Великобритания - тема 54 Есенно Зимна

• 54 643
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Аз няма да гласувам, дори да бях в Бг сигурно пак нямаше да гласувам. От 1989г насам се изредиха да бъдат на власт всички основни партии, аз някакво подобрение не видях. Имало е моменти когато нещата са били много лоши, но добри никога не са били. Всички партии използват властта си да крадат, правят далавери и уреждат свои хора на постове. Не виждам защо аз трябва да им помагам в това начинание. Изключително съм обезверена и не вярвам  че има партия която би довела до подобрение в страната (това си е мое виждане, в спорове не искам да влизам).

Аз съм в Лондон за 3м (даже се видяхме с Цветак   bouquet). През седмицата е супер натоварено- повечето дни е от 8 до 8 и после ходя да плувам в един спортен център на път за квартирата ( намерих един, който е отворен до 23ч).Повечето уикенди ще си ходя да видя домочадието.

# 31
  • До хладилника, който обичам
Аз мисля и се чувствам точно като теб, Голдън. Правя последен опит. Толкова обезверена, колкото в последните 2 години, никога не съм се чувствала.

# 32
  • Bristol
чувала ли си нещо за такъв, с който ще се стига от Слау до Ситито за половин час? ( след 4 години  Mr. Green)
Чух едни хора да си говорят и си викам ех дано  Laughing
То навсякъде май това се прави, сменя се оборудването за да се вдигне скоростта и капацитета на железните пътища. Тук са много назад с модернизацията на жп транспорта и за момента държавата яко налива пари в този сектор. Обаче докато стане що канселирани и закъснели влакове ще има  Crazy Отделно така противоречивия HS, някой ден може би Аве ще прелита от Манчестър до Лондон  Wink

Деничка, за мятане на бъргери нямаш проблем, непрекъснато не достигат хората в Мак Доналдс примерно. Синът искаше някой и друг час да поработва след училище и изрично се договори повече от 2-3 смени да не работи, ами непрекъснато му звънят за допълнителна работа. Веднъж 7 пъти му звънели на мобилния, но той тъй като е на училище е изключил звука, накрая на мен ми звъннаха в работата от зор да се свържат с него. Някои смени той се оплаква, че обслужва касата и кухнята едновременно, защото нямали хора. Дори и чужденците не искат бъргери да меткат за минимално заплащане, обаче да се оплакват че нямало работа и че помощите не стигали за нормален живот, все се намира желание и време   Crazy

# 33
Имам следното питане, най-вече към дамите, които живеят извън Лондон:

Къде си паркирате и срещу колко колите, като излитате и кацате от/на някое от Лондонските летища?
Ние досега сме ползвали само кола под наем, дето я взимаме и връщаме на летището.

Правим планове за пътуване до Бг и направо ми се завива свят. Паркинг за седмица на Heathrow излиза колкото двупосочен самолетен билет до България  Crazy

Трябва да има и по-поносими варианти. Че не си представям как ще се помъкнем четиримата с багажи, детска количка и т.н. първо с влак, после със самолет... Че и на гарата ще трябва да плащаме за паркинг.

bouquet благодаря ви предварително, ще ни извадите от голямо затруднение.

# 34
Нямам спомени по колко сме плащали, но със сигурност не е било, колкото билета.
Запазвали сме от рано, веднага като купим билетите, нещо като £70 на седмица си спомням.

Мърморанке много добре се справяш с живота, браво на теб  Grinning Я, кажи сега нещо повеяе за този менаджер?  Joy
Обаче само ще зяпам отдалеч и толкова. Simple Smile

Ааа, то не се знае. И аз моя шеф си  мислих, че само ще го зяпам, пък сега му викам-иди в другата стая и вземи детето с теб  Whistling
Много полезни съвети за работата си написала.

# 35
  • UK
Благода за темата.   bouquet
Супер,  видях от линка с изборните секции че има в Sutton,  там ще ни е по-удобно от посолството.

# 36
  • Манчестър
Нямам спомени по колко сме плащали, но със сигурност не е било, колкото билета.
Запазвали сме от рано, веднага като купим билетите, нещо като £70 на седмица си спомням.

Мърморанке много добре се справяш с живота, браво на теб  Grinning Я, кажи сега нещо повеяе за този менаджер?  Joy
Обаче само ще зяпам отдалеч и толкова. Simple Smile

Ааа, то не се знае. И аз моя шеф си  мислих, че само ще го зяпам, пък сега му викам-иди в другата стая и вземи детето с теб  Whistling
Много полезни съвети за работата си написала.

Да, и аз щях да отбележа, много изчерпателно инфо, дори и аз дето имам опит с интервюта мисля че няма какво да се добави....към стандартите по принцип.

Аз пък пробвах да разчупя малко стандарта последния път и ходих на интервю със ленен кафяв костюм и оранжев топ, дискретен маникюр с nude polish, малко спирала, бледо червило.....ми взех работата.
Хората се интересуваха от СВто ми определено, но смятам,че стандарта си е стандарт и не трябват изключения.

