEOX а другата половина е с други марки, има страхотно намаление на апрески за момчета и момичета на PRIMIGI намалени са с 50% от 199 на 99лв, страхотни са аз съм купувала и от Италия едно време и съм страшно доволна от качеството. Нямаше нашия номер от тези които искахме (сини с 3 лепенки), но ще ни го донесат утре от другият им магазин в България мол- Shoe center се казва магазина. Mr. Green

# 687
В страницата на МегаМОЛ пише:
Отстъпки до -60% на 5.12.2014г

Да се надяваме, че ще публикуват и в кои магазини колко, за да се прецени има ли смисъл да се разкарваме до там  Peace

Ето ги магазините:
http://megamallsofia.bg/bg/%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8% … D0%BC%D0%BE%D0%BB

Ама че намаления, май , ще си чакам след коледните празници.

# 688
Вчера си купихме хладилник от магазини Зора, имат намаление 10 % мисля че беше за едрата техника.
А аз блендер, намалението беше с 20%, доволна съм.

# 689
Вчера си купихме хладилник от магазини Зора, имат намаление 10 % мисля че беше за едрата техника.
А аз блендер, намалението беше с 20%, доволна съм.
Аз също. Отстъпката беше 20 %. Ние си поръчахме конвектор на изплащане. Там важи при онлайн поръчка. Единствено не ми хареса, че при уговорка за доставка съобщават, че има такса 5лв.  за обработка на документи, а си е вдъщност доставката

Общи условия

Активация на акаунт