Аз да ви питам нещо друго.....какви препарати за пране ползвате - течни /прах/таблетки. Досега поне 15 г ползвам само течни,но като че ли искам да пробвам и друг вариант, но ми е трудно да избера. Някакви препоръки ще са добре дошли. Grinning

# 37
  • UK
И ние винаги запазваме паркинга рано, до сега е било някъде в рамките на £60-£80 за седмица до две, на различни летища.  Peace

МГМ - ужасно много се радвам за теб, излезе по' борбена, от колкото се изкарваше сама Wink Наистина хубава информация за интервюто за работа даваш, браво!  Hug

Merry и на теб браво  Grinning

Ave аз ползвам капсули на Persil за цветното и капсули на Ariel за бялото. Сега, ако има Persil течен на промоция и него вземам  Mr. Green Но като цяло ползвам капсулите.

# 38
  • UK
Радвам се да помогна, момичета. Много е странно, до вчера хал хабер си нямах от нищо, а ми се наложи набързо да се науча... Много ви благодаря за милите думи, не знаете колко много значат за мен Simple Smile

За прането - аз ползвам капсули на Персил или Ариел, онзи ден в Уилко бяха намалени големите кутии с капсули на Персил и си взех от тях (кутия от 20 на цената на кутията с 10 - 4 паунда, иначе е 7, промоцията я има в сайта им, така че сигурно е във всички магазини). Използвам евтин омекотител, Easy или Doussy, но съм доволна от тях, дрехите миришат страхотно.

За мениджъра - аз не съм от типа момичета, които могат да имат всеки мъж, та не се надявам да ме хареса изобщо. Иначе е много мил, винаги ме спира да ме пита как съм, всичко наред ли е, харесва ли ми работата, помни какво съм му казвала, примерно проблемите ми с банката, три пъти ме пита дали съм се оправила с тях. Simple Smile

# 39
Ave, аз по принцип използвам течен препарат за пране. Пробвала съм и капсули и не мога да кажа, че има голяма разлика в качеството на изпиране. Единствената разлика според мен е, че с капсулите е малко по-икономично. Не винаги мога да преценя колко от течния да сложа и съм сигурна, че почти винаги слагам повече отколкото трябва.

Иначе само от капсулите за цветно пране на Ариел не съм доволна. Въпреки, че са за цветно, пак ми избеляха дрехите   Crossing Arms и ги подарих на свекървата Grinning

# 40
  • Лондон
Golden, много приятна среща стана, трябва да повторим Heart Eyes

И аз съм на подобна позиция с политиката, толкова надежди изгърмяха за годините, откакто гласувах за първи и последен път Tired Тогава и се отказах, и ето, 22 години по-късно, искам да гласувам, но не намирам за кого... Всички нови са по-гладни и крадливи, старите си ги знаем... Много ми е гадно, честно... Събират ми се по 2 месеца на година да съм в Бг и мога да кажа, че имам представа какво се случва, а и чета новини всеки ден, ами депресия е, не знам как да го опиша...

За облеклото по офисите мога да кажа от собствен опит, че в Бг офиса ходехме много по-строго и официално, отколкото тук, това боса на работа там никога не съм ходила, тук не помня от кога не съм обувала чорапи, и въобще, по-лежерно е... Все пак компанията е същата и мога да направя сравнение... Петък се ходи по дънки, ако въобще решим да ходим до офиса Simple Smile

Гнидка, едно такси няма ли да свърши по-добра работа newsm78 Хийтроу е с по-скъп паркинг от останалите...

# 41
Няма да гласувам. Отдавна нямам надежда, че с мирно гласуване страната ни може да тръгне по щастлив път. Жалко, много жалко. Изморена съм, от 1990 до 2009 почти нямам пропуск, макар и последните години по настояване на мъжа ми. Редовно хвърлям поглед на новините и често рева на инцидентите, които всъщност са закономерност.

Сега пера с някакъв Персил, прах, за цветно. Мирише на едновремешен прах за пране, не е сладникав, с малко остра миризма, но точно това ми харесва, мирише ми точно на чисто. Бялото става искрящо бяло Grinning, а цветно нямам още избеляло. Капсули така и не съм пробвала. Следващия път.

Исках да споделя, че детето ми е в ново училище.

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 01:10 от Блу

# 42

Надявам се да е желаното и успех на детето  Wink

Ave,

аз ползвам Даз. Белите бодита на Филип с оакани дупета и боровинкови ръкави, излизат изкрящо бели.

# 43
Наистина тук хората се обличат по-лежерно ( е, има компании със строг дрес код, но не са толкова много), но според мен основната разлика с Бг е че жените не се обличат........  Embarassed курвенски Embarassed
Някой беше дал по-горе пример със супер къси панталонки и големи деколтета - не съм видяла никой да ходи облечен така на работа. Освен това тук от секретарките се очаква да работят, а не да спят с шефа.

# 44
  • Bristol
Гнидка, за паркинг на летищата, можеш да ползваш и извън летището, не на самото летище. Те имат бусчета, които безплатно те возят до и от летището и обикновено излизат по-евтини. Това лято ползвах Purple parking за Хитроу, те ми дадоха най-добра оферта, но има и много други фирми.
За влаковете около 1/3 off имаш с фемили и френдс рейлкард, http://www.railcard.co.uk Направи си сметка кое колко ще ти излезе и най-удобно би ти било.

Бу, ходихте ли на панаира? При нас времето се оправи, едно хубаво слънце е блеснало! А мен ме боли още натъртения крак и го използвам за извинение от вчера, за да си мързелувам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт